Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

τι λες τώρα...

αυτό το καλόπαιδο έκανε τέτοια πράγματα?
Δεν το πιστεύω!!!

Σε "πεδίο" μάχης μετατράπηκε προς στιγμήν ο αγωνιστικός χώρος των Θρακομακεδόνων με τον Ραφίκ Τζιμπούρ και τον Νάτσο Σκόκο να είναι οι πρωταγωνιστές σε μια... επίδειξη ικανοτήτων "πολεμικών τεχνών" και κάποιους από τους ποδοσφαιριστές (πληροφορίες κάνουν λόγο για τους Πελετιέρι, Πλιάτσικα) να τους ακολουθούν.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ζήτησε από όλους να μην διαρρεύσει το περιστατικό, αλλά όπως αντιλαμβάνεται κανείς τέτοιες καταστάσεις είναι δύσκολο να μείνουν κρυφές...

Τρεις μέρες πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το κλίμα στην ΑΕΚ μύρισε... μπαρούτι, καθώς οι Νάτσο Σκόκο και Ραφίκ Τζιμπούρ πιάστηκαν στα χέρια! Ο Τζιμπούρ ξεκίνησε το επεισόδιο χτυπώντας στο πρόσωπο τον Σκόκο με το κεφάλι, έπειτα από έντονη λογομαχία με τον αργεντινό!

Ο λόγος δεν ήταν καν κάποιο σκληρό μαρκάρισμα, καθώς οι δύο παίκτες ήταν στην ίδια ομάδα που επέλεξε ο Μπάγεβιτς για το οικογενειακό διπλό. Ο Σκόκο απευθύνθηκε με προκλητικό τρόπο στον Τζιμπούρ και ο τελευταίος τον χτύπησε με το κεφάλι στη μύτη με αποτέλεσμα ο τελευταίος να μεταφερθεί επευσμένα στο ιατρικό κέντρο Αθηνών, όπου διαπιστώθηκε ελαφριά κάκωση στο ρινικό οστό.

http://www.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: