Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

ο μεγαλύτερος Καραγκιόζης του κόσμου

...κατά την γνώμη μου είναι ο Μουρίνιο, ο τυπάκος που προπονεί την Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτή η καρικατούρα ανθρώπου, έχει στα χέρια του πανάκριβους παίκτες που ξέρουν πολλά καντάρια μπάλα, κι αντί να τους κάνει να δείξουν αυτό που αξίζουν, τους ζητάει να επιδίδονται σε αντιποδόσφαιρο και σε εν ψυχρώ χτυπήματα.

Χάρη στην πρώτη και τελευταία προσπάθεια της Ρεάλ μέχρι το 70ό λεπτό περίπου, και χάρη στην μη αντίδραση του Πίντο (το έφαγε όρθιος κάτω από τα πόδια του), ο άλλος καραγκιόζης ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε στην Ρεάλ το προβάδισμα. Η Μπαρτσελόνα δημιούργησε ευκαιρίες, είχε δοκάρια, ανάγκασε τον Κασίγιας σε καλές αποκρούσεις, τελικά πέτυχε 2 γκολ και ανέτρεψε το σκορ, και πήρε άλλη μια νίκη. Κατάντησε βαρετό και προβλέψιμο.

Αυτό που με ενόχλησε, είναι ότι η Ρεάλ τελείωσε με 11 παίκτες το παιχνίδι, και όχι με 9 που θα έπρεπε. Κάποιος πρέπει να μαζέψει αυτόν τον Καραγκιόζη που κακοποιεί το ποδόσφαιρο με τις εντολές στους παίκτες του για αντιαθλητικές ενέργειες.

Αυτό δεν είναι πλέον ελ κλάσικο, αλλά ελ γαμήσικο της Μπάρτσα στην Ρεάλ.

------------------

Επιτέλους, τηλεοπτική μετάδοση της Εθνικής πόλο:


Ο σημερινός αγώνας της Εθνικής απέναντι στην Τουρκία θα μεταδοθεί από την ΕΤ-1 στις 3.30 μ.μ.
Εύκολη αναμένεται η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για την 3η αγωνιστική στον Α’ Όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Με νίκη, οι διεθνείς μας εξασφαλίζουν και μαθηματικά την πρόκριση στην εξάδα και παράλληλα το εισιτήριο για το Έντμοντον και το προολυμπιακό τουρνουά.

ΥΓ. Υγιεινός περίπατος με την Τουρκία, 20-2 τελικό σκορ!!!

3 σχόλια:

vyruss είπε...

Πέστα χρυσόστομε! Κι εγώ το σιχαίνομαι αυτό το υποκείμενο. Με ομάδες του 1 δις ευρώ σου το παίζω κι εγώ ο καλύτερος προπονητής του κόσμου. Ήταν πάντα αντιαθλητικός, κλάψας και υπερφίαλος. Άντε καλό ξεπεσμό τώρα, και τράβα παιδάκι μου σε καμιά εθνική Τατζικιστάν, και μετά προπονητής του Πανελευσινιακού.

amanAM είπε...

Στην Παναχαϊκή θα ταίριαζε, θα τακίμιαζε με τον άλλον καραγκιόζη τον Κούγια.

amanAM είπε...

o καραγκιόζης είναι ο γνωστός λαϊκός ήρωας σκιών, που με τα καμώματα του, διασκέδαζε πολλές γενιές συνανθρώπων μας.

Κάθε άλλη ερμηνεία του όρου, είναι αυθαίρετη και κακόβουλη.