Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

ας ασχοληθώ καλύτερα με τις γυναίκες!!!



Μεγάλη νίκη πέτυχε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου με 65-61 επί του ΠΑΟ. Τα δεκάλεπτα: 16-22, 30-40, 55-50, 65-61 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ζιάκας): Φλάκερ 7, Δελή 15 (2), Ουίλσον 16 (1), Βασιλείου, Παπαμιχαήλ 13, Γκοτζή 3 (1), Παναγιωτοπούλου, Χαλιβέρα 11 (2), Γιαννακοπούλου


Mε την Κάταλιν Κις να πετυχαίνει 33 πόντους, ο Πανιώνιος έκανε την υπέρβαση φτάνοντας σε μια σπουδαία νίκη επί του Ηρακλή Κηφισιάς με 3-1. Με το τρίποντο αυτό οι κυανέρυθρες εδραιώθηκαν στην πρώτη οκτάδα, αφήνοντας στην 5η θέση του πίνακα το συγκρότημα των βορείων προαστίων που «χρωστάει» ακόμη το ματς με τον Παναθηναϊκό. Τα σετ: 28-26, 25-18, 20-25, 25-16.

... γιατί αν ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο, θα στενοχωρηθούμε άδικα!!!

ΑΕΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3-0, και λίγα φάγαμε...

Φυσικά, τι να πει κανείς για την σημερινή ημέρα?
Ένας Χούτος που ξανάρχισε τα δικά του, πότε άραγε θα καταλάβουν οι υπεύθυνοι ότι τέτοιος καρκίνος πρέπει να κόβεται πριν κάνει μεταστάσεις σε όλο το σώμα της ομάδας? Στι σπίτι του γρήγορα, και σε όσους δεν τους αρέσει, στο αεροπλάνο και πίσω στα αζήτητα της Αργεντινής!!!

Στήσιμο της ομάδας αλά Λεμονή, που πας ρε Καραμήτρο με 4-3-3 σε εκτός έδρας με την ΑΕΚ, και την κάθε ΑΕΚ? Τα ίδι χάλια με το στήσιμο της ομάδας, στο Καραϊσκάκη... Ο Ολυμπιακός, την ερχόμενη Κυριακή, με 4-3-3 θα κατέβει? Για όνομα!!!

Ρεκόμπα περιπατητής, παρέσυρε στο ίδιο μοτίβο και τον Εστογιάνωφ, 100 φορές με μόνο τον Εστογιάνωφ, Σκουφαλη και Γουνδουλάκη, παρά με τέτοιο Ρεκόμπα, που προφανώς σαμποτάρισε, για να κάνει πλάτες στον κολητό του, τον Χούτο... Όταν ο Εστογιάνωφ έμεινε μόνος του, έτρεχε μέχρι το 90, φυσικό ήταν, αφού όσο έπαιζε ο Ρεκόμπα, τον κρατούσε ξεκούραστο!!!

Με τα γνωστά αμυντικά προβλήματα, από την αρχή φάνηκε ότι θα γίνει τσόντα το ματς, μας φάγανε κι ένα πεντακάθαρο πέναλτυ στο 0-0 που έγινε στον Κουμουρτζί, που θα άλλαζε την ψυχολογία, άλλο νε ξεκινάς με 0-1, άλλο με την γνωστή συμπεριφορά όλων των διαιτητών, να σου λένε εξ αρχής θα χάσεις ότι και να γίνει...

Και καλά, με τον Ολυμπιακό το καταλαβαίνω...
Άντε να το καταλάβω και με την ΑΕΚ...
Να βαλουμε Βάζελους, Μπάοκ, κλπ...

Αλλά, εδώ μας πάνε πίπα κώλο με τον Θρασύβουλα, θα δούμε πέναλτυ με την ΑΕΚ, στο 0-0?
Ο ΟΦΗ, ο τελευταίος των τελευταίων είναι με τα κονέ στην διαιτησία? Εαν ήταν με τα κονέ ο ΟΦΗ και ο Θρασύβουλας, εκεί θα βρισκόντουσαν στην βαθμολογία?
Γιατί με τον ΟΦΗ μας στέρησαν το πέναλτυ, στο 0-0?

Γιατί απλούστατα είναι προφανές ότι ο Πανιώνιος κάτι δεν κάνει σωστά στην αντιμετώπιση της διαιτησίας, μήπως πρέπει να αναθεωρήσουμε την τακτική του δεν μιλάμε, δεν σχολιάζουμε κλπ? Μήπως να ξεκινήσουμε και τα λέηζερ στην Νέα Σμύρνη, τα μπουκάλια, τα βεγγαλικά, κλπ? Είδατε κανέναν να τιμωρείται?

Δεν θεωρώ ότι χάσαμε λόγω διαιτησίας, είμασταν αρκετά άθλιοι από μόνοι μας, τόσο που η ΑΕΚ έμοιαζε Μπαρτσελόνα, για όνομα, κάναμε να μοιάζουν με ομάδα αυτοί οι γελοίοι που δεν μπορούσαν να κερδίσουν την Κέρκυρα, με τις ρεζέρβες της...

Αλλά, με το καλημέρα, ένας ο Χούτος απών και με τις αλητείες του, ένας ο περιπατητής Ρεκόμπα, ένας ο προπονητής που δεν καταλαβαίνει ότι η ομάδα πρέπει να μπει με ένα 4-5-1, μπας και πάρει κάποιο διπλό σε κάποια αντεπίθεση η σε κάποιο στημένο, έβαλε το χεράκι του κι ο διαιτητής, όλα φάνηκαν πολύ νωρίς...

Κρίμα, με ένα θετικό αποτέλεσμα, θα είχαμε πατήσει καλά στην πεντάδα, αλλά... για ποιά πεντάδα μιλάω, μήπως να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε πρώτα την εξασφάλιση της σωτηρίας, γιατί με τέτοια παιχνίδια, δεν το βλέπω ούτε αυτό να είναι τόσο εύκολο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: