Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

Σταματόπουλος: «Δεν έβαλα τον Χούτο στην ενδεκάδα και έφυγε…»


Στην είδηση πως δεν προοριζόταν για την αρχική ενδεκάδα του αγώνα με την ΑΕΚ απέδωσε την απόφαση του Λάμπρου Χούτου να φύγει από το ξενοδοχείο ο Γιώτης Σταματόπουλος. Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου μετά το παιχνίδι, ο τεχνικός του Πανιωνίου αναφέρθηκε στο αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί μετά την κίνηση αυτή του Έλληνα επιθετικού, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι: «Αποφασίσαμε ότι δεν θα ξεκινούσε το ματς και πήρε την απόφαση να φύγει από το ξενοδοχείο. Πολύ απλό! Τις συνέπειες ποιες θα είναι, δεν τις ξέρω ακόμα. θα τις δούμε. Θα περιμένουμε την αντίδραση της διοίκησης».

Όσον αφορά την απόδοση της ομάδας του, ο προπονητής των «κυανέρυθρων» απάντησε: «Ασφαλώς δεν είναι ότι καλύτερο να βρεθείς πίσω στο σκορ τόσο νωρίς σε εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ όμως βρέθηκε σε μια πολύ καλή μέρα. Τιμώρησε όλα τα λάθη μας με πάρα πολύ αυστηρό τρόπο. Τα γκολ τα δεχτήκαμε σε κάποια σημεία στον αγώνα, που ψυχολογικά δεν είναι καθόλου ευνοϊκά. Πιστεύω ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Θα προσπαθήσουμε να το ξεχάσουμε γρήγορα αυτό το ματς και να στρέψουμε τη συγκέντρωσή μας στο ματς με τη Βέροια για να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: «Οι παίκτες μπήκαν με τη σκέψη να είναι απλοί στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε εκφράσει πολλές φορές το στόχο μας. Είναι παιδιά που τους αρέσει το ποδόσφαιρο και τους αρέσει μερικές φορές να κάνουν κάποιο κόλπο. Κάτι όμορφο για τον κόσμο. Μερικές φορές βγαίνει, κάποιες άλλες όχι. Έχουμε δείξει ότι έστω και με την φαντασία που έχουμε στον αγωνιστικό χώρο, μπορούμε να τα συνδυάσουμε όλα. Θέαμα και αποτελέσματα. Δεν πήγαμε καλά με την ΑΕΚ, αλλά και η ΑΕΚ βρέθηκε και σε πολύ καλή μέρα».

http://www.sport-fm.gr/

Βεροια, και μετά Πανθρακικός, εντός έδρας. Ακόμα 6οι είμαστε, πέμπτη η Λάρισα με 2 βαθμούς πιο πολλούς από εμάς. Ισοβαθμούμε με Αρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: