Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Με τον Πανσερραϊκό το Σάββατο


Aν και ο Αλβάρο Ρεκόμπα τις τελευταίες μέρες προπονείται κανονικά, δείχνοντας να έχει ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπώρησε, ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιώτης Σταματόπουλος, δεν τον υπολογίζει για το ματς του Σαββάτου (10/1) με τον Πανσερραϊκό.


Αντίθετα, κανονικά αναμένεται να αγωνιστούν κόντρα στους σερραίους οι Κουμορτζί και Μπάρκογλου, καθώς έχουν αποθεραπευτεί.

Τέλος, δύο ουρουγουανοί παίκτες δοκιμάζονται αυτές τις μέρες. Πρόκειται για τον 29άχρονο φορ της Βίγια Εσπανιόλα, Φερνάντο Κανιάρτε και τον 19άχρονο δεξιό μπακ, Μαρσέλο Σίλβα της Ντανούμπιο, αλλά φαίνεται πως καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν είναι κάτι εξαιρετικό.

http://www.sport.gr/default.asp?lg=1&pid=4&aid=29728

Από 19 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή που ανακοίνωσε η Γιώτης Σταματόπουλος.

Μανιάτης, Μπερτέ, Σκούφαλης, Κοιλιάρας, Αντερσον, Ανδριόλας, Κουτσόπουλος, Μάκος, Κουμορτζί, Εστογιανόφ, Μαϊστόροβιτς, Γουνδουλάκης, Μπάρκογλου, Σιόβας, Κοντοές, Νικολάου, Τζαβέλλας, Αναστασόπουλος, Μπέλιτς.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Κρέσιτς (4 κίτρινες κάρτες) και Ντελούρα (κόκκινη κάρτα στον αγώνα με την Ξάνθη).

http://www.panionios.gr/


Στους εκπροσώπους του Τύπου, εν όψει του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, για την δέκατη έβδομη αγωνιστική, αύριο Σάββατο, μίλησε ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιώτης Σταματόπουλος, που δήλωσε:

Πως αντιμετωπίζει το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, δεδομένων των απουσιών

Υπάρχουν αρκετές λύσεις στο ρόστερ μας. Διαθέτουμε ένα ποιοτικό ρόστερ. Ο Κάθε παίκτης κάνει άψογα την δουλειά του ώστε να είναι έτοιμος να παίξει. Νιώθω μεγάλη εμπιστοσύνη στα παιδιά. Όποιος και αν παίξει πιστεύω ότι θα βοηθήσει. Για τα παιδιά που λείπουν, εύχομαι να γυρίσουν γρήγορα. Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Πανσερραϊκός προέρχεται από θετικά αποτελέσματα απέναντι σε δύο δυνατές ομάδες. Με τον ΠΑΟΚ στην έδρα του θα μπορούσε να πάρει το παιχνίδι, ενώ και με τον Ηρακλή έπαιξε καλά. Έχει αλλάξει η φιλοσοφία της ομάδας από τότε που άλλαξε προπονητή. Τον αδικεί η βαθμολογία. Θα του άξιζε βάσει ρόστερ να έχει περισσότερους βαθμούς. Έχει ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες όπως οι Κωνσταντινίδης, Ζουντί, Μπαϊκαρά.
Πιστεύω όμως ότι από εμάς εξαρτάται ποια εξέλιξη θα έχει. Είναι κομβικό παιχνίδι. Βλέπουμε το στόχο μας, που είναι η πρώτη πεντάδα και σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια πρέπει να μπαίνουμε με το πνεύμα και τη θέληση να παίρνουμε αυτά τα ματς. Αυτή η εβδομάδα είναι κομβική. Έχουμε δύο παιχνίδια για το πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο. Παίζουμε στη Βέροια και θέλουμε την πρόκριση γιατί το κύπελλο είναι ένας από τους στόχους μας.

Για τους Μπέλιτς, Κουμορτζί και Μπάρκογλου

Η μπλε κάρτα του Μπέλιτς ήρθε. Για τον Κουμορτζί περιμένουμε το «πράσινο φως» του γιατρού. Πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα υπάρχει ρίσκο για τον ίδιο και την υγεία του. Το ιατρικό τιμ έκανε πολύ καλή δουλειά με τον Μπάρκογλου. Ο παίκτης είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Για τις αποφάσεις της διαιτησίας

Όπως όλοι κάνουν λάθη, έτσι και οι διαιτητές. Δεν κάνει καλό στο ποδόσφαιρο να σχολιάζουμε τα λανθασμένα σφυρίγματα. Πρέπει να είμαστε όλοι πιο θετικοί και να βοηθάμε τους διαιτητές να μάθουν από τα λάθη τους. Το έργο τους δεν γίνεται πιο εύκολο αν τους κατηγορούμε.

Για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας

Ίσως να γίνουν δύο κινήσεις. Θα περιμένουμε δύο καλές περιπτώσεις που θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα άμεσα. Σε ότι αφορά τους παίκτες που δοκιμάζονται, θα τους παρακολουθήσουμε. Πήραμε μία εικόνα, αλλά αυτή τη στιγμή ψάχνουμε παίκτες για άλλες θέσεις.


**** Σχετικά με το θέμα που προέκυψε με τον Φανούρη Γουνδουλάκη, ο Β’ Aντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Παύλος Κορκίδης, διευκρίνισε:

Η νέα διοίκηση ανέλαβε στις 29 Δεκεμβρίου μετά τη Γενική Συνέλευση. Στις 30 Δεκεμβρίου έγινε η ανανέωση του συμβολαίου του Φανούρη Γουνδουλάκη. Καταθέσαμε το συμβόλαιο στην ΕΠΟ στις 2 του μηνός. Διαπιστώσαμε ότι δεν υπήρχε ενημερότητα του ΙΚΑ και ότι είχε χαθεί η ρύθμιση αφού δεν είχε πληρωθεί μία δόση τετρακοσίων ευρώ στη 1η Δεκέμβρη. Θεωρώ ότι πρέπει να ζητήσω συγνώμη πρώτα από τον Φανούρη και μετά από τους φιλάθλους του Πανιωνίου που τους ξύπνησαν παλίες κακές αναμνήσεις. Ήταν μία συγκυρία απίστευτη.

http://www.panionios.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: