Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Bαλένθια Μπαρτσελόνα 2-2

Κατ αρχάς να πω ξεκάθαρα πως με εντυπωσίασε η Βαλένθια, που έπαιξε ανοιχτά και αντιμετώπισε την Μπαρτσελόνα στα ίσα.

Η Βαλένθια προηγήθηκε με αυτογκολ του Αμπιντάλ στο 12', σε μια αντεπίθεση που ξεχύθηκαν 4 παίκτες της, έχοντας 3 αμυντικούς. Σε όλο το παιχνίδι η άμυνα των 3 αμυντικών φάνηκε αδύναμη να αντιμετωπίσει τέτοιες αντεπιθέσεις.

Στο 14΄ μαγική μπαλιά του Μέσι στον Πέδρο, και 1-1.

Στο καπάκι, σκληρό φάουλ στον Μέσι λίγο μέσα στην περιοχή, θάφτηκε από τον διαιτητή, που θα σήμαινε 2η κίτρινη στον αμυντικό και φυσικά πέναλτι.

Στο 23' ίδια αντεπίθεση από αριστερά, 2-1!
Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ίδια φάση αλλά σε κενή εστία ο επιθετικός της Βαλένθια χάνει ευκαιρία που ούτε ο Κούμο στα χειρότερα του δεν την χάνει, ο Φανούρης ίσως να μπορούσε αλλά δεν είμαι βέβαιος!!! Η Μπαρτσελόνα από τύχη δεν βρίσκεται πίσω στο σκορ με 3-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, χάθηκαν ευκαιρίες από την Μπάρτσα, φοβερό σουτ του Ματσεράνο κατέληξε στο δοκάρι, η Βαλένθια παρέμεινε επίσης επικίνδυνη, και στο τέλος περίπου 15 λεπτά πριν την λήξη ο Φάμπεργκας έκανε το 2-2 μετά από μπαλιά διαβήτη στον κενό χώρο ποιού άλλου? Του Μέσι φυσικά.

Χάθηκαν 2-3 καλές ευκαιρίες στο τέλος για το 2-3, θεωρώ πως το αποτέλεσμα αδικεί την Μπάρτσα γιατί αδικήθηκε στην φάση του πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο που θα άλλαζε όλη την εικόνα του αγώνα, αλλά από την άλλη και η Βαλένθια άξιζε κάτι περισσότερο από το να χάσει εχθές.

Κατά τα άλλα, ο γελοίος ο Μουρίνιο παραπονιέται για την διαιτησία. Τον ήπιε πάλι εχθές, 0-0 με την Σαντατέρ!!! Χε χε χε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: