Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

νίκη με την Ολλανδία

Με το... δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν η Εθνική Ελλάδας απέναντι στην οικοδέσποινα Ολλανδία, της οποίας επικράτησε με 14-12. Αυτό είναι το πρώτο βήμα της ελληνικής ομάδας για την πρόκριση στην εξάδα και παράλληλα στο προολυμπιακό τουρνουά. Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Ανδρέας Μιράλης που σημείωσε τέσσερα τέρματα.
Οι ασίστ του Μυλωνάκη
Ο Μανώλης Μυλωνάκης ήταν ο πρωταγωνιστής στο πρώτο μισό του αγώνα παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να σκοράρει. Με όμορφες επιθετικές λύσεις, τραβούσε την αντίπαλη άμυνα πάνω του και έβγαζε ασίστ στους συμπαίκτες του, με τον Βουλγαράκη να σκοράρει σε δύο από αυτές από τα δύο μέτρα. Αφανής ήρωας ήταν και ο Κώστας Κοκκινάκης χάρη στην άμυνα που έπαιξε σε όλο το παιχνίδι. 
Δύναμη οι φουνταριστοί 
Επτά από τα τέρματα της ελληνικής ομάδας μπήκαν από τους φουνταριστούς, Γ. Αφρουδάκη, Βουλγαράκη και Μουρίκη. Η ομάδα του Ντράγκαν Άντριτς έδειξε ότι το μεγάλο της ατού είναι οι φουνταριστοί της και αναμένεται να στηρίξει το παιχνίδι της σε αυτούς στη συνέχεια του τουρνουά.
Τα 8λεπτα: 4-3, 5-3, 2-3, 3-3.
Τα γκολ για την ελληνική ομάδα πέτυχαν οι: Μιράλης 4, Βουλγαράκης 3, Μουρίκης 2, Γ. Αφρουδάκης 2, Ντόσκας 1, Θεοδωρόπουλος 1, Χ. Αφρουδάκης 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: