Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2009

Ο αθλητισμός και η νεολαία μας αναζητά ευκαιρίες..

http://sportgreece.blogspot.com/2008/12/blog-post_31.html

Η χρονιά πέρασε όχι όμως ανώδυνα με τις ΠΑΕ εν μέσω οικονομικής κρίσης να επιμένουν σε μεταγραφές και η παρέα μας σκέφτηκε να σχολιάσει μερικά δρώμενα της αθλητικής μας πραγματικότητας για να βαδίσουμε το νέο έτος με σύνεση αλλά και με φίλαθλο πνεύμα..


1ον Είδαμε αμφισβητούμενες φάσεις που αποδεικνύουν ότι οι διαιτητές χρειάζονται ιδαίτερα μαθήματα πέρα απο την υποκειμενική καταγραφή των φάσεων, ξέρετε αλήθεια ότι σε ένα άλλο σπόρ το Ταεκβοντό υπάρχει ηλεκτρονική καταγραφή των πόντων; Αρα τα λάθη είναι πάντα υποκειμενικά και ορισμένες φορές σκόπιμα ανάλογα με το κλίμα που επικρατεί...

2ον Είδαμε τις ΠΑΕ να επιμένουν να 'αγοράζουν' με πακτωλό εκατομμυρίων ξένους παίκτες με περίεργα ονόματα όπως των καλών φίλων Ντούντου, Ντιόγκο και έτσι λέω τον σκύλο μου, αλλά και να αναζητούν έσοδα απο τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Αναρωτηθήκαμε αν χάθηκαν τα ελληνικά ταλέντα που είναι αίμα μας και γιατί άραγε κολλήσαμε μόνο στο Νίνη και όχι σε άλλα αστέρια που υπάρχουν στην επαρχία και περιμένουν μια καλή ευκαιρία βρε γαμώτο..

3ον Αυξήθηκαν τα τηλεοπτικά δικαιώματα και την ίδια ώρα στα γήπεδα γίνονται καταστροφές... Αλήθεια με τόσα ευρώ οι ΠΑΕ δεν μπορούν να διαφυλάξουν τους αγωνιστικούς χώρους και το μόνο που γνωρίζουν ειναι το χρήμα που αναγάγεται ως Θεός τους και μάλιστα σε χαλεπούς καιρούς που ακόμα και οι φίλαθλοι το αναγνωρίζουν..

4ον Αρκετές φορές βλέπουμε ότι η ελληνική Περιφέρεια είναι αδικημένη με τα ερασιτεχνικά ή μη Σωματεία να είναι ριγμένα παρά τον πακτωλό δις στον ΟΠΑΠ. Μάλιστα οι υποδομές σε πολλές πειρπτώσεις βρίσκονται σε άθλια κατάσταση με την Πολιτεια να μην εκπληρώνει την βασική της θέση για αθλητισμό στην νεολαία που αναζητεί διεξόδους αλλά την απομονώνουν. Επομένως κάποιοι χαρτογιακάδες και καρεκλοκένταυροι θα πρέπει να αφήσουν τα παχιά λόγια και να αποδείξουν με έργα ότι ενδιαφέρονται και αγαπούν αυτόν τον τόπο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: