Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

δηλώσεις Σταματόπουλου, και δικά μου σχόλια

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΩΤΗ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ


Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας μας, Γιώτης Σταματόπουλος, δήλωσε:


« Πρέπει να πω ότι και οι δύο ομάδες σήμερα αξίζουν συγχαρητήρια. Είδαμε ένα καλό παιχνίδι Κυπέλλου, για αυτές τις αγωνιστικές συνθήκες. Στο παιχνίδι πιστεύω ότι στο μεγαλύτεροι μέρος είχαμε την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο. Δημιουργήσαμε τρεις καλές ευκαιρίες με Μπερτέ, Μαϊστόροβιτς και Κουτσόπουλο, απέναντι σε μία πολύ ευκαιρία της Βέροιας, με τον Χαλαουάνι να βρίσκει το δοκάρι. Ξέραμε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που θα τα έδινε όλα στην έδρα της. Τα παιδιά αντιμετώπισαν το παιχνίδι με σωστό τρόπο ώστε να πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα και να παιχτεί η πρόκριση στη Νέα Σμύρνη. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση γιατί ερχόμασταν από ένα δύσκολο παιχνίδι πρωταθλήματος και εύχομαι να πάρουμε την πρόκριση».

-----------------------

Τι να πω... Αφού οπροπονητής μας είδε καλό παιχνίδι και ευκαιρίες, τι να πω εγώ?
Μια Βέροια που δεν έδειξε διατεθιμένη να ξοδέψει δυνάμεις, και ένας Πανιώνιος που νόμιζε πως θα κερδίσει χωρίς να παίξει. Τέλος πάντων, τέλος καλό, όλα καλά. Στον επαναληπτικό, ελπίζω να παίξουνε καλύτερα.

Εγώ όμως θα σχολιάσω κάτι άλλο:
Επί Λίνεν βλέπαμε καλύτερημπάλα, ωραίο επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά όλα ήταν στην κόψη του ξυραφιού, η άμυνα έμπαζε από παντού, το κέντρο είχε τον νου του μόνο στα επιθετικά καθήκοντα, και οι πίκρες ήταν περισσότερες από τις χαρές, ως προς τα αποτελέσματα. Το θέαμα ήταν καλό, τα αποτελέσματα όχι.

Επί Σταματόπουλου, η άμυνα έχει σοβαρευτεί, η ομάδα κρατάει το μηδεν στο παθητικό, είναι φανερή η ενίσχυση της άμυνας αλλά και η προσοχή του κέντρου τα αμυντικά καθήκοντα, το θέαμα είναι κατώτερο, αλλά τα αποτελέσματα δικαιώνουν τον προπονητή.

Εγώ χαιρόμουνα το θέαμα, και δεν παραπονιόμουνα για τα αποτελέσματα. Τώρα, βλέπω την ομάδα πολύ πιο σοβαρή, και με πιο καλές πιθανότητες να πετύχει τους στόχους της, στο θέαμα λίγο τα χαλάμε, αλλά... δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Άλλωστε, δεν γίναμε Μπαρτσελόνα ακόμα, για θέαμα και αποτελεσματικότητα, καλύτερα να παρακολουθούμε την ομόχρωμη μας Ισπανίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: