Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

δηλώσεις μετά τον αγώνα

"Στόχος μας σήμερα ήταν να διορθώσουμε την απογοητευτική εικόνα που παρουσιάσαμε στο παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ. Τα παιδιά τα κατάφεραν με τον καλύτερο τρόπο. Σε αυτή τη φάση δεν υπάρχουν περιθώρια να υποτιμήσεις τον αντίπαλο. Είναι νοκ άουτ αγώνες. Η κερδίζεις ή φεύγεις. Όταν καλείσαι να αντιμετωπίσεις ομάδα Β’ Εθνικής, πρέπει να προσέχεις γιατί έχουν μεγάλο κίνητρο και μπορούν να σου κάνουν ζημιά. Τα παιδιά αντιμετώπισαν το παιχνίδι με σοβαρότητα, αποφασιστικότητα και θέληση για την πρόκριση στους 8. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την πρόκριση. Να ευχαριστήσω ακόμη τον κόσμο που βρέθηκε την Κυριακή στο ΟΑΚΑ και παρά την κακή μας απόδοση, ήρθε σήμερα στο γήπεδο και δεν σταμάτησε λεπτό να μας συμπαραστέκεται. Το επόμενο παιχνίδι με Πανθρακικό είναι σημαντικό και κομβικής σημασίας για βαθμολογικούς λόγους", τόνισε ο Σταματόπουλος.

Οταν ρωτήθηκε αν τον τρόμαξαν οι ευκαιρίες της Βέροιας, απάντησε: "Σε αυτά τα ματς μπορούν να συμβούν πολλά. Πιστεύω στις δυνατότητες των παικτών μου και στην ηρεμία της ομάδας. Ξέραμε πως ήθελε υπομονή. Ο αντίπαλος όσο δεν πετυχαίναμε γκολ γέμισε αυτοπεποίθηση. Βρεθήκαμε δίκαια μπροστά στο σκορ και πήγαμε στα αποδυτήρια με αυτό το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε να κλειδώσουμε το ματς και τα καταφέραμε την κατάλληλη στιγμή".

Αναφερόμένος στον Χούτο, είπε ο προπονητής του Πανιωνίου: "Είναι καθαρά θέμα διοίκησης το πώς θα χειριστεί την κατάσταση. Δεν θα ήθελα να μιλήσω δημόσια για το θέμα. Εγώ και το τεχνικό τιμ θέλαμε να βοηθήσουμε τον Λάμπρο μετά τον τραυματισμό του να φτάσει στα περσινά επίπεδα. Μετά την επέμβαση που έκανε, πήρε κάποια λεπτά συμμετοχής στον ΟΦΗ και όποιος παρακολουθεί την ομάδα και βλέπει στις προπονήσεις, γνωρίζει πως δεν μπορεί ένας παίκτης να φτάσει στο επιθυμητικό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Δεν μπορώ να πάρω επάνω μου την ευθύνη για την υγεία του και να τον βάλω από την αρχή με ΑΕΚ".

Στην συνέχεια πάντως, αποκάλυψε ότι ο Πανιώνιος ήδη ψάχνει για τον αντικαταστάτη του στην επίθεση: "Εχουμε λίγο χρόνο μπροστά μας. Ψάχνουμε ήδη κάποιες περιπτώσεις για να αντικαταστήσουμε τον Χούτο. Χαίρομαι που είμαστε στους 8. Επόμενος αντίπαλος είναι ο Αστέρας και θα δώσουμε και πάλι τον καλύτερο εαυτό μας για την πρόκριση".

Στον αντίποδα, ο Κωστίκος στάθηκε στην ατυχία της ομάδας του, τονίζοντας ότι οι παίκτες του αδίκησαν τους εαυτούς τους, καθώς θα μπορούσαν να έχουν κερδίσει κάτι περισσότερο από το παιχνίδι. "Θεωρώ ότι έχουμε αδικήσει τον εαυτό μας και σήμερα και στη Βέροια. Θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να πάρουμε εμείς την πρόκριση. Είχαμε την πρώτη καλή ευκαιρία με το δοκάρι στο παιχνίδι", είπε αρχικά και πρόσθεσε.

"Μετά την αδράνεια της άμυνας στο γκολ που δεχτήκαμε,τελειώσαμε το ημίχρονο με άλλη μια καλή ευκαιρία. Θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει με το σουτ του Καπία, ενώ δεχτήκαμε ένα δεύτερο από αμφισβητούμενο φάουλ, το οποίο το εκτέλεσε αυτός ο παικταράς ο Ρεκόμπα. Αν είχαμε την τύχη με το μέρος μας θα μπορούσαμε να πάρουμε ακόμη και την πρόκριση. Εχουμε αδυναμίες σαν ομάδα, τις έχω εντοπίσει στην επίθεση. Χρειαζόμαστε έναν φορ εκτελεστή και έναν παίκτη για κέντρο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: