Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

Εστογιάνωφ - Σέρρες 2-0

Τι να πει κανείς γι αυτόν τον παίχτη, από την αρχή έδειξε πως είναι πολύ μεγάλος.
Μια ταχύτητα πιο πάνω από τους άλλους, μυαλό, θέαμα, τεχνική, φαντασία. Φαμπιάν Εστογιάνωφ, ευχαριστούμε που κοσμείς την ομάδα μας.

Από κει και πέρα, ένας καταπληκτικός Μανιάτης, ένας πολύ καλός Κουμουρτζί, γενικά όλη η ομάδα προσπάθησε και κατάφερε να νικήσει έναν αγωνιστικό Πανσερραϊκό.

Παραφωνία ήταν ο Μανώλης Σκούφαλης, κάποιο πρόβλημα είχε το παιδί, ματιαγμένος ήτανε, από τύχη δεν έφαγε δεύτερη κίτρινη σε αδικαιολόγητες διαμαρτυρίες, είχε νεύρα, ήταν εκτός κλίματος του αγώνα. Συνήθως είναι ένας φιλοτιμος εργάτης, αγωνιστής, εχθές όμως η εικόνα του ήταν εντελώς διαφορετική. Ο Μπάρκογλου, έχασε την άχαστη ευκαιρία, γενικά ήταν κι αυτός λίγος. Μέτριος και ο Νικολάου.

Επί Λίννεν, παίζαμε πιο επιθετικά, αφήναμε τεράστια και αδικαιολόγητα κενά στην άμυνα, και αφού χάναμε ευκαιρίες, τελικά χάναμε το παιχνίδι, με αντεπιθέσεις που έβρισκαν την άμυνα εντελώς αποδιοργανωμένη. Με τον Σταματόπουλο, η ομάδα παίζει πιο συγκρατημένα, πιο λογικά, με υπομονή μέχρι να βάλει κάποιο γκολ, με λιγότερο ρίσκο. Και δικαιώνεται ο άνθρωπος από τα αποτελέσματα, δεν χάνουμε από τότε που ανέλαβε, και ήδη πατάμε με το ένα πόδι στην πεντάδα. Δεν θα είναι εύκολο, πρέπει να ανταγωνιστούμε τον Άρη, την ΑΕΚ, και όσους από του μεσαίους ονειρεύονται να πετύχουν ότι πέτυχε ο Ιστορικός τα 2 τελευταία χρόνια.

Μόλις ενισχυθούμε με τον Ρεκόμπα, μόλις επιστρέψει και ο Άντερσον (που εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ), όταν ο Κοντοές, ο Τζαβελας, ο Κοιλιάρας, αποκτήσουν περισσότερη αυτοπεποίθηση, ο Λάμπρος ο Χούτος εαν γίνει καλά και προς το τέλος του πρωταθλήματος βοηθήσει κι αυτός, όλα μπορούν να γίνουν. Από εμάς εξαρτάται.

Στο τέλος άφησα τον καινούργιο μας τερματοφύλακα, τον Μπέλιτς, που αγωνίστηκε χθές για πρώτη φορά. Κατ αρχάς δεν χρειάστηκε να κάνει κάποια μεγάλη απόκρουση, αλλά εμένα μου άρεσε πολύ. Κατ αρχάς, ξέρει να βαρέσει ελεύθερο, ξέρει να στείλει την μπάλα μακριά, είναι σταθερός, έχει προσωπικότητα, δείχνει ικανός να πάρει την θέση του βασικού και να μην τρώμε κάποια κοροϊδίστικα γκολ σαν τον Κρέσιτς. Θα δείξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: