Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Έγκλημα (και το πιο πιθανόν) χωρίς τιμωρία

Μας πήδηξε η παράγκα της διαιτησίας και όλοι όσοι στήνουν τα αποτελέσματα όπως τους βολεύουν. Δεν είναι δυνατόν ο αλήτης ο Παππάς να μην είδε το χέρι του Μετίν που έσπρωξε την μπάλα για να μειώσει η Λάρισα σε 2-1, και ανακάλυψε πέναλτι εις βάρος του Μάχο, ενώ όχι μόνο δεν υπάρχει επαφή, τα χέρια του Μάχο είναι τουλάχιστον μισό μέτρο μακριά από το σημείο που ο κεραυνός χτύπησε τον αλήτη τον Ιγκλέσιας. Το μόνο έγκυρο γκολ που έβαλε η Λάρισα, ήταν το τρίτο, το οποίο όμως προήλθε και αυτό από σειρά από φάουλ-εφευρέσεις του Παππά.

Θα ήθελα να σχολιάσω πολλά, άλλη μια φορά παίζαμε με παίκτη λιγότερο αφού ο Κουμορτζί είναι από ανύπαρκτος έως αρνητικός, αλλά ο Λεμονής επιμένει να τον χρησιμοποιεί!!! Θα έγραφα πως ο ίδιος ο Λεμονής έβαλε την Λάρισα στα καρέ μας, όταν έβγαλε τον μέτριο μεν - δραστήριο δε Σβέρκος, και στην θέση του έβαλε τον Λάτκα στην άμυνα, προωθώντας πιο  μπροστά τον  μέχρι τότε βράχο της άμυνας Τσότσαλιτς... Με αυτήν την αλλαγή η άμυνα αποδυναμώθηκε, ενώ στο κέντρο ο Πανιώνιος δεν μπορούσε με τίποτα να κρατήσει μπάλα ή να δημιουργήσει οποιαδήποτε φάση πιο μπροστά. Ο Λάτκα που μπήκε κρύος και μουδιασμένος σε σχέση με τον προκάτοχο του (Τσότσαλιτς) στην θέση του κεντρικού αμυντικού. Εγκληματικές αλλαγές, χωρίς πάθος οι παίκτες πλην του Κοντοέ. Ένας Κοντοές και ένας Μάχο δεν μπορούν να φέρουν την άνοιξη.

Όταν γύρω στο 75 μπήκε ο Μπάλαμπαν (και επιτέλους βγήκε ο Κουμορτζί), κι ενώ το σκορ ήταν 2-1, ευτυχήσαμε να ζήσουμε για δεύτερη φορά τον Μπόσκο να ευστοχεί από φάουλ, κάνοντας το 3-1, και σε εκείνο το σημείο ανέλαβε ξανά δράση ο Παππάς για δεύτερη φορά. Ανακάλυψε ανύπαρκτο πέναλτι, και έβαλε ξανά την Λάρισα στο παιχνίδι, σφύριζε εν συνεχεία οτιδήποτε υπέρ της Λάρισας, με στόχο να την σπρώξει στην ισοφάριση, πράγμα που τελικά το πέτυχε με τον Νταμπίζα που έπρεπε να έχει αποβληθεί από πολύ πιο πριν για τα νεύρα και την συμπεριφορά του.

Φυσικά εάν επρόκειτο για παιχνίδι Ολυμπιακού Παναθηναϊκού, θα μιλούσαν οι δημοσιοκάφροι για έγκλημα, για παράγκες, για μέτρα που πρέπει να ληφθούν, για τιμωρίες κλπ, αλλά στην περίπτωση μας, ποιός χέστηκε για το έγκλημα που αφήνει τον Πανιώνιο στην μέση της δίνης των προβλημάτων και σε κίνδυνο υποβιβασμού? Ποιός χέστηκε για εμάς? Το πρωτάθλημα αφορά μόνο τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Εμείς είμαστε οι ασήμαντοι κομπάρσοι.

Με τέτοια εγκληματική διαιτησία, τα όποια λάθη του Λεμονή ή κάποιων μεμονωμένων παικτών μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Ποιός θα ασχολείτο με τα όποια λάθη, εάν τελείωνε το ματσάκι με 3-0 ή έστω με 3-1? Οι μόνοι που θα τιμωρηθούν από αυτό το έγκλημα, είναι όσοι πήγαν στον κουβά, και ο Πανιώνιος που έχασε 2 υπερπολύτιμους βαθμούς στην μάχη της παραμονής του στα σαλόνια της σούπερ λίγδας. 

Αισθάνομαι θλίψη και αηδία. Πραγματική θλίψη και αηδία. Τι κάθομαι και ασχολούμαι με όλη αυτήν την σαπίλα και το άθλιο θέαμα που μας προσφέρουν? Ναι, βάλαμε 3 γκολ σήμερα, αλλά μπάλα δεν παίξαμε. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, αλλά δεν πλήρωσα το διαρκείας μου για να βλέπω θέαμα των 5 ευρώ ακριβοπληρωμένο μάλιστα. Με τις Σέρρες βάλτε το εισιτήριο 2 ευρώ, τα 5 είναι πολλά για να βλέπουμε αυτό το χάλι. Ναι η Λάρισα είχε πάθος, και ίσως δεν αξίζαμε την νίκη, αλλά όταν η Λάρισα πέτυχε μόνο ένα καθαρό γκολ και έφαγε τρία, τότε το να συζητάμε για δίκαιο αποτέλεσμα είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:
http://www.novasports.gr/MediaGallery.aspx?a_id=1301&mediafiletypeid=2
και εδώ:
http://www.sport.gr/default.asp?pid=69&vid=36255 


ΥΓ. Μείναμε (αναγκαστικά) στους 30 βαθμούς, ο Ατρόμητος στους 29, ο Αστέρας στους 28, η Λάρισα στους 24 και οι Σέρρες στους 20. Προς το παρόν, εξακολουθούμε να είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Χάρη στον Ολυμπιακό του Μπέου, ο Αστέρας δεν έμεινε στους 26 ή και στους 25 (όπως έπρεπε),  και χάρη στον Παππά η Λάρισα δεν έμεινε στους 23. Εάν έμεναν εκεί που άξιζαν αυτοί, κι εμείς είχαμε τους 32 βαθμούς (που αξίζαμε), τώρα θα είχε τελειώσει η αγωνία. Αλλά δυστυχώς, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, παραμένουμε στα σκατά.

ΥΓ2. (Δευτέρα 8:30' το πρωί)
Την στιγμή που έγινε η αλλαγή του Σβέρκου με τον Λάτκα, είπα στον γιό μου που ήταν δίπλα μου:

Φαίνεται λογική αλλαγή. