Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Πανιώνιος- Βέροια 2-0, σειρά έχει ο Αστέρας...

10 τελικές μπαλιές του Ρεκόμπα, χάθηκαν από την έλλειψη καθαρόαιμου επιθετικού με ικανότητα στο σκοράρισμα. Και μια γκολάρα από απ ευθείας εκτέλεση φάουλ, από το μαγικό πόδι του Ρεκόμπα. Εμφανέστατη η απουσία του Εστογιάνωφ. Εκτός του Ρεκόμπα (που και να περπατάει ο άνθρωπος, είναι μακράν ότι καλύτερο έχει πατήσει ποτέ στην Ελλάδα), πολύ καλός ο Κοντοές, φιλότιμος ο Κουμουρτζί, καλοί και οι Μανιάτης-Μάκος.

Η ομάδα δεν έχει επιθετικό, ένα γκολ έβαλε ο Κουμουρτζί, και εαν δεν έβαζε ένα γκολ ποίημα, με απ ευθείας εκτέλεση φάουλ ο Ρεκόμπα, ακόμα 1-0 θα ήτανε το σκορ.

Πέρυσι παίζαμε με 2 επιθετικους, Τζιμπουρ και Χούτο, πιάνανε οι αμυντικοί τον έναν, ελευθερωνότανε ο άλλος... Τώρα, έχουμε καλύτερη μεταβίβαση, Ρεκόμπα, Εστογιάνωφ, κλπ αλλά δεν υπάρχει σέντερ φορ.

Ο Λάτκα φάνηκε σοβαρός, ικανός να κάνει και κάποια μπαλιά, να πάρει κεφαλιές στην άμυνα αλλά και στην επίθεση.

Αφού γλυτώσαμε από το δοκάρι στο πρώτο λεπτό, αφού χάσαμε τα άχαστα μετά, κοντέψαμε να φάμε γκολ και να γίνει το 1-1, τελικά μετά το 2-0 τα πράγματα κύλησαν φυσιολογικά.

Παρόλα αυτά, εκτός από την έλλειψη επιθετικού, την αστάθεια του Κρέσιτς που ελπίζω να λυθεί από τον Μπέλιτς (που τραυματίστηκε με την ΑΕΚ), η ομάδα χρειάζεται επιθετικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: