Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

3 τεμάχια ο ΠΑΟΚ στην Κούλα

Παίζοντας έξυπνα και αποτελεσματικά, ο ΠΑΟΚ καθάρισε σε ένα ημίχρονο την ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ μας έδειξε τον τρόπο, έκανε εμφανή και στον πλέον αδαή τα αμυντικά προβλήματα της ΑΕΚ.

Την επόμενη Κυριακή, πρέπει να προσέξουμε πολύ τον Λεονάρντο, μπορεί να μην είναι Βιερίνια, είναι όμως γρήγορος και εκρηκτικός, και ο Γιόνσον θα έχει προβλήματα στο μαρκάρισμα του. Θα πρέπει επίσης να προσεχθεί ιδιαίτερα ο γερο-Λύμπε, που είναι έμπειρος στις βουτιές και η Νέα Σμύρνη δεν είναι Τούμπα για να την φοβηθεί το κοράκι. Η ΑΕΚ έχει μια πολύ μέτρια ομαδούλα, τόσο μέτρια που ο Μάκος διακρίνεται με την απόδοση του.

Στα δικά μας τώρα: 

Η ομάδα μας έχει όλα τα προσόντα να παίξει όμορφη μπάλα, πέρυσι μας έλειψε ένας δημιουργικός μέσος. Μετά την φυγή του Μήτρογλου, μας έλειπε και ένας σέντερ φορ. Ο Φαμπιάν παίρνει άριστα στο δημιουργικό κομμάτι, ας μην είναι μέσος ο άνθρωπος, συμπληρώνει ο Σάμαρης που είναι σαφώς ανεβασμένος, ενώ ο Κούκι (ή Κούτσι) είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν στην κορυφή της επίθεσης, έχει μπόι, ξέρει να κινείται στον χώρο, έχει αποτελεσματικότητα, ενώ παράλληλα τρέχει 10 φορές περισσότερο από τον Κώστα. Χάθηκε από την ομάδα και ο ανεκδιήγητος Μπάλαμπαν, που πολύ σπάνια πρόσφερε κάτι, ενώ μόνιμα χαλούσε τις επιθέσεις. Με τον Μπάλαμπαν ξεκινούσαμε με έναν παίκτη λιγότερο, σχεδόν σε όλους τους αγώνες.
Ο Λεμονής ξέρει την ομάδα, και ήδη από πέρυσι έδειξε πως ξέρει και μπορεί να μαζεύει βαθμούς ιδίως εκτός έδρας.

Αυτό που με τρομάζει, και δεν νομίζω να υπάρχει κανένας Πανιώνιος που να μην φοβάται το ίδιο, είναι τα οικονομικά της ομάδας και οι απαιτήσεις των τρίτων αλλά και των υποτιθέμενων δικών μας ανθρώπων. Κατά πως φαίνεται ο από καιρό παραιτηθείς Τσολακάκης εξακολουθεί να διοικεί την ΠΑΕ, η νέα διοίκηση μέχρι να ενημερωθεί και να δράσει θα χαθεί πολύτιμος καιρός, ενώ όλον αυτό τον καιρό χανότανε από τον Βεντούρη ο χρόνος άδικα, εις βάρος της ομάδας μας. Ο Βεντούρης είχε εναποθέσει όλες τις ελπίδες του στους "Κύπριους" Φαντομάδες, και στις φωτοτυπίες των επιταγών που είχε στα χέρια του.

Για να μην μείνω πρωί πρωί με πικρή γεύση στο στόμα, ας χαρούμε για λίγο με την εικόνα της βαθμολογίας, που είναι πλασματική λόγω των αγώνων που δεν έχουν γίνει, αλλά έστω κι έτσι μου αρέσει να βλέπω τον Πανιώνιο ψηλά.




6 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Θα ήταν αδύνατον η νέα διοίκηση να ασκήσει πραγματικά και ουσιαστικά καθήκοντα από την πρώτη ημέρα.Οι λόγοι πολλοί.Πρώτα πρέπει να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των οικονομικών μέσω ορκωτών λογιστών (σε ΠΑΕ και ερασιτέχνη). Είναι κατανοητό ότι δνε μπορείς να αναλάβεις κι να ασκήσεις διοίκηση όταν δεν γνωρίζεις τα οικονομικά μεγέθη.
Το δεύτρο είναι ότι ο πρόεδρος του ερασιτέχνη, όλο αυτό το διάστημα, έχει επαφές με ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν στην ΠΑΕ. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν επιφυλαχθεί να απαντήσουν μετά την έκδοση του πορίσματος των ορκωτών λογιστών.

amanAM είπε...

Ούτε η απελθούσα διοίκηση μπορούσε να ασκήσει τα καθήκοντα της, γιατί έχει χαθεί η μπάλα. Ο Πανιώνιος είναι δυστυχώς βαρέλι χωρίς πάτο. Αυτήν την εικόνα δίνει.

Γι αυτό πιστεύω πως ο μόνος τρόπος να βγούμε από αυτήν την θέση, είναι ο επώδυνος.

Μακάρι να βρεθεί άλλος τρόπος.

vassilis είπε...

Θα τρελαθούμε εντελώς. Δηλαδή κάθε φορά που σε ένα σωματείο αλλάζει η διοίκηση η νέα διοίκηση περιμένει τον έλεγχο των ορκωτών λογιστών για να αναλάβει; Πριν ένα μήνα ψηφίστηκε σε ΓΣ ο προυπολογισμός του ερασιτέχνη. (Για τον ερασιτέχνη αυτό).

Στην ΠΑΕ τώρα. Αν λοιπον κάποιοι άνθρωποι περιμένουν την έκθεση των ορκωτών λογιστών γιατί ξαφνικά διαρρέουν στον τύπο εκτιμήσεις ανοιγμάτων που ξεκίνησαν από 7-8 εκατομμύρια και μετα έπεσαν στα 3-4 εκατομμύρια. Βοηθάει η διασπορά εκτιμήσεων τις επαφές του νέου πρόεδρου του ερασιτέχνη; Δεν νομίζω, μάλλον τους τρομοκρατεί.

Εωτηση λοιπόν: ΔΣ πότε θα αποκτήσει η ΠΑΕ ; Γιατί αυτή τη στιγμή τυπικά πρόεδρος της ΠΑΕ είναι ο Βεντούρης. Όμως μεγαλομέτοχος είναι ο ερασιτέχνης και η νεα διοίκηση του δείχνει μιλώντας στους παίκτες να ασκεί ουσιαστικά τη διοίκηση. Πότε λοιπόν το ουσιαστικό σκοπεύετε να το κάνετε και τυπικό; Πότε θα τελειώσει ο έλεγχος των ορκωτών λογιστών;

amanAM είπε...

Πότε ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Ερασιτέχνη ρε Βασίλη?

Πως θα διοικήσεις ένα μαγαζί, που χρωστάει στους πάντες και δεν ξέρεις ποιός θα σου χτυπήσει αύριο την πόρτα και θα σου ζητάει να πληρωθεί κάτι ακόμα που δεν το γνωρίζεις?

Εάν η νέα διοίκηση συνεχίσει να μετακυλίει τα χρέη στο μέλλον, και να αφήνει κι αυτή τους πάντες απλήρωτους, τότε δεν την χρειαζόμασταν, μια χαρά κατάφερνε το ίδιο και η παλιά διοίκηση.

Η νέα διοίκηση οφείλει να αντιμετωπίσει τα υπάρχοντα και τα χρονίζοντα προβλήματα, με περικοπές εξόδων και με νέες ιδέες για την αύξηση των εσόδων. Εκτός κι αν βρούνε κάνα σεντούκι με χρυσές λίρες στο γήπεδο, ή μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής σε κάποιο συρτάρι.

Σμυρνιοί πρόσφυγες είμαστε άλλωστε, αποκλείεται να βρεθούν τίποτα μετοχές να ξελασπώσουμε?

Eddie 21 είπε...

re koblexike exases apo ton paok mesa stin edra soy kai les gia mas?tha fas kala

amanAM είπε...

άει πτωχεύσου χανουμάκι!!!