Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Απόψε έχει γκολ και θέαμα.

Tο εισιτήριο για τα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος θα διεκδικήσει η Ελλάδα σήμερα στις 21:00μμ με αντίπαλο το ισχυρό Μαυροβούνιο. Σε περίπτωση νίκης, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα καταφέρει να προκριθεί στις «4» καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και θα αντιμετωπίσει τους Ούγγρους, διεκδικώντας το πρώτο της μετάλλιο στην ιστορία των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων του ανδρικού πόλο. Η καλύτερη θέση που έχει λάβει ποτέ η ελληνική ομάδα σε ευρωπαϊκό, ήταν το 1999 στη Φλωρεντία, οπότε είχε τερματίσει στην τέταρτη θέση.

Η Ουγγαρία θα είναι η αντίπαλος της ελληνικής ομάδας πόλο γυναικών στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, η οποία επικράτησε με 11-9 της Ισπανίας και πήρε το «εισιτήριο». Ο ημιτελικός ανάμεσα στην Ουγγαρία και στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 19:00μ.μ.

Στις 23:00μμ το επαναληπτικό παιχνίδι Μπαρτσελόνα- Ρεάλ, για το κύπελο Ισπανίας. Ο Αντρές Ινιέστα δήλωσε: «Παρά το γεγονός ότι έχουμε καλό αποτέλεσμα από το πρώτο παιχνίδι, αυτό δεν σημαίνει κάτι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και ακόμη υπάρχουν 90 λεπτά υπέροχου παιχνιδιού ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες. Θα πάμε στον αγώνα για να πάρουμε τη νίκη, γιατί αν απλά προσπαθήσουμε να πάρουμε την ισοπαλία, φοβόμαστε την ήττα, θα έχουμε πολλά προβλήματα επειδή η Μαδρίτη θα έρθει για να νικήσει και έχει παίκτες που μπορούν να το κάνουν αυτό».

Τέλος στις 20:00μμ, ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει για το κύπελο Ελλάδας τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Ο Απόστολος Μάντζιος, ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία περιλαμβάνονται 19 παίκτες.
Την αποστολή του Πανιωνίου αποτελούν οι: Σιδεράκης, Μιχαηλίδης, Αυλωνίτης, Ομο, Κουλουχέρης, Κούρος, Σιόβας, Κούρντι, Ρόκας, Ρόβας, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Αναστασόπουλος, Αμπντουλάγιεφ, Κούτσι, Σταυροθανασόπουλος, Σκέμπρι, Οκόγιε.

Η Κάρντιφ νίκησε στα πέναλτι (3-1) την Κρίσταλ Πάλας και προκρίθηκε στον τελικό του League Cup, όπου θα αντιμετωπίσει μία εκ των Λίβερπουλ ή Μάντσεστερ Σίτι.
Οι ουαλοί νίκησαν με 1-0, χάρη σε αυτογκόλ του Αντονι Γκάρντνερ στο 7' και το ματς πήγε στην παράταση, καθως αυτό ήταν και το σκορ στο πρώτο ματς. Τίποτα δεν άλλαξε και στην παράταση, αν και η Κρίστιαλ Πάλας από το 78' είχε χάσει με κόκκινη κάρτα τον Πάτρικ ΜακΑρθι.

Κρίμα για την συμπαθητική ομάδα της κυανέρυθρης Κρίσταλ Πάλας, που έχασε μια ιστορική πρόκριση σε έναν μεγάλο τελικό.

1 σχόλιο:

amanAM είπε...

εισιτήριο βρήκα, βέβαια αναγκαστικά θα πάω ινκόγνιτο και καμουφλαρισμένος, ε ρε τι τραβάμε κι εμείς οι χορεύτριες!!!