Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Εθνική ομάδα πόλο

Στο Αϊντχόφεν χτυπά η καρδιά του πόλο και η Εθνική των ανδρών θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για να πάρει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επιθυμεί να ξαναμπεί στην ελίτ της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης κόντρα σε Ολλανδία, ΠΓΔΜ, Τουρκία, Ουγγαρία και Ιταλία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο Ντράγκαν Άντριτς δοκίμασε αρκετούς παίκτες στην προετοιμασία που έκανε και κατέληξε σε 13. Η αποστολή της Εθνικής διαθέτει εμπειρία, ταλέντο και ποιότητα και το μόνο που απομένει είναι να βρει τα ψυχικά αποθέματα και να «χτίσει» πάνω σε επιτυχίες έτσι ώστε να φτάσει στον μεγάλο στόχο, που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Δελακάς, Μουρίκης και Φουντούλης από Ολυμπιακό, Χρήστος Αφρουδάκης, Μυλωνάκης, Βουλγαράκης και Τσαλκάνης από Βουλιαγμένη, Κοκκινάκης και Γιώργος Αφρουδάκης από Παναθηναϊκό και Μιράλης, Ντόσκας, Θεοδωρόπουλος και Καραμπέτσος από την Χίο θα είναι οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.



Το πρόγραμμα της Εθνικής έχει ως εξής:


Δευτέρα 16/1, 20.45: Ολλανδία –Ελλάδα

Τρίτη 17/1, 14.00: Ελλάδα-ΠΓΔΜ

Πέμπτη 19/1, 15.30: Ελλάδα-Τουρκία

Σάββατο 21/1, 20.00: Ελλάδα-Ουγγαρία

Δευτέρα 23/1, 21.30: Ιταλία-Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: