Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Τον νου σας

Συνελήφθη ο προσωπικός φίλος του κυρίου Τσακίρη, και παρολίγον μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου τον περασμένο Νοέμβρη. Το κυνηγητό του έκανε καλό. Ξανάνιωσε. Σκούρυνε το μουστάκι του, σκούρυνε και το μαλλί του, άλλος άνθρωπος.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο μόνος που στάθηκε όρθιος και κράτησε το τιμόνι της ομάδας όταν αυτό έκαιγε, ήταν ο κύριος Βεντούρης. Όταν ο κόσμος του Πανιωνίου φώναζε, ήταν ο μόνος που βγήκε μπροστά. Εν συνεχεία, αφού πρώτα σώθηκε η χρονιά, κάποιοι τον παρέσυραν σε όλη αυτήν την κωμωδία με τους Φαντομάδες της Γκούβρα, και δυστυχώς τον κατέστησαν ανεπαρκή.

Τώρα κονταροχτυπιούνται 2 δελφίνοι για την θέση του καπετάνιου, ενώ είμαστε πολύ λίγοι είναι τραγικό να μοιραστούμε σε 2 στρατόπεδα. Πρέπει εξάπαντος να βρεθεί κοινός τόπος συνεργασίας, πρέπει να γίνει ο Πανιώνιος ελκυστικός στα μέλη και στους φίλους του, και όχι να καταντήσουμε σκορποχώρι.

Την Δευτέρα, πρέπει να κατέβουν ξανά τα 2 ψηφοδέλτια, για να είναι τυπικά εντάξει η διαδικασία. Όμως υπάρχει και τρίτη εναλλακτική: Το τρίτο ψηφοδέλτιο που συμπεριλαμβάνει και τους 2 προέδρους, όλα τα 30 υποψήφια μέλη, κλπ.
Στο τρίτο ψηφοδέλτιο, πρέπει να διαγραφεί από τον ψηφοφόρο ο ένας από τους 2 υποψήφιους για την προεδρία, και οι 15 από τους 30 υποψήφιος για την θέση των μελών, και αντίστοιχα για τις θέσεις της εξελεγκτικής επιτροπής κλπ. 

Πρέπει άμεσα να συμφωνήσουν οι 2 υποψήφιοι να προκρίνουν το τρίτο ψηφοδέλτιο, και να υποδείξουν στους υποστηρικτές τους να διαγράψουν τους ίδιους, ώστε να εκλεγούν όσοι θα έχουν συμφωνήσει από κοινού. Έτσι θα αποκτήσουμε ένα Δ.Σ. κοινής αποδοχής. Εφ όσον πλειοψηφήσει το τρίτο ψηφοδέλτιο.

Αλλιώς, δύσκολα θα ξεφύγουμε στο άμεσο μέλλον από κάποιον νέο Σωτήρα που θα παραδώσει τον Πανιώνιο σε κάποιον ανάλογο με τον πάλαι ποτέ προσωπικό φίλο του κυρίου Τσακίρη.

11 σχόλια:

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

ΣΤΟΝ ΚΥΡ ΒΑΣΙΛΗ ΠΕΣΤΑ ΑΥΤΑ

br fun_atic είπε...

Εγώ να δεχτώ ότι οι προτάσεις της κίνησης θα μπορούσαν να είναι και καλύτερες.Μα εδώ η πλευρά του κου Αρκουμάνη δεν τις συζητάει καν. Δεν διαπραγματεύεται...Πρόσφατα διαβάσαμε και το περίφημο όλα ή τίποτα...

Ξέρεις από που ξεκινούν όλα αυτά; Από την άρνηση του κου Αρκουμάνη να έρθει στην ανοιχτή συνέλευση της κίνησης. Αν είχε έρθει θα έβλεπε τους παριστάμενους, θα τους άκουγε, θα καταλάβαινε ότι τα μέλη της κίνησης δεν είναι τίποτα περίεργοι τύποι και θα βρίσκαμε κοινούς τόπους επικοινωνίας. Θα μπορούσε επίσης να θέσει υποψηφιότητα γι πρόεδρος και να ψηφιστεί από τους παριστάμενους. Ενεχομένως θα μπορούσε να δημιουργηθή εξ αρχής ένα ψηφοδέλτιο.
Αντ' αυτού, πριν από την συνέλευση έβγαλε την ανακοίνωση ότι προτίθεται να ηγηθεί, αλλά δεν παρουσίασε μάδα, δεν ήρθε στην συνάντηση και στην πρότασή μας για κοινό ψηφοδέλτιο μας έβαλε χρονικά το μαιχαίρι στο λαιμό, αφού έπρεπε να απαντήσουμε μέσα σε δύο ώρες.Να ξέρεις ότι οι περισσότερι στην κίνηση εκφράζονται με καλά λόγια για τον κο Αρκουμάνη. Δεν είχαμε λόγους λοιπόν να μην θέλουμε ενωτική κίνηση. Δυστυχώς όμς διαρκώς κάνουμε προτάσεις οι οποίες καταλήγουν στο καλάθι των αχρήστων. Το μόνο που ακούμε είναι απειλές για προσφυγή στο πρωτοδικείο για απόσυρση του ψηφοδελτίου του προκειμένου να μας μείνει στα χέρια η καυτή πατάτα και άλλα τέτοια. Συγνώμη αλλά προσωπικά δεν βλέπω ενωτική διάθεση από την μεριά του...

zamis είπε...

Σε καθε περιπτωση,ο κ.Αρκουμανης οφειλει να τοποθετηθει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.Διαφορετικα,ειναι εντελως εκτεθειμενος.

br fun_atic είπε...

Αυτό εξηγούσα και στον Ίωνα που είπε περίπου ότι η Κίνηση έπρεπε να κάνει μια καλύτερη πρόταση. Για να φτάσουμε στη συγκεκριμένη πρόταση συζητήσαμε για ώρες, βάλαμε κάτω κάποια δεδομένα και την παρουσιάσαμε...Δεν είδα να την επεξεργάζεται η πλευρά του κου Αρκουμάνη...Τι άλλο να κάνουμε δηλαδή; Για ποιό λόγο έχουμε αποκλειστικά εμείς την υποχρέωση να κάνουμε τις super προτάσεις για την ΠΑΕ και τον ερασιτέχνη και από την άλλη ο κόσμος να μην έχει την ίδια απαίτηση και από τον κο Αρκουμάνη;

Ακούγαμε για ψηφοδέλτιο που μπορεί να ανταπεξέλθει σε δύο καρπούζια. Ακούγαμε ότι υπάρχει έτοιμη πρόταση για την ΠΑΕ, ακούγαμε ότι θα δούμε εκπλήξεις...Τελικά τι είδαμε;Το τραγικό είναι ότι κανείς δεν έχει απαίτηση από τον κο Αρκουμάνη να παρουσιάσει όλα αυτά που επικαλούνταν, από την άλλη όμως πρέπει η κίηση να έχει σχέδιο για κάθε πρόβλημα του Πανιωνίου...

Μα εδώ λύσεις για τα προβλήματα του Πανιωνίου δεν είχε η διοίκηση του κου Βεντούρη που τέος πάτων διοικεί εδώ και ένα χρόνο και στελεχώνεται από παράγοντες με εμπειρία δεκαετιών...Άδικο δεν είναι να πιέζουν όλοι την κίνηση και όχι και τον κο Αρκουμάνη;

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΡΚΟΥΜΑΝΗ, Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΜΑΥΡΟ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΚΑΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ.

ΝΤΡΟΠΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ ΜΕ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΛΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ;;;;;;

ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΕΝ ΕΔΩΣΕΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ΔΕΝ ΕΔΩΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΟΠΩΣ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΥΝΟΜΟΤΙΚΑ.

ΘΕΛΕΤΕ Η ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ. Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΛΕΕΙΩΝΕΙ!

amanAM είπε...

Άκη, εγώ είμαι συμπαθών της Κίνησης και του κυρίου Τσάβαλου, δεδομένου ότι μου άρεσε η στάση του στην Γ.Σ. και γνωρίζω αρκετά μέλη που τον πλαισιώνουν, που με πείθουν ότι θα συνθέσουν μια σφαιρική άποψη.

Άρα, δεν είμαι κατάλληλος να απαντήσω στις ερωτήσεις σου, ή έστω να προσπαθήσω να υποθέσω κάποιες απαντήσεις.

Ο κύριος Αρκουμάνης έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του, και πιθανόν να μην έχει λύσεις ή προτάσεις.

Ας υποθέσουμε ότι είχε. Ποιό το νόημα να τις κρατάει για τον εαυτό του? Για να μην του κλέψουν κάποιες από τις ιδέες ή τις λύσεις που σκοπεύει να εφαρμόσει?

Κάποιος που θέλει το καλό του συλλόγου, δεν προτείνει λύσεις μονάχα εάν αυτός θα πάρει την καρέκλα. Αυτό δείχνει πως τον νοιάζει μόνο η καρέκλα.

Αν είχε λύσεις, εμείς όλοι οι υπόλοιποι που δεν τις βλέπουμε τι είμαστε? Ηλίθιοι?

Η μόνη λύση, είναι δουλειά, περικοπές στα έξοδα (και στους στόχους σε ορισμένες περιπτώσεις), προσφορά, νέες ιδέες με σκοπό την αύξηση των εσόδων του συλλόγου, περισσότερα παιδιά να αθλούνται, αξιοποίηση τις ομάδες μας των παιδιών που τόσα χρόνια στα 15-16 τους τα πετάμε στα σκουπίδια.
Να γίνει ένας ελκυστικός Πανιώνιος για να προσελκύσει όλα τα Νότια Προάστεια.

Να φέρουμε ξανά κοντά μας τους αλλόθρησκους της γειτονιάς μας, που μας συμπαθούσαν και μας υποστήριζαν, και τους κάναμε να μην θέλουν ούτε ζωγραφιστούς να μας βλέπουν.

IWN1998 είπε...

Να διορθώσω και να συμπληρώσω. Εγώ μίλησα μεν για δυνατότητα καλύτερης πρότασης από την Κίνηση αλλά παράλληλα έψεξα τη στείρα άρνηση και την έλλειψη πρότασης εκ μέρους Αρκουμάνη.

Επίσης διαφωνώ με την καυτή πατάτα για την ΠΑΕ που θα έχει η Κίνηση σε περίπτωση απόσυρσης Αρκουμάνη. Εφόσον δηλώνει η κίνηση με ειδική στα ποδοσφαιρικά και στην ΠΑΕ και εφόσον απέρριψε ο κος Αρκουμάνης την πρότασή της, ας κάνει από τώρα ή μετεκλογικά για να κρατήσει τα προσχήματα, πρόταση στον εκπρόσωπο Τσακίρη κο Ζερβακάκο. Το υποχρεώνει κάτι να κρατήσει και μετεκλογικά ουδετερότητα; Εμπειρία το συγκεκριμένο άτομο έχει θα έλεγα.

amanAM είπε...

o Ζερβακάκος αντικειμενικά ήταν ο μόνος που έκανε σοβαρές προσπάθειες να συμμαζέψει το μαγαζί.

amanAM είπε...

Δεν θα είμαστε ποτέ σε θέση να κρίνουμε και να συγκρίνουμε αυτά που θα γίνουν με αυτά που θα γινόντουσαν εάν δεν είχε αποσυρθεί ο Αρκουμάνης και κέρδιζε αυτός τις εκλογές εν τέλει.

Χωρίς να έχει ανακοινωθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα από πλευράς Αρκουμάνη, με μόνη υπόσχεση ότι θα μας εκπλήξει με τις πρωτοποριακές του ιδέες, στο άμεσο αλλά και στο απώτερο μέλλον ακόμα κι αν πάρουμε πρωτάθλημα σε όλα τα αθλήματα, θα μπορεί ο Αρκουμάνης να λέει πως... με τις δικές του ιδέες θα είχε πάρει το διηπειρωτικό και πως η παράταξη και η διοίκηση του Τσάβαλου απέτυχε σε αυτόν τον τομέα!!!

amanAM είπε...

Σε πλιάτσικο έχουν επιδοθεί οι ομάδες της Σούπερ Λίγδας, για να αρπάξει ο καθένας τους παίκτες που επιθυμεί από τον Βόλο και την Καβάλα.

Το λογικό είναι να συμμετάσχουμε και εμείς σε αυτό το κόλπο, αλλά σε αυτήν την περίπτωση, ας μην συνεχίσουμε να αποκαλούμε "άρπαγα" την ΑΕΚ. Μην λέμε τα άσπρα μαύρα και τα μαύρα άσπρα, ανάλογα τα συμφέροντα μας!

Υποθέτω πως κάποιους παίκτες που όλοι θαυμάσαμε πέρυσι, τους έχουν ήδη στο στόχαστρο οι λεγόμενες μεγάλες ομάδες της Ελλάδας, οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι φτωχομπινέδες της Ευρώπης.

Θα μου πείτε πως... εάν δεν "ψωνίσουμε" εμείς, θα τους αρπάξουν κάποιοι άλλοι. Και το περίπτερο της γειτονιάς μας, κάποιος θα πάει να το κλέψει αργά ή γρήγορα, γιατί να μην προλάβουμε εμείς, πριν το ξεκληρίσει κάποιος άλλος?

Panionara είπε...

ο Αμαν έχει τόσο δίκιο. Αυτό το πλιάτσικο που γίνεται σε Βόλο και Καβάλα είναι αγριευτικό, αν αναλογιστούμε πόσο κοντά φτάσαμε τον Νοέμβρη, να είμαστε κι εμείς μια από αυτές τις ομάδες.
Μακάρι να μην συμμετάσχουμε στο πλιάτσικο