Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

εκλογές Ερασιτέχνη απόψε στις 7:00

Το καράβι μπάζει νερά, επικρατεί τρικυμία, η θάλασσα είναι γεμάτη με ξέρες και υφάλους, και εμείς καλούμαστε να αποφασίσουμε για τον νέο καπετάνιο και το πλήρωμα που θα μας οδηγήσει σε ήρεμα νερά, αυτούς που θα επαναφέρουν το καράβι στην σωστή πορεία.

Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών, πρέπει όλοι να βάλουμε πλάτη και να βοηθήσουμε την νέα διοίκηση να πετύχει τους στόχους της. Το καλό του Πανιωνίου πρέπει να είναι ο κοινός στόχος όλων των υποψηφίων.

Δεν περισσεύουν άνθρωποι, μην χαθούν μέλη που θέλουν να προσφέρουν χρόνο και κόπο. Πρέπει να δεσμευτούν όλοι οι υποψήφιοι πως την επόμενη μέρα θα συνεργαστούν όλοι μαζί "νικητές" και "ηττημένοι" για την αναγέννηση του Πανιωνίου.


2 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Μέχρι στιγμής δεν υπήρξαν αντιπαραθέσεις και παρατράγουδα. Ελπίζω να κυλήσει ομαλά η εκλογική διαδικασία, να μην δημιουργηθούν κακές εντυπώσεις, για να μπορεί να υπάρξει συνεργασία την επόμενη ημέρα.

δεν υπάρχουν στρατόπεδα και εχθροί...

Θεωρώ σημαντικό να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας...

amanAM είπε...

πλάκα μας έκανε το αποτέλεσμα των εκλογών: Δεν υπήρξε πλειοψηφία 50+1%!!

Εκτός όλων των άλλων, αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος να συνεργαστούν όσοι θέλουν το καλό του Πανιωνίου, ή αλλιώς να μας εξηγήσουν ποιός δεν συμφωνεί να συνεργαστεί αλλά τον ενδιαφέρει πιότερο η καρέκλα και οι τίτλοι.