Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

Ξάνθη-Πανιώνιος 0-0

Σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, με βαρύ γήπεδο, ο Πανιώνιος απέσπασε τον βαθμό στην Ξάνθη, αποδεκατισμένος, χωρίς Κουμουρτζί, χωρίς Εστογιάνωφ, χωρίς Ρεκόμπα-Χούτο... ήδη ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος, πότε θα δούμε Ρεκόμπα ρε παιδιά? Μπάλα πότε θα δούμε?

Οι μεγάλες προσδοκίες στην αρχή του πρωταθλήματος, έχουν μετατραπεί σε απογοήτευση... Δεν είπαμε να πάρουμε το διηπειρωτικό, αλλά λίγη μπάλα δεν θα μας χάλαγε... Ήδη, σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Ξάνθη, είμαστε από κάτω... Για να δούμε τι μας περιμένει στην συνέχεια...

Βέβαια, για την διαιτησία, τι να πούμε?
Όταν είσαι Πανιώνιος, κερδίζεις πέναλτυ και δεν στα δίνουν, ενώ όταν είσαι Ολυμπιακός, πέφτει μισό πέτρο πριν το απλωμένο πόδι του αμυντικού ο Ντιόγκο, και τσουπ, πέναλτυ, και κερδίζει με χάλια παιχνίδι τον Αστέρα εκτός έδρας... Όταν είσαι Πανιώνιος, 1-2 φορές που θα βγεις σε αντεπίθεση, θα κοπείς με οφ σάιτ, παρόλο που δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, ενώ όταν είσαι (ο φετεινός) ΠΑΟΚ και παίζεις εναντίον του ΟΦΗ, κερδίζει την μπάλα ο Κωνσταντινίδης από προφανή θεση οφ σάιτ, και πασάρει στον Μουσλίμοβιτς που βάζει γκολ, ενώ έπρεπε να εχει αποβληθεί για κουτουλιά εκτός φάσης, 10 λεπτά νωρίτερα, αλλά δεν του έδειξαν ούτε κίτρινη!!!

Ο Μπάρκογλου σακατεύτηκε, πάει κι αυτός, κι αντί να δει κόκκινη κάρτα ο χασάπης της Ξάνθης, η Ξάνθη συνέχισε με 11 παίχτες, ενώ εμείς παίζαμε στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς επιθετικό... Τι να παίξεις έτσι? Τι νόημα έχει? Η μισή ομάδα τιμωρημένη, τραυματίες, απόντες...

Υπό αυτές τις συνθήκες, η "μικρή" ομάδα μικραίνει περισσότερο, η δε "μεγάλη" ομάδα μαζεύει βαθμούς... Το δε πιο αστείο, είναι ότι οι οπαδοί τους θεωρούν ότι επειδή είναι "μεγάλη" ομάδα, θα κερδίζανε έτσι κι αλλιώς, οπότε... οι κάποιες αδικίες, απλώς επιταχύνουν το μοιραίο.

Αφού είναι έτσι, άδικα παίζουν μπάλα... Ας απονείμουν το πρωτάθλημα τιμής ένεκεν, να τελειώνουμε. Τι νόημα έχει? Όταν θα κερδίζουν οι ομάδες τους βαθμους στα ίσα, ποτέ δηλαδή, τότε θα δούμε ποιός αξίζει, και ποιός όχι.

Μέχρι τότε, άντε και γαμηθείτε, κουφάλες γαυροβάζελοι, μπαόκια και Αεκάκια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: