Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

οι προτάσεις του Κωνσταντίνου Τσακίρη

Ο πρώην μεγαλομέτοχος των «κυανέρυθρων» ζήτησε ουσιαστικά από την ΠΑΕ να δεσμευτεί για την μη αλλαγή των μελών του ΔΣ ως το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου και να γίνει προσπάθεια από την πλευρά του αλλά και από την πλευρά του Ερασιτέχνη για την ανεύρεση νέου επενδυτή σε συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο.
Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε ότι το ΔΣ της ΠΑΕ δε θα αλλάξει δομή ως το τέλος της σεζόν έτσι ώστε να μην αποπροσανατολιστεί η ομάδα από την προσπάθεια της να παραμείνει στην Super League ενώ οι μέτοχοι είναι διατεθειμένοι να ξεκινήσουν άμεσα τις προσπάθειες για την ανεύρεση νέου επενδυτή μετά το τέλος της περιόδου.
Παράλληλα, θα μπει ένα χρονοδιάγραμμα μέσα στο οποίο θα κινηθούν οι μέτοχοι για την ανεύρεση του επενδυτή, μέσα στο οποίο θα πρέπει να βρεθεί ο υποψήφιος αγοραστής της ΠΑΕ Πανιώνιος και να προχωρήσουν οι διαδικασίες.
Η μόνη από τις αιτιάσεις του Κωνσταντίνου Τσακίρη που δεν έγινε απόλυτα δεκτή, ήταν το να οριστεί σύγκληση ΓΣ μετά την παρέλευση του παραπάνω χρονοδιαγράμματος. Αυτό ουσιαστικά δεν ήταν δυνατό να συμβεί από τη στιγμή που για να οριστεί μια γενική συνέλευση πρέπει να υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία.
Η διαδικασία όμως ανεύρεσης επενδυτή θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να ολοκληρωθεί, ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να παραταθεί. Συνεπώς, δεν ήταν δυνατό να οριστεί άμεσα η ημερομηνία της επόμενης ΓΣ.

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/35014-Dektes-oi-protaseis-Tsakirh

Σχόλιο: Το να υπάρχει στόχος να βρεθεί υποψήφιος επενδυτής, είναι λογικό. Το να υπάρχει χρονικό όριο σε αυτό, τι μπορεί να σημαίνει?  Πως μπορείς να βρεις επενδυτή με το ζόρι και με χρονικό περιορισμό? Εάν δεν υπάρχει ενδιαφερόμενος, τι να κάνεις? Να τον γεννήσεις?

17 σχόλια:

NK99 είπε...

Πιθανόν να είναι ο ενδιαφερόμενος του χειμώνα.

NK99 είπε...

Δηλαδή αν δεν γίνοναν δεκτές οι προτάσεις του?

Είναι προφανές κατά τη γνώμη του πως ακόμα είναι ο μεγαλομέτοχος. Καλό ή κακό δεν ξέρω. Εξαρτάται τι έχει κατα νου να κάνει.

amanAM είπε...

Κι εγώ έτσι νομίζω. Πως η δωρεάν μεταβίβαση των μεριδίων στον Ερασιτέχνη, πιο πολύ σαν μεταβίβαση της διαχείρισης μοιάζει, παρά σαν μεταβίβαση της κυριότητας...


Τελευταία Νέα

Ρεπό είχαν την Δευτέρα οι παίκτες του Πανιωνίου και οι προπονήσεις θα αρχίσουν και πάλι από την Τρίτη. Τις επόμενες τρεις ημέρες οι προπονήσεις θα είναι πρωινές (11:00) και θα γίνονται στο "Απήλιον". Για την Παρασκευή στις 14:00 έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι, πιθανότατα με αντίπαλο την ομάδα νέων.

Ο Ανδρέας Σάμαρης, που χτύπησε στον αγώνα με τον Ηρακλή, υποβλήθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί διάσειση ελαφριάς μορφής. Αναμένεται από τις επόμενες ημέρες, ίσως και αύριο να είναι κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

Ο Μάρκους Γιόνσον, υποβλήθηκε την Δευτέρα σε μαγνητική τομογραφία και την Τρίτη θα υποβληθεί και σε υπέρηχο, προκειμένου να διαπιστωθεί επ΄ακριβώς το μέγεθος του τραυματισμού του.

Ο Εντβιν Τσότσαλιτς, αναχώρησε με άδεια της τεχνικής ηγεσίας για την πατρίδα του, προκειμένου να βρεθεί κοντά στην γυναίκα του, που γέννησε. Απαντες στις τάξεις του Πανιωνίου, εύχονται στον Βόσνιο παίκτη, ό,τι καλύτερο για το νέο μέλος της οικογενείας του.

Την Τρίτη θα αποφασίσει η τεχνική ηγεσία σε ποια παιχνίδια από τα τρία που απομένουν για την λήξη του πρωταθλήματος, θα εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών ο Γιούργκεν Μάχο. Ο Αυστριακός τερματοφύλακας συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή.

amanAM είπε...

ο πρώην πρόεδρος του Πανιώνιου διευκρίνισε στην «Sportday» πως διατηρεί απλά το 21% των μετοχών:

«Πρώτον, δηλώνω ξεκάθαρα και αμετάκλητα πως δεν ενδιαφέρομαι να γυρίσω πίσω. Και δεύτερον, η επιστολή εκφράζει απλώς άποψη μειοψηφική (21%) για το τι διαδικασίες πρέπει να ακολουθηθούν. Ζητώ διαφάνεια και συμμετοχή όλου του σώματος της γενικής συνέλευσης του Ερασιτέχνη όσον αφορά το ποιος θα έχει το κουμάντο της ΠΑΕ».

Ο Γεράσιμος Βεντούρης δήλωσε πως η ενασχόληση του Τσακίρη με τον Πανιώνιο είναι θετική:

«Ήταν καθαρά τυπική η σύγκλιση γενικής συνέλευσης. Δεν υπήρχε διαφωνία στις προτάσεις του κ. Τσακίρη. Το γεγονός ότι απέστειλε επιστολή σημαίνει ότι ασχολείται με τον Πανιώνιο. Και είναι θετικό για μας. Σχετικά πρόσφατα του ζητήσαμε να βοηθήσει για μια συνδρομή στον Ερασιτέχνη και ανταποκρίθηκε».

Ακόμα, αναφέρθηκε στο μέλλον της ΠΑΕ:

«Αυτή η ημερομηνία έχει περισσότερο ηθική παρά νομική μορφή. Μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα σκοπεύω να μιλήσω με τον Τσακίρη. Είναι προτιμότερο να αναλάβει κάποιος έγκαιρα ώστε να υπάρχει χρόνος για τις μεταγραφές και τον προγραμματισμό της ομάδας. Όποιος ενδιαφέρεται να μπει στην ΠΑΕ είναι η κατάλληλη εποχή, διότι ο Πανιώνιος διαθέτει τις ιδανικές προϋποθέσεις. Στόχος είναι η ενίσχυση της ομάδας και όχι να πλουτίσει ο ερασιτέχνης. Αν θα εμφανιστεί ή όχι κάποιος θα φανεί στην πορεία».

Τέλος, ο Βεντούρης δήλωσε πως στο αυριανό συμβούλιο θα υπάρξουν αποφάσεις, οι οποίες θα αφορούν τις εκλογές στον Ερασιτέχνη.

tsines είπε...

δηλαδή ζητήσανε οικονομική βοήθεια απο το τσακ για τον ερασιτέχνη και την έδωσε.Κάποιοι συνεχίζουν να τον βρίζουν αλλά είναι μακράν ο καλύτερος πρόεδρος που έχει περασει απο το πανιώνιο...

br fun_atic είπε...

νομίζω ότι το θέμα της προθεσμίας είναι ξεκάθαρο. Σας έδωσα τις μετοχές για να βρούμε όλοι μαζί νέο επενδυτή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η αναζήτηση θα κρατήσει για μεγάλο διάστημα ή ότι ο ερασιτέχνης θα εξακολουθήσει να διοικεί την ΠΑΕ.

@tsines
σωστό. είναι βέβαια γνωστό ότι δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο συναγωνισμό. Ο προηγούμενος πρόεδρος που μνημονεύεται αντίστοιχα είναι ο Σταματελάτος, ενώ θα βρεις και κάποιους να σου πουν για την περίοδο του Βεντούρη ή για τα δύο πρώτα χρόνια του Μπέου...

zamis είπε...

Νομιζω ολοι μας εχουμε συνειδητοποιησει,ανεξαρτητα της γνωμης του καθενος για τα πεπραγμενα της περιοδου Τσακιρη,ποσο σημαντικη ηταν η οικονομικη αυτοτελεια που εξασφαλιζε στην παε.
Βεβαια αυτο δεν φτανει και ελπιζω να το εχει συνειδητοποιησει και ο ιδιος.

amanAM είπε...

οικονομική αυτοτέλεια της ΠΑΕ, σημαίνει να καταφέρνει να εισπράττει τουλάχιστον όσα πρέπει να ξοδέψει.

Όχι να τσοντάρει ο μάγκας μεγαλομέτοχος για τα έξοδα και να πετάει λεφτά για να καυλώνει ο ίδιος και οι φίλοι του οι Πάνθηρες και όποιοι άλλοι, γιατί έτσι... όταν του πέσει (η διάθεση) καταλήγουμε εκεί που είμαστε τώρα.

Το να εξαρτάται η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης από τις διαθέσεις και τις φάσεις του ανάδρομου Ερμή του όποιου μεγαλομετόχου, δεν είναι ακριβώς "οικονομική αυτοτέλεια"!!!

zamis είπε...

ok,διορθωνω,σε οικονομικη ανεξαρτησια απο το ποκ και την παρανομια.Εστω και σε αναδρομο η σε παραδρομο.

amanAM είπε...

Οικονομική ανεξαρτησία από το ΠΟΚ και την παρανομία? Επί Τσακίρη?

Δεν ξέρω αλλά δεν νομίζω...

Υπήρξαν πολλά παράξενα αποτελέσματα, και πολλές φήμες. Το παιχνίδι με τα δεύτερα της Μπροντώ, άσσο πρώτο ημίχρονο, διπλό τελικό, βρωμούσε από χιλιόμετρα. Εάν είχαμε Μπέο πρόεδρο, θα ήμασταν βέβαιοι ότι ήταν στημένο.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ακόμα και ο Τσακίρης σε ιδιωτικές συζητήσεις άφηνε υπονοούμενα για το ότι ο ίδιος ο Λίνεν το έστησε, όπως και για άλλα στησίματα του Λίνεν, με πρωτοπαλίκαρο τον Μαϊστόροβιτς. Αλλά... λίγο πριν φύγει ο Τσακίρης, μια τελευταία πράξη ήταν η πρόταση ξανά στον Λίνεν!!! Λίγο πριν αποφασίσει να πουλήσει τον φίλο του... Ο Λίνεν υποτίθεται πως ζήτησε πολλά, και τελικά καταλήξαμε στον Παράσχο, που έφυγε σε 2 μέρες και πήραμε τελικά τον Λεμονή.

Κάποια παιχνίδια με την ΑΕΚ βρωμούσαν κι έξεχναν. Όλη η κερκίδα βοούσε πως το τελικό σκορ θα είναι 3-1, με αντάλλαγμα την μεταγραφή του Ενσαλίβα... Το ξεχνάμε αυτό?

Κάτι παιχνίδια με τον Αστέρα και κάτι παράξενα αποτελέσματα ήταν τυχαία?

Μην πάμε πολύ πίσω, πέρυσι με την Λάρισα το 0-3 δεν ήταν στημένο?

Στ αλήθεια πιστεύεις ότι ήμασταν καθαροί επί Τσακίρη, σε αυτό το βρώμικο (έτσι κι αλλιώς) περιβάλλον? Βγήκαμε 2 απανωτές φορές πέμπτοι, από την πολλή καθαριότητα?

Πλήρωσε και μας έβγαλε. Αυτό πιστεύω. Μετά σταμάτησε να πληρώνει, και χαροπαλεύαμε. Είναι φως φανάρι.

Το καλό φέτος, είναι πως έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, λίγοι μπορούν να πουλήσουν παιχνίδια. Οι περισσότεροι κινδυνεύουν. Μόνο κάτι Παναθηναϊκοί ΑΕΚ ΠΑΟΚ μπορούνε να πουλήσουν αποτελέσματα. Και είμαι σχεδόν βέβαιος πως το κάνουν!

zamis είπε...

Κοιτα,δεν εχω καμια ορεξη να υποστηριξω τον Τσακιρη και να φαντασιωνομαι καθαριοτητες μεσα στην εξ'ορισμου βρωμια,οπως λες.
Αλλα το να χειροκροτας τους τραμπουκους η να εξαρτασαι απο την λαμογια ειναι κατι που δεν το ζησαμε επι προεδριας του.
Διοτι,πολυ απλα,δεν μπηκε στο ποδοσφαιρο για να βγαλει φραγκα αλλα για να κανει την τρελα του.
Το οτι οδηγησε εμας σε κατασταση τρελας ειναι μια αλλη συζητηση.

amanAM είπε...

Θα συμφωνήσω με όσα είπες. Πράγματι συγκριτικά με άλλους, ο Τσακίρης αν μη τι άλλο ήταν 1000% καλύτερος. Αλλά δυστυχώς αυτό που θα μπορούσε να γίνει για τον Πανιώνιο, δεν το ήθελε ο ίδιος...

br fun_atic είπε...

όταν από τον Πανιώνιο έχει περάσει η Σάρα η Μάρα και το κακό συναπάντημα είναι άδικο να αναφερόμαστε σε δύο το πολύ ύποπτα αποτελέσματα και ακόμη πιο άδικο να τα χρεώνουμε στον πρόεδρο.

Θα ήθελα να δείχναμε την ίδια ευαισθησία και σε κάτι καλόπαιδα που φοράνε την φανέλα του ιστορικού και φέτος σε κάποιες περιπτώσεις έχασαν τα άχαστα...

Να θυμηθούμε επίσης ότι επί εποχής Τσακίρη κάποιοι από τους λαδιάριδες παίκτες απομακρύνθηκαν άμεσα

br fun_atic είπε...

προς αποφυγή παρεξηγήσεων, το σχόλιό μου δεν σε αφορά προσωπικά ΑΜΑΝΑΜ. Απλά έχω βαρεθεί να ακούω για το παιχνίδι με τον Μπορντώ και τη Λάρισα. Ναι είναι δύο περίεργα αποτελέσματα. Το ίδιο περίεργο όμως ήταν και τα φετινά παιχνίδια με Καβάλα, Λάρισα εντός, Ατρόμητο, Λάρισα εκτός,Ηρακλή κ.λ.π

zamis είπε...

Καλα,για τον Λινεν δε ακομα περιμενουμε τις τρομερες αδιασειστες αποκαλυψεις..υπομονη,η δευτερα παρουσια ειναι κοντα και τοτε θα τα μαθουμε ολα.

amanAM είπε...

Εκείνο το παιχνίδι με την Μπορντώ, στον λαιμό μου είχε κάτσει. Δεν μπορώ να το ξεχάσω, δεν θα ξεχάσω ποτέ την χαρά που νοιώσαμε όλοι μας, και την απόλυτη λύπη στο τέλος, ιδίως όταν μάθαμε πως ακόμα και το 2-2 αρκούσε...

Και στο πόλο πρόπερσι, όταν παλεύαμε την κατάκτηση του πρώτου στην ιστορία μας Ευρωπαϊκού κυπέλλου, και την χάσαμε στα πέναλτι, ήταν μεγάλη η πίκρα, αλλά... κανένας δεν πίστεψε πως κάποιοι το στήσανε!

Φέτος, έχουμε την δεύτερη ευκαιρία μας. Η Σαβόνα είναι το φαβορί, οι πιθανότητες είναι 70-30 εις βάρος μας, αλλά... με λίγη τύχη και πολύ υπερπροσπάθεια, κάτι μπορεί να γίνει. Το πόλο γράφει την ιστορία του Πανιωνίου τα τελευταία χρόνια, όπως το μπάσκετ πριν 15-20 χρόνια.

Άλλο όμως είναι να μην μπορείς, κι άλλο να το πουλάς.

Φέτος, είναι φανερό από την αρχή της χρονιάς, πως μας λείπει ένας παίκτης στο κέντρο που να μπορεί να κρατήσει μπάλα και να κάνει παιχνίδι. Μας έλειπε κι ένας σέντερ φορ, αλλά τον αποκτήσαμε στο πρόσωπο του δανεικού Μήτρογλου.

Το να σε ισοφαρίζει η Λάρισα, ο Ηρακλής, και ο καθένας να σε νικάει στην έδρα σου (όταν εσύ είσαι υποχρεωμένος να κάνεις παιχνίδι, κι όχι κλεφτοπόλεμο) δεν είναι παράξενο.
Είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Σε πολλά παιχνίδια μπορούν να υπάρξουν υποψίες, συζητήσεις, υπόνοιες, κλπ. Σε ένα όμως είναι 1000% βέβαιο ότι μια ομάδα έκατσε και έχασε επίτηδες, υπό τις ιαχές των οπαδών της: Ο Ολυμπιακός, πριν 2-3 χρόνια στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό του Λεμονή στο Καραϊσκάκη. Τότε που κάτσανε να χάσουμε ξεκάθαρα, για να ρίξουνε τον ΟΦΗ.

Όποιος θέλει την κάθαρση του ποδοσφαίρου και να ασχοληθεί με την βρωμιά, ας ξεκινήσει από τα προφανή.

NK99 είπε...

Ορισμένα στημένα παιχνίδια δεν αλλοιώνουν ένα πρωτάθλημα. Συνέβαιναν και θα συμβαίνουν παντού. Το ελληνικό πρωτάθλημα όμως είναι στημένο καθολοκληρία πριν καν αρχίσει. Ξέρουμε ποιοι διαιτητές θα σφυρίζουν και θα ευνοούν ποιές ομάδες. Τις ομάδες που πατρονάρουν και τις ομάδες που πατρονάρονται. Από ποιον εξαρτάται η ΕΠΟ. Τις ομάδες που παίζουν στο στοίχημα. Γενικώς τα πάντα.

Το παιχνίδι με την Μπορντώ δεν πιστεύω ότι ήταν στημένο. Στο τέλος χάσαμε απίστευτες ευκαιρίες και κανείς δεν περίμενε ότι η ποιοτική Γαλατά θα έφερνε 0-0 με την μετριότατη Αούστρια στο γήπεδο της που πριν μια εβδομάδα την είχαμε κερδίσει στην έδρα της κάνοντας 20 ευκαιρίες.