Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

όνειρο ζω... μην με ξυπνάτε!!!

Ποδαρικό με το δεξί, καθαρή νίκη με 2-0, πήραμε πέναλτι κι ας τόστειλε στα ουράνια ο Κούτσι, ο Κολοβός έσπασε την γκίνια κι έβαλε γκολ, γκολ και ο φυσικός αρχηγός της ομάδας ο Φανούρης, όλα κύλησαν ομαλά σε ένα πολύ κρίσιμο και σημαντικό παιχνίδι. Πρώτη φορά κρατάμε το μηδέν στην άμυνα στην Νέα Σμύρνη για την φετινή περίοδο.

Ο Σάμαρης δεν βλεπότανε όσο έπαιζε ο μετριότατος Μιλοβάνοβιτς, έβγαζε φωτιές όταν ηγήθηκε στο κέντρο, ο Κούτσι φιλότιμος και αγωνιστής όπως πάντα, ο Τσότσαλιτς και ο Σιόβας δίδυμοι πύργοι στην άμυνα.
Πολύ καλά στοιχεία έδειξε ο νεοαποκτηθείς Αμπνουλάγιεφ, ο οποίος κέρδισε και το πέναλτι.

Ο Αστέρας κάτω του μετρίου. Ο Κουκουλάκης απαράδεκτος, έκανε τα στραβά μάτια σε πολλά φάουλ και στο πειθαρχικό έλεγχο. Το καλό είναι πως δεν μας στοίχισαν τελικά τα φαλτσοσφυρίγματα του.

ΥΓ1. Στην έξοδο της θύρας 4, μια όμορφη και καλοντυμένη κυρία με ένα παιδί, διαμαρτυρότανε  εντόνως γιατί όταν μπήκε στο γήπεδο, οι μπατσαίοι της αφαίρεσαν έναν επώνυμο ακριβό αναπτήρα, τον οποίον και καλά θα της επέστρεφαν κατά την έξοδο της από το γήπεδο. Ο αναπτήρας φυσικά είχε κάνει φτερά. Η γκόμενα κάποιου μπάτσου θα βολεύτηκε με ακριβό δώρο...
ΥΓ2. Οι πλανόδιοι ψήστες λουκάνικων έξω από το γήπεδο, έχουν ανεβάσει τον πήχη: Χάρη στην γνωστή διαφήμιση με τον "ομορφάντρα", οι ατάκες έπαιρναν κι έδιναν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: