Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

Πανιώνιος Κόσμος

ο μόνος λόγος που θα πάω αύριο στο γήπεδο,

είναι για να δω τον ξεφτυλισμένο τον Χούτο με την φανέλα του ΠΑΟΚ!!!


Πανιώνιος:

Ο προπονητής των «κυανέρυθρων», Γιώτης Σταματόπουλος, θα στερηθεί των υπηρεσιών του Μπερτέ, που ακολουθεί θεραπευτική αγωγή και του Λάτκα, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Την αποστολή του Πανιωνίου απαρτίζουν οι: Κρέσιτς, Μπέλιτς, Σκούφαλης, Ρεκόμπα, Αντερσον, Κουτσόπουλος, Μάκος, Κουμορτζί, Εστογιανόφ, Ντελούρα, Μαϊστόροβιτς, Γουνδουλάκης, Κοντοές, Λάνγκαμπ, Νικολάου, Τζαβέλλας, Κούκετς και Λουρένσο.

ΠΑΟΚ:

Ο Φερνάντο Σάντος ως γνωστόν δεν μπορεί να υπολογίζει στους Πάμπλο Γκαρσία, Μάρκος Αντόνιο και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, οι οποίοι είναι τραυματίες, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Βλάνταν Ίβιτς.

Η προετοιμασία του «Δικεφάλου του Βορρά» ολοκληρώθηκε με την προπόνηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου (28/2) και ο Πορτογάλος τεχνικός, μετά το τέλος της, ανακοίνωσε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στην αποστολή και είναι οι: Χαλκιάς, Ρίζος, Αθανασιάδης, Αραμπατζής, Δάρλας, Ηλιάδης, Κωνσταντινίδης, Λάκης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Χούτος, Μπακαγιόκο, Μπιζέρα, Κονσεϊσάο, Κοντρέρας, Μουσλίμοβιτς, Σορλέν, Βερόν και Βιεϊρίνια.

κύριε πρόεδρε της ΠΑΕ,

Δεν εκφράζω παρά μόνο την προσωπική μου άποψη, και θέλω να ληφθεί υπ όψιν η άποψη μου σαν μια μεμονωμένη άποψη κάποιου αγανακτισμένου φιλάθλου κατ αρχάς, και οπαδού του Πανιωνίου κατά δεύτερον.

Θα αισθανόμουνα πάρα πολύ περήφανος σαν φίλαθλος κατ αρχάς, και σαν οπαδός κατά δεύτερον, εαν αύριο δεν κατέβει η ομάδα να παίξει, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Δεν φτάνουν τα γκολ που μας ακυρώσανε, τα ανύπαρκτα οφ σάϊτ που μας έκοψαν τις επιθέσεις, τις άδικες αποβολές και κάρτες που μας στέρησαν παίκτες, τα πέναλτυ που δεν μας έδωσαν, τα ανύπαρκτα πέναλτυ που καταλογίστηκαν εις βάρος μας, κλπ τώρα είμαστε μάρτυρες των πιο απίθανων σεναρίων που υλοποιούνται τις τελευταίες αγωνιστικές:

Με γκολ οφσάιτ, πίσω και από τον τερματοφύλακα, η Λάρισσα (που υποτίθεται ότι την κυνηγάμε για την πέμπτη θέση) νίκησε 3-2 τον Εργοτέλη, ενώ ο Άρης ισοφάρησε τον Θρασύβουλο με ανύπαρκτο πέναλτυ, και ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Θρασύβουλου προς το τέλος της αναμέτρησης που θα έκανε το σκορ 1-2 και θα άφηνε τον Άρη σε απόσταση βολής από εμάς, στην 6 θέση, που τελικά νίκησε 2-1 τον Θρασύβουλο στις καθυστερήσεις...

Για ποιό λόγο να παίξουμε αύριο? Για να μείνουμε 6 βαθμούς πίσω από την Λάρισσα του κυρίου Πηλαδάκη και για να διατηρήσουμε την απόσταση μας από τον Άρη του κυρίου Σκόρδα?

Να μην κατέβουμε, κι ας τιμωρηθούμε, και στην β εθνική να πάμε, εμείς Πανιώνιοι θα είμαστε, δεν ειναι η πρώτη φορά που θα βρεθούμε εκεί, τι νόημα έχει να συμμετέχουμε σε αυτήν την στημένη φάρσα?

Αηδία με έχει πιάσει, δεν βλέπω τον λόγο γιατί η αγαπημένη μου ομάδα θα πρέπει να δίνει άλλοθι σε τέτοιες πρακτικές. Τουλάχιστον να τους ξεμπροστιάσουμε και να τους ξεφτυλίσουμε στο Πανελλήνιο, και να αποδείξουμε πως έχουμε αρχίδια!!!

Αντώνης Μάγγος

"Νίκη για αυτοπεποίθηση"

sport.gr

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Πανιώνιος απέναντι στον ΠΑΟΚ (3/1), όπως δήλωσε ο Γιώτης Σταματόπουλος στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή (27/2). Η ομάδα της Νέας Σμύρνης μετράει 4 συνεχόμενες ήττες (η μία για το κύπελλο) και ενδεχόμενη επιτυχία κόντρα στον Δικέφαλο θα επαναφέρει τα χαμόγελα και την χαμένη αυτοπεποίθηση στους κυανέρυθρους. Στην συνέντευξη έδωσε το παρών και ο Κουμορτζί, τονίζοντας ότι υπάρχει ακόμα ελπίδα για την είσοδο της ομάδας στην 5άδα.

"Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να πάρουμε το τρίποντο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Αν δούμε τα τελευταία παιχνίδια, η ομάδα το αξίζει. Μας έλειψε η τύχη να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο στο ΟΑΚΑ αλλά και να νικήσουμε τον Εργοτέλη. Το ίδιο είδαμε και στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο ΠΑΟΚ είναι από τις πιο σταθερές ομάδες του πρωταθλήματος. Δεν χάνει παιχνίδια είτε έξω είτε μέσα. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι. Το πιστεύουμε πάρα πολύ. Θα χρειαστεί προσοχή ο Μουσλίμοβιτς", δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε ο Σταματόπουλος

"Εμείς θα κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε τις δικές μας δυνατότητες. Έχουν επιστρέψει παίκτες, θα δούμε πως θα είναι. Ντελούρα και Μανιάτης πήραν λεπτά συμμετοχής κόντρα στον Εθνικό Αστέρα. Το ευχάριστο είναι ότι επιστρέφει ο Κουμορτζί και η παρουσία του Λουρένσο τόσο στο φιλικό με τον Εθνικό Αστέρα όσο και με τον Παναθηναϊκό. Είναι θετικός παίκτης και υπάρχει η σκέψη να αρχίσει στην ενδεκάδα. Από την ημέρα που ανέλαβα, επισήμανα ότι ήθελα να μείνει στον Πανιώνιο. Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι. Και αυτή τη φορά ο τρόπος που θα έρθει η νίκη δεν θα με ενδιαφέρει. Πρέπει να παίξουμε με πάθος και με δύναμη και να πάρουμε το αποτέλεσμα".

Για την επιστροφή του Χούτου και αν κάτι τέτοιο αποτελεί κίνητρο, είπε: "Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Έχω πει και κατά το παρελθόν ότι όλοι είμαστε περαστικοί από τον σύλλογο. Παίκτες και προπονητές έρχονται και φεύγουν. Έτσι είναι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο'.

Για το αν μπορεί να εκπληρωθεί ο στόχος των πλέι οφ, απάντησε: "Το σημαντικό για εμάς είναι να επιστρέψουμε στις νίκες για να γεμίσουμε την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε για τα επόμενα ματς. Αν κερδίσουμε, θα παίξει μεγάλο ρόλο και για την πρόκριση στο Κύπελλο. Για τα λάθη στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Δεν έχει ευθύνη μόνο η άμυνα. Έγιναν κάποιες λάθος συνεννοήσεις. Αυτό θα προσπαθήσουμε να το αποτρέψουμε και να είμαστε συγκεντρωμένοι".

Ο Κουμορτζί από την πλευρά του, δήλωσε: "Προσπαθούμε πολύ σκληρά σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο για να πάρουμε τη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος όλων. Να μπούμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Υπάρχει η ελπίδα ακόμα. Μένουν εφτά ακόμα αγώνες. Αν πάρουμε τις νίκες που θέλουμε, προλαβαίνουμε να τερματίσουμε πέμπτοι".

Αναφερόμενος στον ΠΑΟΚ, υποστήριξε: "Ο ΠΑΟΚ διαθέτει πολύ δυνατή μεσαία γραμμή. Πολύ ποιοτική και πρέπει να δουλέψουμε πολύ σε αυτό τον τομέα. Ξεχωρίζω τον Βερόν και τον Γκαρσία που είναι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές με εμπειρία".

Το φαινόμενο Ρεκόμπα

αντιγράφω από: sport.gr/
prosopikos | 24/2/2009 10:08:47 μμ

Οποιος προσπαθήσει να δει το παιχνίδι του Αλβάρο Ρεκόμπα στην Ελλάδα αβασάνιστα θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο άνθρωπος βαριέται. Οποιος ας πούμε τον παρακολούθησε στο ματς του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό το περασμένο Σάββατο, ίσως και να τον έχασε - στο πρώτο μέρος ο Ουρουγουανός είχε «κρυφτεί» κάπου μεταξύ μεγάλης περιοχής και σέντρας ώστε να μην χρειάζεται να τρέχει για να μην βγει οφσάιντ. Νομίζω ότι πραγματικά ο Ρεκόμπα βαριέται. Αλλά πριν από αυτό πρόλαβε να μάς βαρεθεί. Εχει διαφορά.

Δεν χωρά αμφιβολία ότι ο Ρεκόμπα ήρθε στην Ελλάδα και στον Πανιώνιο για την αρπαχτή. Για το ένα εκατ. ευρώ που του πρόσφερε ο Τσακίρης όταν κανείς άλλος δεν ήταν διατεθειμένος να του δώσει ούτε τα μισά. Ακόμη και έτσι όμως, για την αρπαχή, ο Ουρουγουανός είχε - και έχει - το ταλέντο για να κάνει το κάτι παραπάνω, να παρουσιάσει στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό του Πανιωνίου ένα διαφορετικό εκφραστικό ύφος όσον αφορά στο θέαμα αλλά και στην ουσία.
Οποιος είδε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο θα πρόσεξε κάποια στιγμή δύο σέντρες του Ρεκόμπα προς τους συμπαίκτες του. Και οι δύο ήταν τέλειες ασίστ για γκολ - οι δύο αποδέκτες τους άλλωστε βρήκαν με σχετική ευκολία δίχτυα. Ωστόσο μόνο το ένα μέτρησε.

Ο Ρεκόμπα, υπέρβαρος, αγύμναστος και με μια προτίμηση για φαγοπότι, δεν έπαιξε σε πολλά ματς μέχρι τώρα. Αλλά σε όσα έχει παίξει οι διαιτητές υπήρξαν χαρακτηριστικά ανίκανοι να αποδεχτούν το ταλέντο του και να του δώσουν μια ευκαιρία να το αναπτύξει. Στο ματς με τον Παναθηναϊκό στον πρώτο γύρο στη Νέα Σμύρνη, ο Ρεκόμπα κάνει το πανέξυπνο κόλπο στο κόρνερ με τον Εστογιάνοφ, και ο διαιτητής αδυνατώντας να συλλάβει την ευφυία των δύο Ουρουγουανών σφυρίζει και τους τιμωρεί με κίτρινη κάρτα! Στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο Ρεκόμπα βλέπει την ομάδα του να σφαγιάζεται από έναν διαιτητή τραγικό. Στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό ο Ρεκόμπα βλέπει πάλι τον Πανιώνιο να μην παίρνει πέναλτι, να δέχεται γκολ οφσάιντ και να εξαναγκάζεται να παίζει με δέκα.

Λίγο μετά την ακύρωση του γκολ του Πανιωνίου για οφσάιντ, κάποιοι από τους θεατές στο ΟΑΚΑ άρχισαν να χλευάζουν τον περιπατητή Ρεκόμπα. Εκείνος, περπατώντας αργά στον αγωνιστικό χώρο ενώ το παιχνίδι συνεχιζόταν, αδιαφορώντας δηλαδή για την εξέλιξη του ματς, τους ζήτησε να σωπάσουν. Ενα κάτι «παρατήστε με και εσείς και ο... γρύλος σας».

Ασφαλώς δεν αποτελεί εθνική υπόθεση το να κάνουμε τον Ρεκόμπα και κάθε Ρεκόμπα να μην μας βαρεθεί. Αλλά αποτελεί μετά εθνική ταυτότητα ότι έχουμε ένα πρωτάθλημα που μπορεί να κάνει όποιον έχει ταλέντο να ξενερώσει.

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

όλοι για την νίκη, με τον ΠΑΟΚ


Ευχάριστο πονοκέφαλο προκαλούν στον προπονητή του Πανιωνίου, Γιώτη Σταματόπουλο οι επιστροφές βασικών ποδοσφαιριστών του στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Νέα Σμύρνη την Κυριακή (3/1).
Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί είναι ο Σεκού Μπερτέ, ο οποίος τραυματίστηκε (υπέστη διάστρεμμα) στον νικηφόρο φιλικό αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα.

Αντίθετα με τον αμυντικό από το Μάλι, ο Κουμορτζί εξέτισε την ποινή της τιμωρίας και υπολογίζεται κανονικά. Στην διάθεση του Σταματόπουλου θα βρίσκονται και οι Μανιάτης, Ντελούρα που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους και είναι έτοιμοι να επανέλθουν στο αρχικό σχήμα των "κυανέρυθρων".

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Πανιώνιος απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά, γεγονός που θα του επιτρέψει να διατηρήσει ακέραιες τις όποιες ελπίδες του έχουν απομείνει ώστε να διεκδικήσει την είσοδό του στην 5αδα και τα πλέι οφ.

Αλλωστε την ερχόμενη Τετάρτη (4/3) ακολουθεί ο επαναληπτικός με τον Αστέρα στην Τρίπολη και μία νίκη στο πρωτάθλημα θα αποτελέσει την καλύτερη τονωτική ένεση ενόψει κυπέλλου, που αποτελεί και πρωταρχικό στόχο του συλλόγου.

Σεντ Ετιεν - Θρήνος 2-1

Παρακολούθησα το παιχνίδι του αξιοθρήνητου Ολυμπιακού, με τον Θρασύβουλο της Γαλλίας, και στο 2-0 με πήρε ο ύπνος τελικά... Αναρωτιέμαι μήπως παραπονιέμαι άδικα για ορισμένες εμφανίσεις του Πανιωνίου!

Η δικαιολογία του αξιοθρήνητου ήταν ότι δεν έπαιζαν Γκαλέτι και Μπελούτσι... Κοντεύει να τελειώσει το πρωτάθλημα, και ο Ρεκόμπα εξακολουθεί να βασανίζεται με τραυματισμούς, ακόμα και όταν παίζει δεν έχει φυσική κατάσταση, ο Κουμουρτζί που αρχικά ήταν ο πιο φορμαρισμένος μας παίχτης, τραυματίστηκε, αρρώστησε, τιμωρήθηκε κατ επανάληψιν άδικα, ο Λουρένζο τώρα επέστρεψε στην ομάδα από τραυματισμό, κλπ

Εαν ολόκληρος ισόβιος πρωταθλητής, έχει τέτοια χάλια γιατί λείπουν 2 παίχτες, εμείς τι να πούμε που έχουμε μονίμως προβλήματα τραυματισμών και άδικων τιμωριών?

Τέλος πάντων, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, και πέρυσι, και πρόπερσι, καταφέραμε να βγούμε πέμπτοι, ενώ λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος η πέμπτη θέση δεν ήταν και τόσο στο "τσεπάκι" μας... Γιατί όχι και φέτος?

Φόρτσα Πανιωνάρα, υπάρχει ακόμα χρόνος και ελπίδα.

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Μπράβο στον ΠΑΟ

παρόλο που είμαι θυμωμένος με το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και τις δηλώσεις κάποιων μαϊντανών τύπου Βασ. Κωνσταντίνου, οφείλω να παραδεχτώ πως ο ΠΑΟ με πολλή τύχη στο πρώτο ημίχρονο, και με μαγκιά στο δεύτερο, κατάφερε να πάρει το χι, 1-1 στην Ισπανία με την Βιγιαρεάλ.

Να απαντήσω με βάση το σκεπτικό του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού μαϊντανού Βασίλη Κωνσταντίνου?

Σιγά μην αδικήθηκε από την διαιτησία ο Παναθηναϊκός... Ήταν ομάδα για 3-4 γκολ μέχρι το 60, η Βιγιαρεάλ ήταν αντικειμενικά καλύτερη ομάδα μέχρι το τυχαίο γκολ του Παναθηναϊκού, και θα ήταν άδικο να χάσει από τον Παναθηναϊκό που έπαιζε μαζική άμυνα, δεν είχε κατοχή μπάλας, και δεν μπορούσε να αλλάξει δεύτερη ή τρίτη πάσα!!!

παρόμοια ήταν τα σχόλια του, για το άδικα ακυρωθέν γκολ του Πανιωνίου στο 78, που θα έδινε ελπίδες στον Πανιώνιο να προσπαθήσει να ισοφαρίσει, το περασμένο Σάββατο.

Αν και χάρηκα για το θετικό αποτέλεσμα, αν και θα μπορούσε να πετύχει και το 0-2 ο Μάντζιος και να κλειδώσει το παιχνίδι, εξακολουθώ να είμαι θυμωμένος με τον μαλάκα τον Κωνσταντίνου, κι αν τον πετύχω πουθενά τον μαλάκα, θα τον γιαουρτώσω!!!

α ρε αρώστεια Πανιωνάρα


12-9 την Μπάρτσελόνα, στον πρώτο ημιτελικό του Λεν τρόφυ, άντε και στον τελικό, θα γίνει της πουτάνας!!!


Τα οκτάλεπτα: 2-2, 5-2, 2-3, 2-1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μάζης 3, Κοκκινάκης 2, Παπαδόγκωνας 2, Μουρίκης 2, Μιράλης, Θωμάκος

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Κάμπελ 2, Περόνε 2, Μάγιαρατς 2, Ζίρανι, Εστεγιέρ

Καθαρά Δευτέρα με την Πανιωνάρα

εισητήρια αγώνα με ΠΑΟΚ

Σε κυκλοφορία τίθενται από την Πέμπτη 26/02 τα εισιτήρια του αγώνα της 24ης αγωνιστικής της SUPERLEAGUE για τον αγώνα ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ - Π.Α.Ο.Κ που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης την Κυριακή 1/3 στις 16.45μμ.

Η Π.Α.Ε Πανιώνιος Γ.Σ.Σ ανακοινώνει οτι κάθε φίλαθλος θα μπορεί να αγοράσει μέχρι δύο εισιτήρια με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.


Αναλυτικά, τα σημεία πώλησης έχουν ώς εξής:


Αίθουσα V.I.P "Ν. Πετζαρόπουλος" (Είσοδος από Θύρα 5-6)


Πέμπτη 26/2 17.00 - 21.00

Παρασκευή 27/2 17.00 - 21.00

Σάββατο 28/2 10.00 - 16.00


Members club (Ι. Χρυσοστόμου)

Κυριακή 1/3 10.00 - 13.00



ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥ

Κυριακή 1/3 14.15 - 16.45


Οι τιμές των Εισιτηρίων είναι:

ΘΥΡΑ 2

ΚΑΝΟΝΙΚΟ 10€
ΠΑΙΔΙΚΟ 2€

ΘΥΡΑ 3

ΚΑΝΟΝΙΚΟ 10€

ΘΥΡΑ 4

ΚΑΝΟΝΙΚΟ 25€
ΠΑΙΔΙΚΟ 5€

ΘΥΡΑ 7

ΚΑΝΟΝΙΚΟ 25€
ΠΑΙΔΙΚΟ 5€

Ανοχή τέλος στα διαιτητικά... λάθη

Επί 3,5 ώρες συνεδρίασε τη Δευτέρα το βράδυ το ΔΣ της ΠΑΕ Πανιώνιος με αποκλειστικό θέμα την πορεία της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Η σημαντικότερη είδηση που "βγαίνει" από το ΔΣ είναι ότι τελείωσε (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!) η ανοχή στις διαιτητικές "σφαγές". Ο Πανιώνιος έχει φωνή και πλέον θα αντιδρά κάθε φορά που κάποιος διαιτητής θα αδικεί την ομάδα μας. Η διαιτησία στο ματς με τον Παναθηναϊκό ξεχείλισε το ποτήρι και πάρθηκε η απόφαση ο Πανιώνιος να σκληρήνει τη στάση του απέναντι στα διαιτητικά "λάθη" και πλέον θα παίρνει επίσημα θέση όταν αδικείται η ομάδα.
Στη συνεδρίαση εξετασθήκε και η αγωνιστική εικόνα της ομάδας με τους διοικούντες να αναγνωρίζουν τα λάθη που έγιναν κατά την μεταγραφική περίοδο (μη απόκτηση φουνταριστού σεντερ φορ). Παράλληλα θα ζητήσουν από όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα (προπονητές, παράγοντες, παίκτες) να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, να βελτιώσουν την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Επίσης αποφασίστηκε να γίνει δεκτό το αίτημα του Ματίας Λάνγκαμπ και έτσι τις επόμενες μέρες το συμβόλαιο του Γερμανού αμυντικού θα λυθεί....

επιτέλους, και μια διαμαρτυρία από τον επίσημο Πανιώνιο!!!



Με την ευκαιρία της αλλαγής της ηγεσίας της ΚΕΔ θα θέλαμε να ευχηθούμε στον κ. Γιαννόπουλο και τους συνεργάτες του καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που ανέλαβαν.

Όπως είναι γνωστό, τα τελευταία τρία χρόνια αποτελεί πάγια θέση της ΠΑΕ Πανιώνιος και επιλογή του Προέδρου κ. Κωνσταντίνου Τσακίρη η μη εμπλοκή μας σε θέματα διαιτησίας και κριτικής στους Έλληνες διαιτητές - που παρεμπιπτόντως εξακολουθούμε να πιστεύουμε.

Η επιλογή μας αυτή δυστυχώς φαίνεται ότι έχει εκληφθεί ως αδυναμία. Οδηγούμαστε σε αυτό το συμπέρασμα δεδομένου ότι φέτος έχουμε γίνει μάρτυρες αλλεπάλληλων διαιτητικών ή «ανθρωπίνων» λαθών εις βάρος του Πανιωνίου, κάτι που μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε.

Επειδή βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος με μόλις επτά αγώνες να απομένουν που θα κρίνουν τα πάντα, θα θέλαμε να εφιστήσουμε την προσοχή των αρμοδίων οργάνων απέναντι στον πιο ιστορικό σύλλογο της Ελλάδας.

Ο Πανιώνιος, ο σύλλογος που αποτελείται από ποδοσφαιριστές που κοσμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο σύλλογος που αντιπροσωπεύει το αθλητικό ήθος, ο σύλλογος που εκπροσωπεί επάξια την Ελλάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που αγωνίζεται, δεν επιζητεί σε καμία περίπτωση με αυτή την ανακοίνωση την εύνοια της διαιτησίας , παρά μόνο την ίση μεταχείριση που δικαιούται και το σεβασμό που αναλογεί στον σύλλογο και τον κόσμο του.

Προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης ή παρανόησης, αυτή η ανακοίνωση δεν έχει σκοπό να μεταθέσει τις αγωνιστικές μας ευθύνες, τις οποίες σύμφωνα με τις αρχές μας προσπαθούμε να διορθώσουμε πάντα εντός των γραμμών των αγωνιστικών χώρων. Όπως προαναφέρθηκε, απαιτούμε ισότιμη μεταχείριση σαν ισότιμο μέλος της Super league, τίποτε περισσότερο-τίποτε λιγότερο.

Για την ιστορία και για του λόγου το αληθές, σας παραθέτουμε μερικά από τα φετινά «ανθρώπινα» λάθη της διαιτησίας εις βάρος μας, καθώς επίσης με αρκετή δόση μετριοπάθειας, τους οκτώ βαθμούς που έχουμε στερηθεί από τα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Υ.Γ. Με κάθε ειλικρίνεια και πλήρη γνώση αυτών που ισχυριζόμαστε, προσπαθήσαμε να βρούμε και σε ποιες περιπτώσεις, διαιτητικά λάθη μας ευνόησαν. Ανακαλύψαμε μόνο δύο φάσεις από τους αγώνες Εργοτέλης-Πανιώνιος και Πανιώνιος- Πανθρακικός, χωρίς όμως να αλλοιώθηκε το τελικό αποτέλεσμα των αγώνων αυτών.

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Προς Βάζελους επιστολή

Η μυωπία και η επιλεκτική μνήμη, είναι χαρακτηριστικά των οπαδών των δήθεν "μεγάλων" ομάδων.

Εάν το μπάτζετ είναι απόδειξη ότι αξίζετε την νίκη, δεν καταλαβαίνω γιατί παίζουμε ποδόσφαιρο, ας μετρήσουν οι πρόεδροι τα λεφτά τους, κι ο πιο πλούσιος να πάρει το πρωτάθλημα.

Πες πως για κάποιο λόγο, σε 2 αντεπιθέσεις ο Πανιώνιος είχε βάλει 2 γκολ, ενώ εσείς μέχρι τότε επιμένατε στις γιόμες, αλλά μετά το 75 ξυπνούσατε, και στο 78 σας ακυρώνανε κανονικό γκολ...

Θα μας είχατε πάρει τα αυτιά για την αδικία που σας έγινε, θα ζητούσατε το κεφάλι του διαιτητή σε πιάτο, ενώ τώρα που έγιναν τα πράγματα ανάποδα, όλα σας φαίνονται φυσιολογικά!

Στο πρώτο παιχνίδι, που νικήσατε άλλωστε, φωνάζατε για άδικη αποβολή, παρόλο που νικήσατε τελικά, ενώ για ολόκληρο ακυρωθέν γκολ που έκοψε κάθε ελπίδα να ανατραπεί το σκορ, μούγκα στην στρούγκα.

Για τις κίτρινες κάρτες για θέατρο, στις αποτυχημένες σας προσπάθειες για να κλέψετε το παιχνίδι με ανύπαρκτο πέναλτι, όσο οι γιόμες δεν έφερναν αποτέλεσμα, ούτε κουβέντα.

Θα μου πείτε πως δίκαια νικήσατε τον Πανιώνιο, γιατί εσείς είστε η μεγάλη ομάδα, αλλά δεν είδα το μέγεθος σας εναντίον του Ηρακλή, του Εργοτέλη, κλπ.

Αλλά δυστυχώς ο Πανιώνιος θα πληρώνει για πολλά χρόνια την μην σύμπλευση στην Γκαγκατσιάδα.

Μας ακύρωσαν κανονικό γκολ, και όσο κι αν το ξεχνάτε, το γεγονός είναι ένα: Μετά το 2-0 διαλυθήκατε, και είχαμε 15 λεπτά να ισοφαρίσουμε, αλλά δεν μας επετράπη αφού μας ακύρωσαν κανονικότατο γκολ στο 78, όπως μας φάγανε κανονικότατο πέναλτι με τον Εργοτέλη στο 84, με την ΑΕΚ στο 0-0, με τον ΟΦΗ στο 0-0 και μετά μας άφησαν άδικα με 10 παίκτες, με τον ΠΑΟΚ μας αρνήθηκαν το πεντακάθαρο πέναλτι και μας έριξαν στο καναβάτσο με τον πέναλτι μαϊμού, με τον Ολυμπιακό που μας αρνήθηκαν 2 πέναλτι και μας έβαλαν 2 γκολ οφσάιτ, κλπ.

Ναι, είμαστε μικρή ομάδα, αλλά δεν τολμάτε να μας αντιμετωπίσετε στα ίσα. Γι αυτό, καλύτερα να σωπαίνετε, γιατί είσαστε γελοίοι.

Τόσο πολύ σας έτσουξε που ο Πανιώνιος πήρε έναν Ρεκόμπα (κι ας σέρνεται) κι έναν Εστογιάνωφ? Βολευτείτε εσείς με τα μπάζα που σας φέρνουν, και σας πείθουν ότι είναι μπαλαδόροι, και λίγη υπομονή μέχρι την Τετάρτη, με την Βιγιαρεάλ θα δούμε πόσο μεγάλη ομάδα είσαστε.

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

κλοπή στο ΟΑΚΑ

Τι πρέπει να γίνει για να μας παίξει ένας διαιτητής 50-50; Τι πρέπει να γίνει για να μην τρώμε γκολ από σέντρες;

Ο Πανιώνιος στάθηκε αξιοπρεπώς στο ΟΑΚΑ (κυρίως στο Β' ημίχρονο...) και παρ' όλο ότι βρέθηκε να χάνει 2-0, είχε τα ψυχικά αποθέματα πέτυχε δυο γκολ, αλλά τα κοράκια μέτρησαν το ένα. Γιατί; καλά απάντηση δεν θα πάρω.

Οπως δεν πήρα και γιατί ο Κωνσταντινέας δεν έδωσε το πεντακάθαρο πέναλτι στον Εστογιανόφ στο ματς με τον Εργοτέλη.

Αλλά είπαμε. Ο Πανιώνιος δεν στήριξε, ούτε στηρίζει την γκαγκατσιάδα και το πληρώνει. Δεν μασάμε. Προχωράμε.

Αν παίξουμε στη Τρίπολη όπως στο Β' ημίχρονο θα περάσουμε αέρα...

Στα ευχάριστα η εμφάνιση του Λουίς Λουρέντσο. Ο Πορτπγάλος έδειξε ότι αξίζει καλύτερη μεταχείριση. Μην ξεχνάμε ότι πριν από δυο χρόνια όλοι "παραμιλούσαμε" με τις εμφανίσεις του Λουίς.

Πανιώνιος (Γιώτης Σταματόπουλος): Κρέσιτς, Λάτκα, Σκούφαλης, Ρεκόμπα, Μάκος, Εστογιανόφ, Μαϊστόροβιτς, Γουνδουλάκης (81' Λουρέντσο), Κοντοές (89' Κούκετς), Νικολάου (42' Κουτσόπουλος), Τζαβέλλας

αντιγραφή από: http://bluerednews.blogspot.com

ακόμα κι αν θέλει ο Θεός, πρέπει ο διαιτητής να αφήσει...

Και πως ξέρουμε ότι εαν δεν ακύρωνε ο αλήτης ο διαιτητής (τι να περιμένεις από κάποιον Κουκουλάκη από το Ηράκλειο?)το γκολ του Φανούρη (ή του Μαϊστόροβιτς), δεν θα τελείωνε το ματς 2-3?

Καριόλη Θεομπαίχτη διαιτητή!!!

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο...

...δεν είναι ότι χάσαμε άδικα από τον ΠΑΟ. Δεν είναι οι ευκαιρίε ςπου χάσαμε στο β ημίχρονο στο 0-0, στο 1-0 και μετά το 2-0, ούτε καν ότι ακυρώθηκε κανονικό γκολ.

Είναι ότι όλα τα αθλητικά sites, δεν θεωρούν ότι αδικήθηκε ο Πανιώνιος που του ακυρώθηκε κανονικότατο γκολ του Γουδουλάκη, και πόσα ακόμα έχασε ο Πανιώνιος μεχρι να γίνει το 2-1 στο 92.

Τι θα γινόταν από σχόλια και φωνές εαν είχε γίνει ακριβώς το ανάποδο?

Άντε γαμηθείτε ξεφτίλες, χάνω την ώρα μου που παρακολουθώ ποδόσφαιρο. Ξεφτίλες!

ΠΑΟ+επόπτης - Πανιώνιος 2-1

Όταν ξεκινάς να παίζεις στο 70, όταν μειώνεις το σκορ το 78 περίπου αλλά σου ακυρώνουν κανονικό γκολ, το γκολ που πετυχαίνεις στο 92 μετά από πολλές ευκαιρίες, σε πικραίνει διπλά, γιατί αυτο το γκολ γράφτηκε σαν το γκολ της τιμής, αντί του ορθού ότι ήταν το γκολ της ισοφάρισης.

Άλλη μια φορά, η ίδια πικρή-κατάπικρη γεύση.

Ο φετινός Πανιώνιος είναι η απόδειξη πόσο καλή δουλειά έκανε ο Λιννεν τις 2 προηγούμενες χρονιές.

Άντε να δούμε τι άλλο θα δούμε φέτος... Την τετάρτη θα κάνουμε άραγε την έκπληξη? Δεν μας έχει αφήσει περιθώρια για ελπίδες ο Πανιώνιος και η διαιτησία.

σήμερα ΠΑΟ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με πολλά προβλήματα απουσιών θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό ο Πανιώνιος, το Σάββατο (21/2, 19:00GR) στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας. Ο Γιώτης Σταματόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τόσο τον τιμωρημένο Κουμορντζί, όσο και τους τραυματίες Μανιάτη, Ντελούρα, Κοιλάρα και Ντιαβαρά, που είναι επίσης απών. Τουλάχιστον, επιστρέφει ο Ιβιτσα Μαϊστόροβιτς, μειώνοντας κατά ένα τα ούτως ή άλλως πολλά προβλήματα των "κυανέρυθρων".

Πιο αναλυτικά, την αποστολή του αγώνα συμπληρώνουν οι: Κρέσιτς, Μπέλιτς, Μπερτέ, Λάτκα, Σκούφαλης, Ρεκόμπα, Άντερσον, Κουτσόπουλος, Μάκος, Εστογιανόφ, Μαϊστόροβιτς, Γουνδουλάκης, Μπάρκογλου, Κοντοές, Νικολάου, Τζαβέλλας, Αναστασόπουλος, Κούκετς και Λουρένσο.

-----------

Κατ αρχάς δεν είμαι αισιόδοξος για σήμερα, διότι η ομάδα τον τελευταίο καιρό δεν καταφέρνει να σκοράρει, και δεν έχει την ψυχολογία για να πάρει τα αποτελέσματα που χρειάζεται.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής στις γκέλες εντός έδρας, ιδίως πριν από τα Ευρωπαϊκά του παιχνίδια. Σε αντίθεση με τον γαύρο που γι αυτόν το μείζον είναι να είναι πρώτος στο χωριό, ο ΠΑΟ είναι πιο σοβαρός στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, και έχει μια ιστορία, η οποία τον δεσμεύει να συνεχίσει τις καλές του εμφανίσεις στην Ευρώπη.

Οι εντός έδρας γκέλες, λειτουργούν σαν γούρι για τους Βάζελους. Γι αυτό, θα πρότεινα στους φίλους κατά τα άλλα Βάζελους, να κάτσουν να χάσουν επί τούτου, εαν θέλουν την Τετάρτη κάποια προκοπή στο τσάμπιονς λήγκ!!!

Και για να πω την αμαρτία μου, και με αυτογκολ του ΠΑΟ να νικήσουμε απόψε, δεν θα με πειράξει καθόλου... Ελπίζω να παίξει ο Σαριέγκι, και να με ακούσει!!!
Η αλήθεια είναι (όπως είπα και πριν) ότι δεν είμαι αισιόδοξος, αλλά εαν έχουμε μια ελάχιστη ελπίδα να μπούμε στην πεντάδα, χρειαζόμαστε 2 εκτός έδρας, τον ΠΑΟ και την Λάρισα. Χρειαζόμασταν και τον Άρη, αλλά... τα σκατώσαμε στο Χαριλάου, χάσαμε από έναν πολύ μέτριο Άρη.

Τι καλά που θάτανε εαν αυτήν την αγωνιστική συνέβαιναν τα εξής:
21/02 16:45 Πηγαδίων Ξάνθη - ΟΦΗ ισοπαλία ή νίκη του ΟΦΗ
21/02 19:00 Τούμπας ΠΑΟΚ - Ηρακλής νίκη του ΠΑΟΚ
21/02 19:00 Ολυμπιακό Στάδιο Παναθηναϊκός - Πανιώνιος νίκη δική μας, με ένα γκολ
22/02 15:00 Δημοτικό γήπεδο Σερρών Πανσερραϊκός - Λεβαδειακός νικη πανσερραικού
22/02 16:45 Δημοτικό Στάδιο Φυλής Θρασύβουλος - Πανθρακικός νίκη Θρασύβουλου
22/02 16:45 Στάδιο Αλκαζάρ Λάρισα - Αρης ισοπαλία
22/02 19:00 Αστέρα Τρίπολης Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ ισοπαλία
22/02 19:00 Παγκρήτιο Στάδιο Εργοτέλης - Ολυμπιακός νίκη γαύρου

Έτσι, εμείς θα φτάναμε 32 βαθμούς, η υπόλοιποι από πίσω με 28 και κάτω, και από πάνω μας ο Άρης με 32 και η Λάρισα με 35...

Ξέρω, η φαντασία μου οργιάζει, αλλά εαν υπάρχει Θεός, και μάλιστα είναι Πανιώνιος, την επόμενη αγωνιστική θα χάσει εντός η Λάρισα από τον Εργοτέλη (που θα έχει άγχος με τους βαθμούς που έχασε από τον Γαύρο), εμείς θα νικήσουμε τον ΠΑΟΚ που θα έχει πάρει κεφάλι από τον ΠΑΟ (μετά την νίκη του πρώτου με τον Ηρακλή και την ήττα του ΠΑΟ από εμάς και καλά), άσε που ο ΠΑΟ θα έχει και το ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό, που ας έρθει ότι ναναι, δεν με ενδιαφέρει, κι έτσι θα πιάσουμε εμείς την Λάρισα στην πέμπτη θέση, και ο Άρης που ότι και να κάνει ο Πανιώνιος Θεός, δύσκολα δεν θα νικήσει τον Θρασύβουλα στο Χαριλάου. Έτσι η πέμπτη θέση θα έχει 3 κατοίκους, εμάς, τον Άρη και την ΑΕΛ, από τους οποίους έχουμε ντεζαβαντάζ έτσι κι αλλιώς.

Την 25η αγωνιστική, ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει εκτός τον Ηρακλή, που θα είναι αδιάφορος και απογοητευμένος, ο Άρης θα χάσει εκτός από τον Αστέρα Τρίπολης γιατί έτσι θα τα φέρει ο Θεός, και η Λάρισα θα χάσει από τον ΠΑΟ, κι έτσι θα μείνουμε μόνοι πέμπτοι, και με τους δυο ανταγωνιστές μας της πέμπτης θέσης 3 θαθμούς πίσω!!!

Μετά θα κάνουμε άλλη μια εκτός έδρας νίκη με τον Λεβαδειακό, θα νικήσουμε και την Λάρισα στον κάμπο και θα ξεχάσει κάθε πιθανότητα να καταλάβει την πέμπτη θέση, μετά έχουμε τον Θρασύβουλο εντός, και τέλος τον Αστέρα εκτός έδρας...

Και μετά, ξύπνησα!!!

Κι επειδή με την βοήθεια του Θεού μπορούμε να πετυχουμε τα πάντα, ο Σταματόπουλος δια της επιφοίτησης του Αγίου Πνεύματος θα γίνει ο μεγαλύτερος και σπουδαιότερος προπονητής όλων των εποχών, ο Ρεκόμπα θα αρχίσει να τρέχει σαν έφηβος, ο Σκουφαλης θα τρέχει πιο γρήγορα χωρίς να σκύβει, ο Ντελούρα θα γίνει σέντερ φορ, οι αμυντικοί θα σταματήσουν τις γκέλες, και ο Εστογιάνωφ θα συνεχίσει να παίζει όπως παίζει, χωρίς τραυματισμούς, διότι είναι ο μόνος που δεν χρειάζεται κάποιο θαύμα για να προσφέρει στην ομάδα.

Ξέχασα να πω πως ο Τσακίρης θα κερδίσει το μεγάλο τζακ ποτ του Λοττο, και όλα τα χρήματα θα τα διαθέσει για την αγορά νέων Ελλήνων ταλαντούχων παικτών και του χρόνου το κύπελο ΟΥΕΦΑ θα είναι δικό μας!!!

Στον αγώνα με τον νικητή του Τσάμπιονς ληγκ, θα διδάξουμε ποδόσφαιρο, και θα πάρουμε στο καπάκι το διηπειρωτικό, και επιτέλους θα μπορούμε περήφανα να τραγουδάμε τον γνωστό ύμνο του Πανιωνίου...

Καλημερα σας, εγώ μίλησα, ο Θεός ας σηκώσει τα μανίκια και να βάλει ένα χεράκι.

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

το κατάλαβαν επιτέλους?

Αντιγράφω από το http://www.sport.gr
Η δυστοκία στο σκοράρισμα είναι το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Πανιώνιος. Κάτι, που φάνηκε ξεκάθαρα και στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου παρά την υπεροχή που είχαν οι "κυανέρυθροι" δεν κατάφεραν να την μετουσιώσουν σε κάποιο τέρμα, με συνέπεια να βρεθούν σε δύσκολη θέση, όσον αφορά την πρόκριση στους "4" του θεσμού.

Ο Γιώτης Σταματόπουλος δεν έχει τον κλασικό επιθετικό που θα του προσφέρει το εύκολο γκολ, με συνέπεια να περιμένει τα πάντα απο τους περιφερειακούς μεσοεπιθετικούς του και φυσικά τον Κουμορτζί, που αν και... αμυντικό χαφ είναι πρώτος σκόρερ για την ομάδα στο πρωτάθλημα.

Στον Πανιώνιο κοιτάζουν πλέον το παιχνίδι του Σαββάτου (21/2) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όπου ευελπιστούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στο "τριφύλλι", που το τελευταίο διάστημα δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση.

Ο Εστογιανόφ, "κληρονόμησε" μια ελαφρά κάκωση στο γόνατο απο την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο το ιατρικό επιτελείο του Πανιωνίου εκτιμάει οτι ο "Λόλο" θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κανονικά κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν την Πέμπτη (19/2) οι τραυματίες Κοιλιάρας, Ντιαβαρά και Ντελούρα, ενώ θεραπεία συνέχισε ο Μανιάτης, που δεν υπολογίζεται για ένα ακόμα παιχνίδι.

------------------------

και αναρωτιέμαι:

Πέρισυ παίζαμε με 2 επιθετικούς, τον Τζιμπουρ και τον Χούτο, και όταν ένας από τους 2 απουσίαζε (λόγω τραυματισμού ή τιμωρίας) η ομάδα είχε πρόβλημα να σκοράρει...

Φέτος, για τα μάτια του Χούτου, φαγώθηκε ο Λίννεν (που είχε αποδεδειγμένα συμαζέψει την ομάδα τα τελευταία χρόνια), και ο Λεμονής μέσα σε 10 ημέρες (που δεν πρόλαβε να δείξει εαν άξιζε ή όχι)...

Και αφού φαγώθηκαν 2 προπονητές, τιμωρήθηκε ο Χούτος (!!!) και πουλήθηκε στον ΠΑΟΚ, άρα τελικά αυτό αποδεικνύει πως είχε δίκιο ο Λίννεν, και εαν είχε γίνει αυτό νωρίτερα, δεν υπήρχε λόγος να φύγει.

Τελικά, μείναμε χωρίς Τζιμπούρ, χωρίς Χούτο, χωρίς επιθετικό, αλλά και χωρίς προπονητή!!!

Τι να πω? Όταν όλοι αυτοί που παίζουν, προπονούν, και διοικούν τον Πανιώνιο θα είναι σπίτια τους, εγώ θα εξακολουθώ να είμαι Πανιώνιος, είτε πάρουμε το διηπειρωτικό, είτε παίζουμε στην Γ εθνική.

Αν και τίποτα δεν με κάνει να πιστεύω πως κάποιος διαβάζει τα λόγια μου, εαν τελικά τα διαβάζει και ανήκει σε αυτούς που διοικούν την ομάδα, ας βγουν στα ίσια, να παραδεχτούν πως έκαναν λάθη, και να συσπειρώσουν την ομάδα, παίχτες, προπονητικό τημ, φιλάθλους, και να κυβερνήσουν επι τέλους το καράβι με πιο σωστούς χειρισμούς.

Κύριε Τσακίρη, το πλοίο έχει προσαράξει σε ξέρα. Με χειρισμούς μπρος πίσω, δεν θα ξεκολήσει, το μόνο που θα πετύχεις είναι να μεγαλώσεις τα ρήγματα, και να το στείλεις στον πάτο μια ώρα αρχύτερα.

Να επισκευαστούν οι ρωγμές άμεσα, και να συνεχίσουμε όλοι μαζί το ταξίδι της αγαπημένης μας ομάδας. Με σοβαρούς και υπεύθυνους χειρισμούς, με νέους και ταλαντούχους παίκτες, Ελληνόπουλα όσο το δυνατόν, που θα αγαπήσουν και θα αγαπηθούν.

Θα ήθελα να ξαναδώ παίκτες όπως ο Μαύρος, ο Μαυρίκης, ο Εμβολιάδης, ο Σαραβάκος, ο Ναλιτζής, ο Δέδες, ο Ιντζογλου, κλπ.

Θέλω να βλέπω παικτες όπως ο Εστογιάνωφ, ο Φερνάντεζ πέρισυ, που δεν κάνουν αγγαρεία, αλλά δίνουν ότι έχουν στο γήπεδο.

Δεν είμαι ειδικός, ούτε πρόκειται να γίνω, ένας απλός φίλαθλος είμαι, και γράφω απλά αυτά που σκέφτομαι.

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Πεναλτιακός- Σεντ Ετιέν 1-3

Αγαπητοί γαύροι,

πως τα καταφέρατε, δεν το κατάλαβα, αλλά αρχίσατε να παίρνετε πέτσινα πέναλτυ και στην Ευρώπη!!! Αλλά οι τελευταίοι της Γαλλίας, είναι δυστυχώς πολύ πιο πάνω από εσάς που με τα ουπς με ακούμπησαν-πέναλτυ, τα ξαπλώνω-βουτάω-φάουλ, έχετε μονοπωλήσει το Ελληνικό πρωτάθλημα.

Περαστικά σας, να πω ότι στενοχωρέθηκα, θα πω ψέμματα. Να πω πως δεν το περίμενα, πάλι ψέμματα θα πω. Καλύτερα να μην πω τίποτα, έχω την δικιά μου στενοχώρια σήμερα.

2 δοκάρια, 3-4 ευκαιρίες με πιο χαρακτηριστική την ευκαιρία του Μαϊστόροβιτς που προ κενής εστίας αντί να σουτάρει αμέσως, έκανε κοντρολ, και ο πεσμένος τερματοφύλακας του πήρε την μπάλα μέσα από τα πόδια...

Απόρρησαν οι γαύροι για το τι τους συνέβη κι έχασαν έτσι από τον Λεβαδειακό της Γαλλίας... Μα, κι από τον Θρασύβουλο θα χάνατε, αλλά ας όψετε ο διαιτητής!!!

Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης 0-1

Δεν παίξαμε καλά... αλλά ήταν στραβό το κλήμα, το έφαγε κι ο γάιδαρος!!!

2 δοκάρια από τον Εστοιάνωφ που δεν είναι στο 100% της φόρμας του, ο άνθρωπος έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα, δικαιούται κι αυτός να είναι λίγο ντεφορμέ...

Ο Ρεκόμπα, περπατώντας όπως συνήθως όταν σπάνια παίζει, να μοιράζει κάποιες μαγικές μπαλιές, αλλά... σε ποιούς?

Ένας Μάκος εκνευρισμένος, να τσακώνεται κάποια στιγμή με την εξέδρα!!!

Χαθήκανε ευκαιρίες, κρίμα, χάθηκε ένα παιχνίδι που έπρεπε να νικησουμε.

Ένας μέτριος Πανιώνιος, έχασε από έναν μέτριο Αστέρα, που με μαζική άμυνα, έβαλε ένα γκολ στην μοναδικη αντεπίθεση που έκανε στο παιχνίδι.

Η ψυχολογία της ομάδας πρέπει να είναι ναδιρ. Η ψυχολογία της εξέδρας, ακόμα πιο κάτω, κάποια στιγμή άρχισαν κάποιοι να πλακώνονται μεταξύ τους, και στο τέλος να πετάνε καθισματα στην κάμερα της τηλεόρασης που μετέδιδε τον καυγά.

Αυτά δεν είναι ωραία πράγματα, και δεν ωφελούν την ομάδα.

σήμερα με Αστέρα για το κύπελο

Οι Αλβαρο Ρεκόμπα και Φαμπιάν Εστογιάνοφ προπονήθηκαν κανονικά την Τρίτη (17/2) και ο Γιώτης Σταματόπουλος τους συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου hol με τον Αστέρα Τρίπολης την Τετάρτη (18/2, 16:45GR) στη Ν.Σμύρνη.

Αντίθετα, ο Γιάννης Μανιάτης αποκλείστηκε, καθώς και την Τρίτη ακολούθησε φυσιοθεραπευτική αγωγή, ενώ ο Σταματόπουλος δεν υπολογίζει ούτε τους Λάνγκαμπ και Ντελούρα.

Οι 18 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Κρέσιτς, Ανδριόλας, Μπερτέ, Λάτκα, Σκούφαλης, Ρεκόμπα, Αντερσον, Κουτσόπουλος, Μάκος, Κουμορτζί, Εστογιανόφ, Μαϊστόροβιτς, Γουνδουλάκης, Μπάρκογλου, Κοντοές, Νικολάου, Τζαβέλλας και Κούκετς.

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

πέναλτυ

Πέναλτυ μας έφαγαν στην Κρήτη, όσο ήταν 0-0 με τον ΟΦΗ.
Πέναλτυ μας έφαγαν με τον Ολυμπιακό, ένα στο 0-0, κι ένα στο 2-0.
Πέναλτυ μας έφαγαν με τον Εργοτέλη προχθές.
Πέναλτυ με την ΑΕΚ, όσο ήταν 0-0 το σκορ.
Πέναλτυ με την Ξάνθη στον πρώτο γύρο, στον Χούτο.
Κι άλλα πέναλτυ, αλλά τώρα δεν τα θυμάμαι...

Λέω αυτά που παραδέχτηκε ο Βαρούχας, άσε τι ζητούσαμε εμείς...

Αλλά όσο κι αν το παιδεύω, δεν θυμάμαι να σφυρίχτηκε κανένα πέναλτυ υπερ του Πανιωνίου, φέτος στην Νέα Σμύρνη. Είναι δυνατόν? Είναι δυνατόν σε 22 αγωνιστικές, να μην έγινε ούτε ένα πέναλτυ μέσα στην Νέα Σμύρνη?

Φυσικά, δεν γίναμε ξαφνικά Ολυμπιακός, αλλά... όταν έχεις αδικηθεί σε τόσα παιχνίδια, όταν έχεις χάσει την ευκαιρία να πάρεις το προβάδισμα σε κρίσιμα παιχνίδια που θα σου επέτρεπαν να παίξεις με αντεπιθέσεις, το ατού σου, και έχουν χαθεί τόσοι βαθμοί, δεδομένου ότι ακόμα είμαστε (θεωρητικά) μέσα στο παιχνίδι της πεντάδας, φαντάσου δε ποιά βαθμολογική θέση θα ημασταν εαν δεν αμς πήγαινε πίπα κώλο η διαιτησία!!!

Δεν λέω, επιθετικούς δεν έχουμε φέτος, δεν παίζουμε την μπάλα που παίζαμε επί Λίννεν, δεν παίζει συχνά ο Ρεκόμπα, τον οποίο υποδεχτήκαμε σαν μεσία που θα οδηγούσε τον Πανιώνιο σε επιτυχίες, είχαμε τα προβλήματα στα αποδυτήρια, στα διοικητικά, 2 αλλαγές προπονητή κλπ, αλλά τελικά, και με αυτήν την παρουσία, η θέση μας έπρεπε να είναι πολύ πιο ψηλά.

Οι οπαδοί του Πανιωνίου πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα μας, την προσπάθεια των παιχτών, της διοίκησης, των προπονητών, και να καταλάβουμε πως με τις φωνές και τα γιουχα δεν βοηθάμε, σπρώχνουμε την ομάδα πιο κάτω.

Αντικειμενικά, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟ και ο ΠΑΟΚ, έχουν καλύτερη ομάδα. Καλύτερος είναι και ο Άρης, άσχετα ότι ειναι ο πιο κοντινός μας στόχος. Η Λάρισσα βράζει στο ίδιο καζάνι με εμάς, αλλά κατάφερε να πάρει αποτελέσματα που εμείς δεν τα καταφέραμε. Εαν την νικήσουμε στην έδρα της, θα καλύψουμε 3 από τους 4 βαθμούς που μας χωρίζουν.

Την επόμενη αγωνιστική, έχουμε τον Βάζελο. Εαν θέλουμε να κάνουμε κάτι, πρέπει να ματώσουμε στο Ολυμπιακό στάδιο, να κάνουμε την υπέρβαση. Την τετάρτη, έχουμε το κύπελο, με τον Αστέρα. Με τι ψυχολογία θα παίξουν οι παίχτες μας?

Κοντός ψαλμός αλληλούϊα.



5 Λάρισα 34
6 Αρης 31
7 Πανιώνιος 29
8 Ξάνθη 28

21/02 16:45 Πηγαδίων Ξάνθη - ΟΦΗ -
21/02 19:00 Τούμπας ΠΑΟΚ - Ηρακλής -
21/02 19:00 Ολυμπιακό Στάδιο Παναθηναϊκός - Πανιώνιος -
22/02 15:00 Δημοτικό γήπεδο Σερρών Πανσερραϊκός - Λεβαδειακός -
22/02 16:45 Δημοτικό Στάδιο Φυλής Θρασύβουλος - Πανθρακικός -
22/02 16:45 Στάδιο Αλκαζάρ Λάρισα - Αρης -
22/02 19:00 Αστέρα Τρίπολης Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ -
22/02 19:00 Παγκρήτιο Στάδιο Εργοτέλης - Ολυμπιακός -

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

ανακοίνωση!!!

Το ισόπαλο αποτέλεσμα του Πανιωνίου κόντρα στον Εργοτέλη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης είχε ως αποτέλεσμα το ξέσπασμα των φιλάθλων, το οποίο εκφράστηκε με έντονες αποδοκιμασίες και κυνηγητό σε παίκτες μετά το ματς. "Φύγετε από εδώ, εσείς κάθεστε για τα λεφτά", ήταν από τις ατάκες που ακούστηκαν. Με αφορμή τα γεγονότα αυτά, η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση σε καθαρά ειρωνικό ύφος.

"Μετά τον διαγωνισμό που θεσπίστηκε για παιδιά 10-14 ετών που θα ακολουθούν την αποστολή του Πανιωνίου πριν από τους εντός έδρας αγώνες, η ΠΑΕ Πανιώνιος πρωτοπορεί και θεσπίζει νέο διαγωνισμό.

Αυτός ο διαγωνισμός αφορά αποκλειστικά παιδάκια 15-55 ετών. Θα δίνεται η δυνατότητα, έπειτα από κάθε εντός έδρας αγώνα που ο Πανιώνιος δεν έχει κερδίσει, οι ενδιαφερόμενοι αντί να περιμένουν τους ποδοσφαιριστές στο δρόμο κάτω από κακές καιρικές συνθήκες, να τους προπηλακίζουν μέσα στη φυσούνα αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. Μάλιστα, μετά το πέρας του προπηλακισμού, η ΠΑΕ Πανιώνιος θα χορηγεί εντελώς δωρεάν DVD με τις στιγμές του προπηλακισμού για το προσωπικό τους αρχείο. Τέλος, θα μπορούν χρησιμοποιώντας το DVD και τις μοναδικές αυτές στιγμές Πανιώνιας διαφορετικότητας, να εκπαιδεύσουν νέους Πανιώνιους φιλάθλους".

Οι μαλάκες!!!!!

αντιγράφω από το http://www.sport.gr/

Η οργή των φιλάθλων του Πανιωνίου για την κακή εμφάνιση και την ισοπαλία με τον Εργοτέλη εκφράστηκε με έντονες αποδοκιμασίες και... κυνηγητό σε παίκτες μετά το ματς με τον Εργοτέλη. Συγκεκριμένα, οι αποδοκιμασίες τους παίκτες που αποχωρούσαν ακούγονταν μέχρι και την αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου.

"Φύγετε από εδώ, εμείς είμαστε Πανιώνιοι, εσείς κάθεστε για τα λεφτά", ήταν μία από τις ατάκες που ακούστηκαν, ενώ αρκετοί εξ αυτών προέτρεπαν τον Τσακίρη να επιβάλει πρόστιμο στους παίκτες. Επίσης,τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ είχαν πάρει θέση για να προλάβουν τα... χειρότερα, ενώ όταν έφυγε το πούλμαν με την αποστολή του Εργοτέλη, κάποιος πέταξε ένα μπουκάλι, αλλά αμέσως τον απομάκρυναν οι υπόλοιπο οπαδοί του Πανιωνίου.

Αξίζει να σημειωθεί οτι τα περισσότερα άκουσαν οι Μάκος και Μανιάτης, που κάποιοι οπαδοί τους περίμεναν όταν πήγαν να φύγουν με τα αυτοκίνητα τους, ενώ από την οργή του κόσμου δεν ξέφυγε ούτε και ο τεχνικός της ομάδας, Γιώτης Σταματόπουλος...

Λίγο νωρίτερα, στη συνέντευξη Τύπου, ο Γιώτης Σταματόπουλος φανερά απογοητευμένος στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες του Πανιωνίου. "Είμαστε απογοητευμένοι όλοι από αυτό το αποτέλεσμα. Θέλαμε πολύ όπως το είχαμε αναφέρει να κερδίσουμε. Στόχος μας ήταν να κερδίσουμε όλα τα εντός έδρας ματς. Το πρώτο 20λεπτο ήταν πολύ κλειστό, αναγνωριστικό, μετά αρχίσαμε πιστεύω και κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα, δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς η περίπτωση του Μαϊστόροβιτς που ήταν η μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, δεν καταφέραμε να προηγηθούμε στο σκορ.

Ο Εργοτέλης στο δεύτερο ημίχρονο μπορούσε να βρει εύκολα κάποιους διαδρόμους και να δημιουργήσει κάποιες ευκαιρίες. Εμείς από την πλευρά μας πιστεύω ότι είχαμε την καλύτερη ευκαιρία με τον Εστογιανόφ, αλλά δεν καταφέραμε να δημιουργήσαμε το γκολ. Ωστόσο λίγο έλειψε να δεχτούμε τέρμα, όμως ο Κρέσιτς έκανε εκπληκτική απόκρουση. Είχαμε και άλλη μία περίπτωση που σταθήκαμε τυχεροί. Προσπαθήσαμε να αυξήσουμε την πίεση μέχρι τέλους, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Δεν έχουμε μεγάλα περιθώρια και κοιτάμε το ματς της Τετάρτης για το Κύπελλο".

Με τη σειρά του, ο προπονητής του Εργοτέλη, Νίκος Καραγεωργίου, τόνισε πως η ομάδα του μπορούσε να πάρει τους τρεις βαθμούς. "Εγινε ένας δυναμικός και σε κάποιες στιγμές του συναρπαστικός αγώνας. Ελειπε το γκολ. Και οι δύο μπορούσαν να το πετύχουν, όμως, δεν ήρθε. Το θέλαμε για να φύγουμε από τη δύσκολη θέση. Βγήκαν οι φάσεις, αλλά δεν ήρθε το γκολ. Αν η προσπάθεια η οποία καταβάλλαμε σήμερα στο παιχνίδι, γίνεται σε όλα τα ματς, με αυτό το ρυθμό, την ένταση, θα ήμασταν ψηλότερα στη βαθμολογία. Είναι γνωστή η δυναμική του Πανιωνίου, είναι γνωστά τα προσόντα των παικτών του, καλοί στα στημένα και σταθήκαμε τυχεροί σε ορισμένες φάσεις".

Οσο για τη φάση του 84` και το πέναλτι που ζήτησε ο Πανιώνιος σχολίασε: "Δεν έχω άποψη για το πέναλτι, αλλά για μία φάση που γίνεται μπροστά στα μάτια μου. Δύο δικοί μου παίκτες φεύγουν με έναν του Πανιωνίου, γίνεται τάκλιν και φάουλ, η μπάλα κοντράρει και φεύγει ένας παίκτης μου στην αντεπίθεση, αλλά ο διαιτητής σταμάτησε τη φάση ενώ βγαίναμε μόνοι με τον τερματοφύλακα"

και σχολιάζω:


Εαν ο αλήτης ο Κωνσταντινέας έδινε το πεντακάθαρο πέναλτυ, όλοι αυτοί οι μαλάκες, θα θεωρούσαν ότι όλα πάνε καλά στην ομάδα, και θα επεφημούσαν αυτούς που τελικά έβρισαν?

Ναι, θέλω καλύτερα αποτελέσματα, θέλω καλύτερο θέαμα, αλλά... δεν θέλω να υπάρχουν τέτοιοι οπαδοί του Πανιωνιου!!! Αντε μαλάκες, λάθος ομάδα διαλέξατε για να υποστηρίξετε, γαυροι είσαστε, και δεν το ξέρετε!!!

Πω πω, ευτυχώς που δεν τα πήραμε χαμπάρι όλα αυτά, ρεζίλι θα γινόμουνα στα γυναικόπαιδα.

Πανιώνιος Εργοτέλης 0-0

Σήμερα πέρασα πάρα πολύ όμορφα στο γήπεδο, γιατί κατάφερα και έψησα την γυναίκα μου και ήρθε στο γήπεδο!!! Δεν μας έλειπαν τα 10 ευρώ για να έρθει, αλλά όταν της είπα πως ο Πανιώνιος την προσκαλεί, ψήθηκε...

Πήραμε τα εισητήρια εγώ και οι πιτσιρικάδες, και πριν μπούμε στο γήπεδο, την πήγα από την μπουτίκ!!! Εκεί είδε κάποιο μπλουζακι που της άρεσε, εγώ υποσχέθηκα στα παιδιά πως θα τους πάρω Πανιώνιο χαρταετό μετά την λήξη του αγώνα, αλλά... η πλήρης απογοήτευση στο τέλος του αγώνα, ήταν ότι η μπουτικ ήταν κλειστή!!!

Καλά, είναι σοβαροί οι μπουτικάρχες? Θα φορτωθούμε ψώνια πριν μπούμε στο γήπεδο? Γιατί ήταν κλειστή στο τέλος του παιχνιδιού? Έτσι συμβαινει πάντα? Δεν το είχα προσέξει!!!

Τέλος πάντων, καθήσαμε κοντά στην τρια, για να ακούμε τους Πάνθηρες να τραγουδάνε, και η γυναίκα μου θέλει να ξανάρθει στο γήπεδο, και μάλιστα να πάμε στην τρια, και όχι στην δυο!!! Θέλει να γίνει Πανθηρίνα!!!

Εμένα μου άρεσε πολύ το παιχνίδι, χάσαμε ευκαιρίες, χάσανε και οι άλλοι, θα έλεγα πως θα προτιμούσα να έχουμε έρθει ισόπαλοι 2-2 ή 3-3, παρά 0-0. Μέχρι το 82 που ο αλήτης ο διαιτητής έπνιξε το πιο πεντακάθαρο και ξεκάθαρο πέναλτυ όλων των εποχών, τουλάχιστον εκεί που βρισκόμουνα εγώ, ακουγόντουσαν τραγούδια και γέλια, πολλά παιδιά, πολλές γυναίκες, πολύ ωραία ατμόσφαιρα.

Εαν ο αλήτης ο διαιτητής δεν μας έτρωγε το πέναλτυ, θα ήταν όλα ακόμα καλύτερα, γιατί τα γυναικόπαιδα χάσανε την ευκαιρία να ζήσουν την χαρά της νίκης, τα συνθήματα της χαράς, την ικανοποίηση της νίκης.

Στον δρόμο της επιστροφής, εξηγούσα στην γυναίκα μου, ότι γι αυτό χαίρομαι να είναι τα παιδιά μας Πανιώνια, γιατί εμείς είμαστε χαρούμενοι ακόμα κι όταν δεν κερδίζουμε, αλλιώς θα είμασταν Ολυμπιακοί.

Εκεί που έγινε το σώσε, ήταν οταν μπήκε ο Φανούρης στο γήπεδο, και έκανε μια μαγική τρίπλα και πάσα, αλλά δυστυχώς χάθηκε η ευκαιρία.

Τον Κουτσιανικούλη τον βάλανε στο τέλος, δεν τον είχα ξαναδεί από κοντά, στην τηλεόραση δεν φαίνεται ότι είναι τόσο κοντός, σαν παιδάκι μέσα σε μεγάλους είναι ο τύπος!!! Πάντως, σε μια φάση έκανε μόνος του άνω κάτω την άμυνα μας, ευτυχώς ήταν μόνος του και στο τέλος έχασε την μπάλα.

Ο Εστογιάνωφ δεν ήταν στα καλύτερα του σήμερα, προφανώς ήταν επηρεασμένος από τον προσφατο τραυματισμό του. Στο τέλος πήρε μπρος.

Η μεταγραφική περίοδος τελείωσε, υπομονή μέχρι το καλοκαίρι, αλλά... 2 επιθετικοί που να μπορούν να δεχτούν την τελική πάσα και να σκοράρουν, λείπουν πολύ από την ομάδα.

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

γυναίκες, ελάτε στην Ν Σμύρνη!!!

Η Π.Α.Ε Πανιώνιος Γ.Σ.Σ ανακοινώνει επίσης, οτι στα πλαίσια της ημέρας (Αγ. Βαλεντίνου), όλες οι γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας θα έχουν δωρεάν είσοδο τόσο στη ΘΥΡΑ 1 (μαθητική / αθλητική κερκίδα) όσο και στην ΘΥΡΑ 2 του σταδίου της Νέας Σμύρνης.

Πανιώνιος - Εργοτέλης 14/02/2009 16:45



Από 18 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιώτης Σταματόπουλος για τον αυριανό αγώνα με τον Εργοτέλη. Αυτοί είναι οι:

Κρέσιτς, Ανδριόλας, Μπερτέ, Λάτκα, Ντιαβαρά, Σκούφαλης, Κοιλιάρας, Άντερσον, Μάκος, Κουμορτζί, Εστογιανόφ, Μαϊστόροβιτς, Γουνδουλάκης, Μπάρκογλου, Κοντοές, Νικολάου, Τζαβέλας και Κούκετς.

----------

Στους εκπροσώπους του Τύπου, εν όψει και του αγώνα με τον Εργοτέλη, μίλησε ο Γιώτης Σταματόπουλος, που δήλωσε:

Για το πρόσωπο της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια και την μη αποτελεσματικότητας στα εκτός έδρας παιχνίδια

Είμαστε αποτελεσματικοί στην έδρα μας. Εκτός έδρας, με εξαίρεση το παιχνίδι με την ΑΕΚ, πιστεύω ήταν πολύ «στενά» τα ματς. Με την Ξάνθη πήγαμε πολύ καλά και πήραμε τον βαθμό. Και στον ΟΦΗ διεκδικήσαμε κάτι καλύτερο. Μας άξιζε κάτι καλύτερο. Μείναμε από νωρίς με δέκα και πάλι ήμασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα. Το ίδιο συνέβη και με τον Άρη. Ξέραμε καλά ότι θα έμπαινε δυνατά και ειδικά στο πρώτο εικοσάλεπτο. Θέλαμε να ανταπεξέλθουμε και να χτυπήσουμε με αντεπιθέσεις, για αυτό ήταν και έτσι η διάταξη της ομάδας, με τον Μάκο στα αριστερά.

Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε, τόσο στα εντός όσο και στα εκτός, είναι να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να κάνει τόσες στημένες φάσεις. Όπως έγινε στο παιχνίδι με τον Άρη στο πρώτο εικοσάλεπτο. Μετά πήγαμε αρκετά καλά. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι στο «Κλ. Βικελίδης». Δημιουργήσαμε τρεις τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες και μας άξιζε έστω ο βαθμός. Μας έλειψε ο Εστοφιανόφ ενώ τραυματίστηκε και ο Ντελούρα που δεν θα τον έχουμε αύριο μαζί μας. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Τα έχουμε συζητήσει με τους παίκτες.

Για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη

Να μπούμε δυνατά και να πάρουμε το αυριανό παιχνίδι αλλά και κάτι παραπάνω στα εκτός έδρας που ακολουθούν. Από το πρώτο λεπτό πρέπει να μπούμε αποφασισμένα και να δείξουμε από την αρχή ότι θέλουμε αυτή τη νίκη με τον τρόπο παιχνιδιού μας. Πιστεύω ότι τα παιδιά θα το κάνουν.

Η ομάδα του Εργοτέλη είναι επικίνδυνη. Της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο. Δεν έχει διαφορά στον τρόπο παιχνιδιού της σε εντός και εκτός έδρας. Μία ομάδα που έχει κερδίσει τον Παναθηναϊκό δύο φορές. Διαθέτει καλή επίθεση με τους Μπουντιμιρ, Ογκουνσότο και Κουτσιανικούλη, παίκτες με καλή τεχνική όπως ο Τζούνιορ και είναι καλή στο ψηλό παιχνίδι με τους Χίμπλινγκερ, Ορφανό, Κορδονούρη.

Αυτή την εβδομάδα έδειξαν τα παιδιά ότι έμαθαν κάποια πράγματα και έχουμε την ευκαιρία να βελτιώσουμε την εικόνα. Μας περιμένει μία δύσκολη εβδομάδα καθώς υπάρχει και το ματς Κυπέλλου και πρέπει να ξεκινήσουμε με νίκη.

Για το θεσμό του Κυπέλλου και τον στόχο

Το είπαμε από την αρχή της σεζόν ότι ένας από τους στόχους μας είναι να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά σε αυτή τη διοργάνωση. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Να πάρουμε την πρόκριση και μετά βλέπουμε.

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

κούτσα κούτσα πάμε...

Ο Γιώτης Σταματόπουλος είδε με ικανοποίηση στην προπόνηση της Τετάρτης (11/2) τους Ρεκόμπα, Μπέλιτς και Εστογιάνοφ να παίρνουν κανονικά μέρος στην προπόνηση, όμως λογικά μόνο ο τελευταίος θα προλάβει να είναι 100% έτοιμος για τον αγώνα με τον Εργοτέλη το Σάββατο (14/2).

Αντίθετα, ο Μίκαελ Ντελούρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ πρόβλημα προέκυψε με τους Μανιάτη και Μάκο. Ο Μάκος ένιωσε μικρή ενόχληση στους προσαγωγούς αλλά αναμένεται αύριο να προπονηθεί κανονικά, ενώ ο Μανιάτης ένιωσε ενόχληση στον δικέφαλο και θα εξεταστεί από τον Λάκη Νικολάου, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβατότητα του τραυματισμού του. Απών από την προπόνηση ήταν ο Μάριος Νικολάου, λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική Κύπρου.

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

αγαπητέ Μάκο

δεν ξέρω τι σου συμβαίνει τελευταία, αλλά εκτός που άφησες την ομάδα με 10 παίχτες και την καταδίκασες να χάσει από τον ΟΦΗ, εν συνεχεία είσαι συνέχεια νευριασμένος.

Τι έπαθες?

Με τον Πανθρακικό, γλύτωσες την κόκκινη καρτα, γιατί ο διαιτητής δεν σε πήρε πρέφα να χτυπάς τον Ριέρα εκτός φάσης... Δεν λέω, σε προκαλούσε, αλλά σαν επαγγελαμτίας που σέβεσαι την φανέλα που φοράς, θα έπρεπε να μην ρισκάρεις να κάνεις κακό στην ομάδα σου.

Εχθές με τον Άρη, πάλι νεύρα!!! Ο Δαλούκας έπρεπε να σε πετάξει έξω και εχθές. Για κόψε τα νεύρα, γιατί υπάρχουν κι άλλοι που μπορούν να νευριάσουν, και θα δούμε μετά ποιός είναι μάγκας τελικά.

Αλήτες δεν μας χρειάζονται στον Πανιώνιο, τι έχεις πάθει και φέρεσαι έτσι τώρα τελευταία? Μαγκέψαμε? Για σύνελθε!!!

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

αντιγράφω από τα ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ

Δεν θα νικήσουμε ποτέ στο Χαριλάου, αφού δεν νικήσαμε σήμερα! Ενας Πανιώνιος που παρατάχθηκε από τον Γιώτη Σταματόπουλο φοβισμένα λες και έπαιζε στο Ολντ Τράφορντ με τέσσερα αμυντικά χαφ (!!!!) και προωθημένο μόνο τον Ντελούρα κατάφερε να κάνει δώρο στον ανύπαρκτο Αρη τη νίκη και φυσικά το πλεονέκτημα για είσοδο στα πλέι οφς!

Δεν είναι δυνατόν ο Πανιώνιος να πηγαίνει να παίξει στο Χαριλάου λες και είναι ο... Θρασύβουλος! Δεν είναι δυνατόν ο Πανιώνιος να φοβάται αυτόν τον Αρη. Δεν είναι δυνατόν μετά τον ΟΦΗ και την ΑΕΚ ο Ιστορικός να ανασταίνει και τον Αρη. Ημαρτον. Ολοι πίσω και ότι γίνει μπροστά; Ποιον είχαμε να αντιμετωπίσουμε; μια ομάδα που έβαλε γκολ μετά από πέντε εβδομάδες. Ελεος!

Υ.Γ. Στην επόμενη προπόνηση να μην ξεχάσετε κύριοι της ομάδας να βάλετε και καναδύο ακόμα ερασιτέχνες στο "διπλό". Ετσι για να προπονούνται οι παίκτες μας υπό... συνθήκες αγώνα!!!

Υ.Γ. 2: Εκεί στη διοίκηση μήπως ήρθε η ώρα να ζητήσουμε την εξαίρεση του Δαλούκα από τους αγώνες μας; Μήπως πρέπει κάποτε θα πρέπει να αντιδράσουμε για τις απαράδεκτες διαιτησίες σε βάρος μας; Μήπως;

Υ.Γ. 3 Μπράβο στα παιδιά που έκαναν 1000 χλμ για να συμπαρασταθούν στην ομάδα. Μπράβο τους!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ Γ. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

"Πιστεύω ότι σήμερα είδαμε ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι με το καλύτερο τέλος δυστυχώς για τον Άρη. Δυστυχώς χρειαστήκαμε γύρω στα 20΄-25΄ να μπούμε στο παιχνίδι έτσι όπως το θέλαμε. Εκείνη την στιγμή όμως βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.

Με την πρώτη μας μεγάλη ευκαιρία με τον Μανιάτη δείξαμε παρών. Ακολούθησε μία ευκαιρία με τον Ντελούρα και έτσι σιγά σιγά μετά το 25΄ ανέβηκε η απόδοσή μας. Στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε από την αρχή να μπούμε πιο δυνατά αφού ήμασταν αποφασισμένοι να μην φύγουμε με άδεια χέρια από την Θεσσαλονίκη.

Πιστεύω ότι τα παιδιά το καταφέρανε αυτό με τον καλύτερό τρόπο. Είχαμε ευκαιρίες, πιέσαμε και σε διάρκεια ήμασταν καλύτεροι από τον Άρη αλλά δυστυχώς δεν σημειώσαμε κάποιο γκολ. Ρισκάραμε στο τέλος. Τα παίξαμε όλα για όλα και διεκδικήσαμε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα έστω και τον βαθμό. Δεν τα καταφέραμε και συνεχίζουμε".

Για την συνέχεια της χρονιάς και το κυνήγι της 5ης θέσης είπε: "Πιστεύω ότι είναι αρκετός ακόμη ο δρόμος. Είναι αρκετά παιχνίδια. Η απόσταση δεν είναι μεγάλη. Τρεις βαθμοί. Θα περιμένουμε και τα άλλα αποτελέσματα. Ο Άρης έχει ένα προβάδισμα. Δεν το βάζουμε κάτω και συνεχίζουμε".

Για τα νεύρα του Μάκου μετά την λήξη τόνισε πως: "Δεν ήμουν κοντά στον Μάκο. Υπήρχαν κάτι νεύρα. Τα παιδιά ήταν απογοητευμένα. Κάποιες λογομαχίες υπάρχουν πάντα μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι. Κρατάμε όμως την προσπάθεια και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε το έργο μας".

Σε ερώτηση για το αν η ομάδα του άξιζε τον βαθμό της ισοπαλίας απάντησε πως: "Το παιχνίδι μέχρι το 25΄ θα μπορούσε να είχε ήδη τελειώσει με την ευκαιρία του Κόκε. Μας κράτησε ο Κρέσιτς και με βάση τις ευκαιρίες δεν θα ήταν άδικο να φεύγαμε έστω και με τον βαθμό".


http://bluerednews.blogspot.com

Άρης - Πανιώνιος 1-0

Από τύχη δεν χάσαμε 2-0, από ατυχία δεν ισοφαρίσαμε σε 1-1.
Ένας αγώνας που ανά πάσα στιγμή θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε, αλλά παίζαμε χωρίς επιθετικό, και χωρίς Εστογιάνωφ και Ρεκόμπα. Το παιχνίδι χωρίς ρυθμό, χωρίς πάθος, ακόμα και σε προπόνηση να είμασταν, πιο πολύ θα προσπαθούσανε οι παίχτες.

