Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

δεν μπορεί, πλάκα μας κάνουνε!!!

Δύο ευρωπαϊκοί αγώνες ελληνικών ομάδων συμπεριλαμβάνονται στο ιταλικό σκάνδαλο με 150 παιχνίδια, τα οποία είναι ύποπτα για παράνομο στοιχηματισμό. Πρόκειται για τον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο για τα παιχνίδια τους με τη Ντιναμό Τιφλίδας και Νάπολι, αντίστοιχα, το καλοκαίρι του 2008. 

Απότι θυμάμαι, είχαμε παίξει εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε δοκάρι με τον Χούτο, ενώ από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου είχε γίνει αλλαγή ο Χούτος λόγω τραυματισμού. Μετά που φάγαμε το γκολ (20-25 λεπτά πριν λήξει το παιχνίδι) επήλθε η (γνωστή) απογοήτευση και δεν είχαμε καλή απόδοση.
Στο πρώτο παιχνίδι, είχαμε χάσει πάλι με 0-1, ενώ τους είχαμε πιέσει πολύ, είχαμε πολλές ευκαιρίες, 2 δοκάρια, και το τελικό αποτέλεσμα σαφώς αδικούσε τον Πανιώνιο. 

Ποιά Ελληνική ομάδα, καλοκαιριάτικα, θα έπαιζε 90 λεπτά σε εκτός έδρας παιχνίδι, ενώ έχανε και ενώ είχε ήδη χάσει στο γήπεδο της?

Δεν καταλαβαίνω γιατί εμπλέκουν πάλι τον Πανιώνιο σε τέτοια σενάρια. Τόσο μεγάλη έκπληξη ήταν να χάσει ο Πανιώνιος από την Νάπολη? Όταν η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ χάνουν από ομάδες 4ης κατηγορίας για το κύπελο Ισπανίας, αυτά είναι φυσιολογικά αποτελέσματα? Πλάκα μας κάνουν?

3 δοκάρια σε 2 αγώνες, πρέπει να είμαστε οι μάγοι της μπάλας, που την στέλνουμε ακριβώς στο δοκάρι για να μην μπει το γκολ, αλλά να έχουμε άλλοθι όταν στήνουμε τα παιχνίδια...

Όταν ο Ολυμπιακός κάθεται και χάνει εντός έδρας από τον Λεβαδιακό, για να τον σώσει, ή από τον Ατρόμητο πέρυσι, όλα είναι φυσιολογικά? Πλάκα μας κάνετε?

--------------


Με πρόστιμο ύψους δέκα χιλιάδων ευρώ τιμωρήθηκε ο Πανιώνιος για τα όσα έγιναν στο φιλικό με την Παναχαϊκή. Η φιλική αναμέτρηση των δυο ομάδων είχε διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης στις 3 Σεπτεμβρίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ: «H Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ με την υπ΄ αριθμ. 272/23.09.2011 απόφασή της κηρύσσει την ΠΑΕ Πανιώνιος πειθαρχικώς ελεγκτέα και της επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ (φιλικός αγώνας με Παναχαϊκή στις 3/9)».

Να τα πληρώσει ο έξυπνος που οργάνωσε αυτό το φιλικό, και έφερε στο σπίτι μας αυτόν τον ανεκδιήγητο, τον Κούγια. Όπως βλέπετε δεν μας στοίχεσε τζάμπα το παιχνίδι, 10 χιλιάρικα και 3 αγωνιστικές στον Ριέρα. Ακριβά μας πήγε. Απαράδεκτοι και όσοι μπούκαραν στο γήπεδο. Μας στοίχισε ακριβά η "μαγκιά" τους.

----------------------


Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Goal», οι «κυανέρυθροι», οι οποίοι αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα στον οικονομικό τομέα, αναγκάστηκαν να καταβάλουν στον Κωνσταντίνο Τσακίρη τα χρήματα από την Super League για τα οφειλόμενα μισθώματα για το «Απήλιον».
Πλέον ο Πανιώνιος έχει σοβαρά προβλήματα, καθώς αρκετοί παίκτες και μέλη του τεχνικού τιμ δεν έχουν πληρωθεί και έτσι για να εξασφαλιστούν χρήματα, η ΠΑΕ θα καταφύγει στην δικαιοσύνη ώστε να κατατεθεί αίτημα για πτώχευση της ΑΕΚ, καθώς κανείς από τους «κιτρινόμαυρους», δεν δείχνει διατεθειμένος να καλύψει την επιταγή, η οποία εδώ και ενάμισι μήνα έχει λήξει.

Δεν ξέρω τι αληθεύει και τι όχι στο πιο πάνω δημοσίευμα, αλλά υπάρχουν πολλοί λόγοι για γέλια και για κλάματα.

Αντώνης
(τα σχόλια με μπλε χρώμα) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: