Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

0-3 με υπογραφή Φαμπιάν Εστογιανόφ

Επιβλητική και σπουδαία νίκη πέτυχε σήμερα ο Πανιώνιος, μέσα στην Κέρκυρα, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, γεμάτο ουσία. Ο Τάκης Λεμονής παρέταξε την ομάδα με ρίσκο, σαν αριστερό μπακ τον Όμο, αλλά εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκε πλήρως.

Εξαιρετικός ο Σάμαρης, MVP o Φαμπιάν που αναστάτωσε την άμυνα της Κέρκυρας, και έδωσε τις 3 τελικές πάσες για τα 3 γκολ, 2 του Κούτσι, 1 του Φανούρη. Με λίγη προσοχή, ο Φαμπιάν θα είχε χριστεί και σκόρερ, ο δε Κούτσι θα είχε πετύχει χατ τρύκ. Είναι ωραίο να σκέφτεσαι πως μπορούσες και 0-5, και να κάνεις κριτική για το "φτωχό" 0-3...

Όλα κύλησαν ιδανικά, ο Πανιώνιος είχε τον έλεγχο του αγώνα καθόλη την διάρκεια, όλοι οι παίκτες όποτε χρειάστηκε έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Σπουδαία εμφάνιση από τον Τσότσαλιτς και τον Σιόβα, αναπάντεχα άριστος ο Όμο μετά το πρώτο 15λεπτο, σε καλή μέρα και ο Φανούρης που ευτύχησε να πετύχει μια γκολάρα. Καλός και μαχητικός ο Κούμο. Όταν χρειάστηκε, έκανε σπουδαίες αποκρούσεις ο Ελευθερόπουλος. Ο Κούτσι ιδίως στο δεύτερο γκολ απέδειξε πως είναι σέντερ φορ και ξέρει να κινείται σωστά. Θα μας βοηθήσει πολύ στην συνέχεια αυτός ο παίκτης. Ο Γιόνσον σήμερα δεν είχε να αντιμετωπίσει έναν Βιερίνια, και κατάφερε να διακριθεί.

Για τον Φαμπιάν ότι και να πούμε είναι λίγο. Με τον ΠΑΟΚ σήκωσε την ομάδα στις πλάτες του, αλλά δεν τα κατάφερε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σήμερα το πέτυχε, και ανέβασε όλη την ομάδα. Με τον ΠΑΟΚ δικαιούμαστε το χι.

Μπράβο σε όλους, πάντα τέτοια.

3 σχόλια:

br fun_atic είπε...

και μετά από αυτό, αρχίζει υπέροχα μια προ - παγκόσμια εβδομάδα!!!

amanAM είπε...

Έχουμε την Κούλα την Κυριακή, ένα μπαγκόσμιο πριν το παιχνίδι, επιβάλλεται!!!

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Αυτά είναι!...
Τριάρες εκτός, μπαγκόζμια!
Ωραία ζωή!
Α ρε ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ μάς έχεις τρελλάνει!!!