Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Κοντοές

Ο Γιαννάκης ο Κοντοές, είναι ένα παιδί που δίνει το 110% των δυνάμεων του σε κάθε παιχνίδι που παίζει φέτος, είναι κάθε Κυριακή διακριθείς, και κατά την γνώμη μου είναι ο μόνος (πλην του Μάχο) που αξίζει το χειροκρότημα όλων μας.

Θεωρώ πως είναι ντροπή ο παίκτης αυτός να φύγει, επειδή κανένας δεν του ζήτησε να μείνει στην ομάδα μας. Χρειαζόμαστε 10 Κοντοέδες και έναν Μάχο να παίζουν στην ομάδα μας, κι όχι να αφήσουμε να μας φύγει ο ένας που έχουμε.

Εγώ προσωπικά, ακόμα κι αν πάει στην ΑΕΚ (κατά πως διαδίδεται), θα είμαι από αυτούς που θα τον χειροκροτούνε κάθε φορά που τον βλέπω, ακόμα και σαν αντίπαλο. 

12 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Και δεν θα είσαι ο μόνος.

vyruss είπε...

Θα είναι υπέρτατη ξεφτίλα και απύθμενη μαλακία να μην ανανεώσουν σε αυτό το παιδί-χρυσάφι... Για να δούμε άτομα σαν τον Γιαννάκη πάμε στο γήπεδο οι Πανιώνιοι.

τρελοπανιωνιος είπε...

το φωναζω τοσο καιρο , τον ΚΟΝΤΟΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.... ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΟΝΤΟΕ ΘΑ ΧΑΘΕΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ....

Θεμιστοκλής είπε...

Να προσθέσω και γω τη φωνή μου στις δικές σας, μπας και δει τα σχόλια και συγκινηθεί κανένας υπεύθυνος...
Αν είναι δυνατό να μην έχει γίνει ακόμα κίνηση για ανανέωση συμβολαίου σ΄αυτό τον ποδοσφαιριστή!

tsines είπε...

συμφωνώ απόλυτα ότι ο κοντοές πρέπει να μείνει στην ομάδα όχι μόνο γιατί είναι καλός παίκτης αλλά και γιατί είναι ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ.

αν όμως πάει στην άεκ εγώ δεν θα τον χειροκροτήσω...δεν θα τον βρίσω αλλά θα τον βγάλω απο τη καρδιά μου σαν αγαπημένο παίκτη και ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ...

panthiras83 είπε...

o giannis den paei sta kotopyla oyte me diakosia.oso stoixima thelete.

amanAM είπε...

Μακάρι να μείνει το παιδί, καθώς και κάθε παιδί που αγαπάει τον σύλλογο και δίνει την ψυχή του.

tsines είπε...

δεν μπορώ να φανταστώ πως ενώ έχουμε δώσει ένα σκασμό λεφτά σε ανίκανους και άμπαλους πάικτες δεν μπορούμε να κάνουμε ένα συμβόλαιο αξιοπρεπές στο κοντοέ για να μείνει 10 χρόνια στην ομάδα..
γαμώ το αεκ ανανεώστε τώρα το γιαννάκη να γουστάρουμε και εμείς ένα παίκτη στο γήπεδο

Kostas είπε...

Εχουμε εναν αγωνιστη ,θελουν να τον διωξουν?
Με τι καρδια θα τον βλεπουμε ,να φοραει αλλη φανελλα?

amanAM είπε...

Έτσι είναι. Πιστεύω πως εάν φύγει ο Κοντοές, θα φύγει ο μόνος παίκτης που μας χάρισε φέτος αξιοπρέπεια και αγωνιστική διάθεση.

Άλματα σε προσφορά και παρουσία, έκανε και ο Σιόβας.

tsines είπε...

εννοείτε συμφωνούμε ότι πρέπει να μείνει ο κοντοές και μάλιστα εγώ θέλω επειδή είναι και Πανιώνιος να τον κάνουμε τραγούδι,μέλος στο club κτλ κτλ

αλλά άμα πάει όντως στην άεκ μην πείτε χειροκροτήστε τον...δεν θα τολμήσω να τον βρίσω αλλά δεν θα μπορέσω και να τον χειροκροτήσω...και μία παραπάνω θα μας στεναχωρήσει γιατί θα είναι ο κοντοές!!!

amanAM είπε...

Εάν ο Πανιώνιος του έκανε μια πρόταση (ας πούμε) 70 χιλιάδων ευρώ, και η ΑΕΚ πρόταση (ας πούμε) 80 ή 90 χιλιάδων, και ο Κοντοές επέλεγε να πάει στην ΑΕΚ, τότε... ούτε εγώ θα χειροκροτούσα, δεν θα γιουχάιζα όμως, σαν ένδειξη της εκτίμησης της προσφοράς του.

Αλλά εάν ο Πανιώνιος του δίνει 10-20 χιλιάρικα, και δεν του κάνει ούτε καν μια πρόταση, τότε... τι να κάνει και ο Κοντοές?