Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Τελευταία νέα

Πανιώνιος - Πειραματικό 3-0
Ο Πανιώνιος επικράτησε με 3-0 και στην ουσία έδιωξε  κάθε πιθανότητα υποβιβασμού που υπήρχε. Απομένουν άλλες τέσσερις αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος γυναικείου βόλεϊ.Από την αρχή της περιόδου, ο στόχος ήταν η σωτηρία και η παραμονή, και ο στόχος επετεύχθη.
Τα σετ: 27-25, 25-12, 25-16

Η ομάδα πόλο των ανδρών, νίκησε με 12-9 στην Θεσαλονίκη τον ΠΑΟΚ, και διατηρήθηκε 1 βαθμό κάτω από τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός έχει να αντιμετωπίσει και εμάς και τον Ολυμπιακό, οπότε είναι εφικτό να  τον περάσουμε και να καταλάβουμε εμείς την τρίτη θέση, και να παίξουμε στα πλέι οφς με την Βουλιαγμένη, που είναι πιο βατός αντίπαλος από τον Ολυμπιακό.
Σήμερα πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Πανιωνίου πριν τον αγώνα με την Λάρισα. Ο Μάχο ξεκίνησε πρώτος την προπόνηση, και έκανε ατομικό πρόγραμμα με τον Στρακόσια. Ο Γιόνσον έκανε κάτι γύρους, αλλά προφανώς είχε ενοχλήσεις και δεν θα συμμετάσχει στην αυριανή αποστολή. Ίσως τον πείραξαν τα πολλά σκατά! 

Εν τω μεταξύ, ο Αστέρας νίκησε τον Ολυμπιακό του Μπέου με 2-1, σε έναν αγώνα παρωδία, που ο Ολυμπιακός έπαιζε μαζική άμυνα χωρίς να πιέζεται, μέχρι να καταφέρει ο Αστέρας να βάλει το νικητήριο γκολ, που λίγο έλειψε να μην τα καταφέρει... Ελλάς το μεγαλείο σου! Εάν δεν ήταν αυτό στημένο παιχνίδι, τότε ποιό είναι? Μετά την νίκη αυτή του Αστέρα, γίνεται ακόμα πιο επιτακτική ανάγκη να νικήσουμε αύριο, για να διατηρηθούμε σε απόσταση "ασφαλείας" από τις θέσεις που οδηγούνε στην βήτα Εθνική.

Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου, ο προπονητής Τάκης Λεμονής, ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν οι: Πρελ, Μάχο, Παναγόπουλος, Λάτκα, Γκαλίτσιος, Βαρό, Σιόβας, Κοντοές, Κβιρκβέλια, Κούκετς, Ομο, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί, Αναστασόπουλος, Τσότσαλιτς, Μπάλαμπαν, Σαλαλί, Μήτρογλου, Σβέρκος.

Ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΛ, ο προπονητής της ομάδας, Τάκης Λεμονής, δήλωσε: "Είναι ίσως, αν και το ίδιο λέμε για όλα τα παιχνίδια, πάρα πολύ καθοριστικό ματς, τόσο για εμάς, όσο και για την Λάρισα. Πρέπει να προσπαθήσουμε πάρα πολύ, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, προκειμένου να πάρουμε την νίκη. Οι διαφορές φέτος στο πρωτάθλημα είναι μικρές μεταξύ των ομάδων και δεν πρέπει να μας ξεγελάει η βαθμολογική θέση της αντιπάλου μας. Θέλουμε την συμπαράσταση των φιλάθλων μας, μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Στο αυριανό παιχνίδι χρειάζεται να επιδείξουμε υπομονή για να φτάσουμε στην νίκη και χρειαζόμαστε την συμπαράσταση του κόσμου μας, από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό".

Μην παραλείψω να συγχαρώ όποιον (επιτέλους) αποφάσισε το πιο κάτω: Στο εξής απαιτείται η άδεια της ΠΑΕ προκειμένου να παραχωρούν οι παίκτες της ομάδας συνεντεύξεις.

Είμαστε ομάδα, όχι κωλοχανείο. Δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας και να δηλώνει ότι του καπνίζει, και με τις δηλώσεις να "εκνευρίζει" όλο τον κόσμο και τους οπαδούς της ομάδας. Λίγο φίλτρο στο timing και στις προκλητικές δηλώσεις, δεν βλάπτει.  

1 σχόλιο:

zamis είπε...

ο τερματοφυλακας της Τριπολης δεν εχει να δηλωσει τιποτα σημερα?

ο κ.Μπεος?