Με τόσους παίχτες κέντρου, αλλά χωρίς επιθετικό, με έναν Ντελούρα πολύ λίγο στο πρώτο ημίχρονο, με τον Μπάρκογλου στο β ημίχρονο που σαφώς βελτίωσε την εικόνα, αλλά και πάλι, επίθεση γιοκ. Χάσαμε 1-2 ευκαιρίες, αλλά... ήταν προφανές πως εαν παίζαμε άλλες 2 ώρες, γκολ δεν θα έμπαινε.

Όταν ο καλύτερος σου παίχτης είναι ο Σκούφαλης, δεν παίρνεις αποτέλεσμα στην Θεσσαλονίκη, μην τρελαθούμε ρε παιδιά. Φιλότιμος ο Κουμουρτζί, δεν λέω, αλλά όχι και σέντερ φορ!!!

Έχω διάθεση για γκρίνια, και θα αναρωτηθώ γιατί έβαλε ο Σταματόπουλος τον Κούκετς στο 75? Ο μόνος παίχτης που φάνηκε ικανός να κάνει μια πάσα, μια μπαλιά, να δημιουργήσει κάποιον κίνδυνο, μπήκε όταν ο Άρης επέλεξε να ξαπλώνει, να πετάει δεύτερες μπάλες για να σταματάει το παιχνίδι, κλπ. Αν είχε μπει λίγο νωρίτερα... κάτι θα μπορούσε να έχει αλλάξει.

Τέλος πάντων, εγώ συμβιβάζομαι και με το κύπελο!!!

:-)

το ρόστερ του Πανιωνίου, μετά τις τελευταίες αλλαγές

12. Κώστας Ανδριόλας ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ 01/05/1985 Ελλάδα
1. Ντάριο Κρέσιτς ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ 11/01/1984 Κροατία
30. Τόμας Μπέλιτς ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ 02/07/1978 Σλοβακία


12. Γιάννης Μανιάτης ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ 12/10/1986 Ελλάδα
4. Σεκού Μπερτέ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ 07/10/1977 Μάλι
13. Βαγγέλης Κουτσόπουλος ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ 02/02/1980 Ελλάδα
25. Γιάννης Κοντοές ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ 24/05/1986 Ελλάδα
31. Γιώργος Τζαβέλας ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ 26/11/1987 Ελλάδα
6. Φουσενί Ντιαβαρά ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ 28/08/1980 Μάλι
27. Ματίας Λάνγκαμπ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ 24/02/1984 Γερμανία
5. Μάρτιν Λάτκα ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ 28/09/1984 Τσεχία


14. Γρηγόρης Μάκος MEΣΟΣ 18/01/1987 Ελλάδα
7. Μανώλης Σκούφαλης MEΣΟΣ 21/08/1978 Ελλάδα
15. Μπενάρ Κουμορτζί MEΣΟΣ 21/03/1985 Γκάνα
20. Φανούρης Γουνδουλάκης MEΣΟΣ 13/07/1983 Ελλάδα
28. Μάριος Νικολάου MEΣΟΣ 04/10/1983 Κύπρος
50. Λουίς Κάρλος Ντα Σίλβα Λουρένσο MEΣΟΣ 05/06/1983 Αγκόλα
19. Ιβιτσα Μαϊστόροβιτς MEΣΟΣ 20/09/1981 Κροατία
10. Δημήτρης Κοιλιάρας MEΣΟΣ 23/03/1986 Ελλάδα
21. Γιώργος Μπάρκογλου MEΣΟΣ 08/07/1978 Ελλάδα
16. Φαμπιάν Εστογιάνοφ MEΣΟΣ 27/09/1982 Ουρουγουάη
35. Δημήτρης Αναστασόπουλος MEΣΟΣ 11/04/1990 Ελλάδα
41. Νταβόρ Κούκετς MEΣΟΣ 16/03/1986 Κροατία


18. Μίχαελ Ντελούρα ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ 01/07/1985 Γερμανία
26. Αλεξ Ντ` Ακόλ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ 18/07/1986 Ελλάδα
11. Απαρεσίδο Αντερσον Γκονσάγκα ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ 25/03/1982 Βραζιλία
9. Αλβάρο Ρεκόμπα ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ 17/03/1976 Ουρουγουάη
- Γιάν Εκρά ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ 10/12/1990 Ακτή Ελεφαντοστού

Με πολλές απουσίες

Με πολλές απουσίες στην αποστολή θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη ο Πανιώνιος, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο (7/2, 19:00GR) τον Αρη, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Σημαντικότερες απουσίες των Ρεκόμπα και Εστογιάνοφ, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιώτης Σταματόπουλος, θα στερηθεί των υπηρεσιών των τραυματιών Εστογιάνοφ, Ρεκόμπα και Μπέλιτς, ενώ εκτός αποστολής είναι και το τελευταίο απόκτημα της ομάδας, ο ιβοριανός επιθετικός Γιάν Εκρά.

Ο Εστογιάνοφ υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της Τετάρτης (4/2), ενώ ο Ρεκόμπα ακολουθεί θεραπεία, καθώς αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στη γάμπα και αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις από την Δευτέρα (9/2). Αντίθετα, στην αποστολή επέστρεψε ο Κοντοές, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και ο Νικολάου, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.

Η αποστολή του Πανιωνίου που θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη αποτελείται από τους εξής 19 ποδοσφαιριστές: Κρέσιτς, Ανδριόλας, Μάκος, Νικολάου, Κουτσόπουλος, Σκούφαλης, Κοντοές, Κοιλιάρας, Μανιάτης, Μαϊστόροβιτς, Μπερτέ, Κουμορτζί, Λάτκα, Κούκετς, Ντελούρα, Λάνγκαμπ, Τζαβέλλας, Μπάρκογλου και Γκονσάγκα.

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

χωρις Ρεκόμπα - Εστογιάνωφ με τον Άρη...

Δυσάρεστα ήταν τα νέα από την προπόνηση της Τετάρτης (4/2) για τον προπονητή του Πανιωνίου, Γιώτη Σταματόπουλο, καθώς ο Φαμπιάν Εστογιάνοφ αποχώρησε με διάστρεμμα και η συμμετοχή του στο εκτός έδρας ματς με τον Αρη το Σάββατο (7/2) είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Στο μεταξύ, ο Σταματόπουλος δεν θα πρέπει να υπολογίζει ούτε στον Αλβαρο Ρέκομπα, καθώς ο ουρουγουανός μεσοεπιθετικός έχει ακόμα ενοχλήσεις στη γάμπα και υποβάλλεται σε θεραπεία.

Τέλος, ο ελβετός τερματοφύλακας, Ρικάρντο Μέιλι, ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει θέση βασικού στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, έλυσε το συμβόλαιό του την Τετάρτη (4/2).

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Λίνεν: «Δεν ασχολούμαι με παίκτες τύπου Χούτου»!


Ο Έβαντ Λίνεν απ’ ότι φαίνεται δεν έχει ξεχάσει την προβληματική του συνεργασία με τον Λάμπρο Χούτο στον Πανιώνιο. Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε στο «Εxtrasport 103» για τον 30χρονο επιθετικό με αφορμή την αποχώρηση του από τους "κυανέρυθρους". «Δεν ασχολούμαι με τέτοιου τύπου παίκτες. Όταν ήμουν στον Πανιώνιο δημιούργησε προβλήματα σε εμένα, στους συνεργάτες μου και στους συμπαίκτες του με τη συμπεριφορά του. Δεν θέλω να σπαταλώ το χρόνο μου συζητώντας δημόσια για τέτοιου είδους ποδοσφαιριστές» ανέφερε και παράλληλα έδειξε πως δεν έχει σβήσει από τη μνήμη του όσα είχαν συμβεί. «Έχω μόνο πολύ κακές αναμνήσεις από αυτόν και όσα έγιναν όταν ήμουν στον Πανιώνιο».

Κλείνοντας, σε ερώτηση για το επερχόμενο ντέρμπι Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού σχολίασε: «Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Αυτές οι δυο ομάδες είναι φέτος οι καλύτερες, μια και ο Παναθηναϊκός ακολουθεί. Το αυριανό παιχνίδι θα μπορούσε να είναι ο ημιτελικός ή ακόμη και ο τελικός του κυπέλλου».

http://www.sport-fm.gr

«Αντίο» σε Χούτο με αιχμές


Με αιχμές αποχαιρέτησε η ΠΑΕ Πανιώνιος τον Λάμπρο Χούτο. Σε ανακοίνωσή της, πέρα από ευχές για καλή συνέχεια στην καριέρα του με τον ΠΑΟΚ, καλεί τον 29χρονο επιθετικό «… να ασχοληθεί μόνο με τον ρόλο του ως ποδοσφαιριστής, έχοντας ίσα δικαιώματα με τους συμπαίκτες του, κάτι που τη φετινή αγωνιστική περίοδο (με μεγαλύτερη ευθύνη του προέδρου και μικρότερη του Λάμπρου) δεν ίσχυσε, με συνέπεια να φτάσουμε σε αυτή τη μη αναστρέψιμη κατάσταση». Στα ταμεία της ΠΑΕ θα μπουν από την παραχώρηση του παίκτη 200.000 ευρώ.

Σκούφαλης: «Μπορούμε Ευρώπη»


Μετά τη νίκη με τον Πανθρακικό ο Πανιώνιος «καλοβλέπει» έξοδο στην Ευρώπη, σύμφωνα με τον Μανώλη Σκούφαλη ο οποίος μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο 31χρονος μέσος των «κυανέρυθρων» συμπλήρωσε ότι ο πιο σημαντικός στόχος για την ομάδα του είναι η είσοδός της στην πρώτη πεντάδα της Σούπερ Λίγκας, ενώ ερωτηθείς για το αν μπορεί να αναπληρωθεί το κενό που αφήνει η αποχώρηση του Λάμπρου Χούτου, σχολίασε ότι «ουδείς αναντικατάστατος».

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Μανώλη Σκούφαλη:

Έχει βελτιωθεί η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας;

«Μετά από δύο άσχημα αποτελέσματα στα παιχνίδια με ΟΦΗ και ΑΕΚ που δεν ήμασταν καλοί, ήρθε το Κύπελλο που είναι πολύ σημαντικό για μας και πήραμε την πρόκριση στους «8». Πήραμε λίγο τα πάνω μας και μετά ήρθε το παιχνίδι με τον Πανθρακικό όπου ο Πανιώνιος βρήκε τον δρόμο του για να διεκδικήσει την έξοδό του στην Ευρώπη».

Ποιος είναι ο πιο σημαντικός στόχος της ομάδας;

«Ο πιο σημαντικός στόχος μας είναι να μπούμε στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. Σίγουρα φέτος θα δώσουμε και λίγη παραπάνω σημασία στο Κύπελλο Ελλάδος, όπου θα θέλαμε να προκριθούμε στους ημιτελικούς και, γιατί όχι, στον τελικό. Στο πρωτάθλημα απέχουμε μόνο δύο βαθμούς από τη Λάρισα και με μία νίκη μπορούμε να πάρουμε τη θέση της».

Τι έχει αλλάξει με τον Γιώτη Σταματόπουλο στην τεχνική ηγεσία;

«Όλα είναι θέμα ψυχολογίας. Με τον Γιώτη είμαστε τρία χρόνια μαζί, τον ξέρουμε πολύ καλά, μας ξέρει κι αυτός. Μας βοηθάει, τον βοηθάμε και εμείς όσο περισσότερο μπορούμε μέσα στο γήπεδο. Είναι νέος προπονητής και έχει τη συμπαράστασή μας για να δυναμώσει τον Πανιώνιο.»

Πιστεύεις ότι μπορεί να αναπληρωθεί το κενό του Λάμπρου Χούτου;

«Ο Λάμπρος είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Δε νομίζω ότι η αποχώρηση ενός παίκτη μπορεί να φέρει την καταστροφή στον Πανιώνιο. Ουδείς αναντικατάστατος.»

Είναι καλύτερα τώρα που η ομάδα έχει πιο μικρό ρόστερ;

«Όταν κάνεις προπόνηση με 25-26 άτομα είναι πολύ καλύτερα και δουλεύεις διαφορετικά, ενώ όταν δουλεύεις με 40 δεν μπορείς να προπονηθείς όπως πρέπει για το παιχνίδι της Κυριακής.»

Τι μπορεί να καταφέρει ο Πανιώνιος στο προσεχές παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη;

«Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι με τον Άρη. Σαν ομάδες έχουμε τους ίδιους στόχους. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.»

http://www.sport-fm.gr

Εκρά ο αντι-Χούτος

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την απόκτηση, με την μορφή δανεισμού, του 18άχρονου (10/12/1990) ιβοριανού επιθετικού Γιάν Εκρά από την αγγλική Χαλ Σίτι, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Εκρά ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Λιόν, διαθέτει γαλλική υπηκοότητα και θα είναι ο αντικαταστάτης του Λάμπρου Χούτου στην επίθεση των κυανέρυθρων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ Πανιώνιος απέκτησε με τη μορφή δανεισμού τον Γιάν Εκρά από την Χαλ Σίτι έως τις 30/06/2009. Ο Γιάν Εκρά αγωνίζεται στο χώρο της επίθεσης και είναι δεκαοκτώ ετών (ημ. γεν. 10.12.1990). Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στις ακαδημίες της Λιόν, είναι γεννημένος στην Ακτή Ελεφαντοστού και διαθέτει Γαλλική υπηκοότητα".

