Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

ίδια γεύση

Δεν πρόλαβα να γυρίσω εγκαίρως για να παρακολουθήσω τον "φιλικό" αγώνα του Πανιωνίου με την Παναχαϊκή, αλλά μαθαίνοντας τι συνέβη αισθάνθηκα την ίδια απογοήτευση, την ίδια πικρή γεύση.
Κόκκινη κάρτα ο Ριέρα σε φιλικό παιχνίδι και κίνδυνος τιμωρίας της έδρας μας, κι όλα αυτά σε ένα φιλικό παιχνίδι που κερδίζαμε με 3-0. Τι να πει κανείς.

Μεγαλύτερη πίκρα, η ήττα της Εθνικής στο μπάσκετ από την ΦΥΡΟΜ, τους δώσαμε την ικανοποίηση να προπαγανδίσουν μια χαρά... Ε όχι να χάνουμε από την ομάδα των Σκοπίων, αυτό δεν τρώγεται με τίποτα. Ελπίζω να το χάρηκαν οι βεντέτες που δεν καταδέχτηκαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Εθνική ομάδα. 

Λυπήθηκα και για την μικρή Εθνική στο πόλο, ήττα στην παράταση από την Σερβία στον ημιτελικό, θα παίξουμε απόψε στον μικρό τελικό για το χάλκινο μετάλλιο. Το είδα το παιχνίδι, παίξαμε καλά, αλλά παρόλο ότι είχαμε σχεδόν διπλάσιες προσπάθειες, είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα που βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα. Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια τους, ελπίζω να μην απογοητευτούν και να το παλέψουνε για την τρίτη θέση, που δεν είναι και λίγο. Με λίγη τύχη θα είχαμε τελειώσει το παιχνίδι στο τελευταίο δευτερόλεπτο της κανονικής διάρκειας του αγώνα, αλλά το δοκάρι μας στέρησε την χαρά. Το πόλο έχει μέλλον, και χρειάζεται την στήριξη όλων μας.



1 σχόλιο:

amanAM είπε...

Κατακτήσαμε την τρίτη θέση τελικά. Μπράβο στα παιδιά.

Στο προηγούμενο είχαμε καταλάβει την δεύτερη θέση. Η δυναμική είναι με την Ελλάδα.