Χαρούμενος με την νέα προοπτική στην καριέρα του, εμφανίστηκε ο ιβοριανός επιθετικός, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Πανιωνίου: "Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον Πανιώνιο. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό. Αγωνίζομαι ως επιθετικός κορυφής αλλά και ως περιφερειακός αυτό όμως είναι κάτι που θα κρίνει ο προπονητής μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον μάνατζερ μου Νορντίν Αϊνσέμπα που με πρότεινε και τους ανθρώπους του Πανιωνίου που με εμπιστεύτηκαν".

Στον ΠΑΟΚ ο Χούτος

Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός... τύφλα να έχει ο Πανιώνιος. Ο Λάμπρος Χούτος είναι οριστικά παίκτης του ΠΑΟΚ, αφού η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτησή του μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, με οψιόν ανανέωσης.

Ο 30χρονος επιθετικός έμεινε σήμερα (2/2) ελεύθερος από τον Πανιώνιο και δεδομένης της συμφωνίας του με τον Δικέφαλο ήταν εκ των προτέρων γνωστό ότι θα ανηφόριζε στη Θεσσαλονίκη. Ο παίκτης αναμένεται μάλιστα στη Θεσσαλονίκη το αργότερο μέχρι την Τετάρτη (4/2).

Ουσιαστικά πρόκειται για το χρονικό ενός προτετελεσμένου γεγονότος. Ο κύκλος του Χούτου είχε κλείσει στον Πανιώνιο και ο ΠΑΟΚ κινήθηκε για την απόκτησή του.

Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης ουσιαστικά ενέταξε στο δυναμικό του έναν χαρισματικό - αλλά και ιδιόρρυθμο - ποδοσφαιριστή. Χαρισματικό κρίνονται από την επιθετική παραγωγικότητά του, αλλά και τη μοναδική ικανότητα στο τελείωμα των φάσεων και ιδιόρρυθμο γιατί σε όσες ομάδες αγωνίστηκε πάντα ήταν στο επίκεντρο των γεγονότων αλλά λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων.

Ο ΠΑΟΚ κινήθηκε αστραπιαία και εξασφάλισε την υπογραφή του ποδοσφαιριστή, για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Δεδομένου όμως ότι δεν υπάρχουν πλέον εξάμηνα συμβόλαια, οι δύο πλευρές θα επαναδιαπραγματευτούν τους όρους του συμβολαίου και το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Χούτος θα βρεθεί την Τετάρτη (4/4) στην Τούμπα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όχι όμως για να αγωνιστεί αλλά για να το παρακολουθήσει από τις εξέδρες του γηπέδου.

Ο ΠΑΟΚ θα αποτελέσει τον τρίτο εν Ελλάδι σταθμό του Λάμπρου Χούτου. Ο 30χρονος αθλητής ξεκίνησε τη καριέρα του από τον Αστέρα Πολύγωνου πριν μετακομίσει στη Παιανία και τον Παναθηναϊκό, τη φανέλα του οποίου όμως ουδέποτε φόρεσε.

Μετακόμισε στην Ιταλία για λογαριασμό της εφηβικής ομάδας της Ρόμα και υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο σε ηλικία 16 ετών. Για τέσσερα χρόνια ήταν στην ομάδα της Ρώμης, αλλά λόγω τραυματισμών δεν καθιερώθηκε. Το 1999 επέστρεψε στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό και συνεργάστηκε με τους Πειραιώτες 5 χρόνια.

Το καλοκαίρι του 2004 γύρισε στην Ιταλία για την Ίντερ με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ιταλίας, αλλά κι εκεί ο χρόνος συμμετοχής του ήταν ελάχιστος. Ακολούθησαν συνεργασίες με τις Αταλάντα, Μαγιόρκα, Ρετζίνα ενώ τον Δεκέμβριο του 2007 συμφώνησε με τον Πανιώνιο, στον οποίο αγωνίστηκε μέχρι πρότινος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Λάμπρου Χούτου από τον Πανιώνιο. Ο 29χρονος επιθετικός υπέγραψε σημερα συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν".

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

τελικός βόλεϊ

Αναβλήθηκε οριστικά ο τελικός του Final 8 του κυπέλλου Βόλεϊ ανδρών στην Πάτρα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Τα επεισόδια που έγιναν λίγο πριν την καθορισμένη ώρα έναρξης του αγώνα οδήγησαν σε οριστική αναβολή του αγώνα.

Εαν έστω και καθυστερημένα, αποδειχθεί ότι υπάρχει κράτος, να τιμωρηθούν οι ομάδες και του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού για την συμπεριφορά των "φιλάθλων" τους, να μηδενιστούν οι ομάδες, και να αποβληθούν από τον τελικό του κυπέλου, να παίξουν στον τελικό ο τρίτος με τον τέταρτο.

Να γίνει σαφές πως σε οποιαδήποτε παρόμοια συμπεριφορά, από εδώ και στο εξής, θα υπάρχουν ανάλογες συνέπειες σε όλα τα αθλήματα.

Σταματόπουλος: «Καλό επιθετικό ποδόσφαιρο με ουσία»


Ικανοποιημένος απ’ τους τρεις βαθμούς και την ευρεία νίκη του Πανιωνίου επί του Πανθρακικού εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώτης Σταματόπουλος. «Πιστεύω ότι το σκορ είναι δίκαιο. Να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την εμφάνιση. Συνδύασαν καλό επιθετικό ποδόσφαιρο με ουσία», τόνισε ο προπονητής των Νεοσμυρνιωτών ενώ απ’ τη μεριά του ο Εμίλιο Φερέρα επισήμανε: «Αρκετοί παίκτες σήμερα δεν απέδωσαν αυτό που περίμενα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Γιώτης Σταματόπουλος: «Πιστεύω ότι σήμερα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε τον απόλυτο έλεγχο. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για να σημειώσουμε κάποιο γκολ. Δείξαμε ηρεμία, ψυχραιμία και υπομονή όταν δεν ήρθε αυτό το γκολ. Από την άλλη, η αμυντική μας λειτουργία σαν ομάδα ήταν σχεδόν άψογη. Δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλό να μας απειλήσει ιδιαίτερα. Μετά, ήρθαν και τα γκολ.

Πιστεύω ότι το σκορ είναι δίκαιο. Να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την εμφάνιση. Συνδύασαν καλό επιθετικό ποδόσφαιρο με ουσία. Ήταν ένα κομβικό ματς για τη συνέχεια και μην ξεχάσουμε ότι τα παιδιά έδωσαν αυτή την εβδομάδα τρία παιχνίδια. Να ευχαριστήσω ακόμα μία φορά τον κόσμο και ιδιαίτερα του πάνθηρες για την παρουσία και την ενέργεια που έδωσε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού στην ομάδα μας. Μας βοήθησε πάρα πολύ».

Εμίλιο Φερέρα: «Δεν θα ήθελα να χρησιμοποιήσω το άλλοθι ότι η ομάδα έπαιξε με δέκα. Αρκετοί παίκτες σήμερα δεν απέδωσαν αυτό που περίμενα. Εάν θέλουμε να παίρνουμε βαθμούς εκτός έδρας, τότε θα πρέπει η ατομική απόδοση του κάθε παίκτη να είναι σε καλό επίπεδο και όχι όπως σήμερα, που κάποιοι υστέρησαν πάρα πολύ».

-----------

Ολόκληρο χατ τρικ έκανε ο Φαμπιάν, αλλά ούτε ένα σχόλιο από τον Σταματόπουλο! Άραγε είναι τυχαίο, ή κάτι παίζεται? Ελπίζω όχι, γιατί έναν παίχτη αξίας έχουμε, χωρίς να καβαλήσει το καλάμι μεν, να αποδίδουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι δε.
Παίχτης αξίας είναι και ο Ρεκόμπα, αλλά... δεν μας κάνει συχνά την τιμή να τον βλέπουμε. Την δε αξία του την δείχνει, ακόμα και όταν περπατάει.

Ελπίδες έδωσε και ο Κούκετς. Αγωνιστές ο Μάκος, ο Μανιάτης και ο Σκούφαλης. Ο Μάκος πρέπει να συγκρατήσει τα νεύρα του, εχθές φλέρταρε πάλι με την αποβολή, γιατί τον εκνεύρισε ο Ριέρα. Ο Κουμουρτζί δεν έχει δυναμώσει ακόμα από την ίωση, αλλά ήταν φιλότιμος. Ο Λάτκα έδειξε σοβαρός, ενώ ο Λάμκαμπ φλέρταρε συνέχεια με το λάθος.

3-0 τον Πανθρακικό, με 3 γκολ του Φαμπιάν Εστογιάνωφ


Με τον Ρεκόμπα να εκτίει την ποινή του, και με μοναδικό επιθετικό τον Ντελούρα, το φίδι το έβγαλε από την τρύπα ο Εστογιάνωφ.

Στα πρώτα 35 λεπτά, το παιχνίδι δεν πήγαινε καλά, δεν νομίζω να διαβάζουν την γνώμη μου οι υπεύθυνοι της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, ούτε έγινα ξαφνικά ειδικός, αλλά εγώ δεν είδα ορθόδοξη ανάπτυξη παιχνιδιού.

Όταν ο Πανθρακικός έμεινε με 10 παίκτες, με δίκαιη αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα για κλάδεμα από πίσω στον Σκούφαλη, κλάδεμα στον Σκούφαλη είχε στοιχίσει στον ίδιο παίχτη και την πρώτη κίτρινη κάρτα.

Μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο, οι παίχτες του Πανιωνίου ήταν εγκλωβισμένοι, ο διαιτητής σφύριζε συνέχεια φάουλ που έκαναν οι φιλοξενούμενοι, δεν υπήρχε ρυθμός στο παιχνίδι, δεν υπήρχε καθόλου κίνηση από τους παίκτες του Πανιωνίου, ο μόνος τρόπος που θα ερχόταν κάποιο γκολ ήταν με κάποιο στημένο. Αν ερχόταν. Ο Πανθρακικός φαινόταν να βολεύεται με το 0-0.

Δουλεύουν στην προπόνηση κινήσεις χωρίς μπάλα?

Τέλος πάντων, με την είσοδο του Κούκετς (αριστεροπόδαρος παίχτης που βλέπει γήπεδο, ξέρει μπάλα, και ξέρει να κάνει τρίπλα και πάσα), η εικόνα του Πανιωνίου άλλαξε, ο δε Μανώλης Σκούφαλης ήταν ο πιο φιλότιμος παίχτης εκείνη την χρονική περίοδο.

Από εκεί και πέρα, ανέβηκε πολύ ο Εστογιάνωφ, πέτυχε 3 γκολ, και καθάρισε το παιχνίδι. Πολύ καλό, γιατί σε προηγούμενα παιχνίδια ήταν λίγο χασογκόλης, θα ανέβει η αυτοπεποίθηση του και η ψυχολογία του.

Είμαστε στην 6η θέση, 2 βαθμούς πίσω από την Λάρισα που νίκησε χάριν σε 2 γκολ του Στέλιου Γιανακόπουλου, εκτός έδρας με τον πεθαμένο ΟΦΗ, τι κρίμα αυτή η ομάδα που πάει ντουγρού για β εθνική, να μας στοίχισε φέτος συνολικά 5 βαθμούς, Χ εντός, και ήττα στην Κρήτη... Εαν δεν είχαμε χάσει τόσο τζάμπα και βερεσέ στην Κρήτη, θα πατούσαμε εμείς στην 5η θέση, θα είμασταν εμείς με έναν βαθμό πιο μπροστά από αυτούς.

Ισοβαθμούμε με τον Άρη, που τον αντιμετωπίζουμε το άλλο Σάββατο, εκτός έδρας. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να νικήσουμε, εαν θέλουμε να ελπίζουμε στην 5η θέση. Πιο κάτω, έχουμε την Λάρισα στο Αλκαζάρ. Κι εκεί πρέπει να δώσουμε πραγματική μαχη.

Με Ρεκόμπα και Εστογιάνωφ, πρέπει να βρεθεί κι ένας κλασικός επιθετικός, τύπου Χούτου στα καλά του, να βάλει τα γκολ. Τον Χούτο, δικαιολογημένα δεν τον χαρίσαμε στον ΠΑΟΚ, άραγε υπάρχει ενδεχόμενο να ελεγχθεί η συμπεριφορά του, και να επιστρέψει με την περσινή του προσφορά?

Ο Ντελούρα, δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του Πανιωνίου. Ο Μπάρκογλου που μπήκε σαν αλλαγή, κάτι έκανε, αλλά ούτε αυτός είναι κλασικός επιθετικός. Ο Ντακολ υπάρχει ακόμα? Ο Σιαλμάς που δόθηκε δανεικός, ακούω πως τα πάει παρα πολύ καλά με τον Εθνικό.

Πανιωνάρα, κάνε μας την χάρη,
την άλλη Κυριακή, νικησε τον Άρη.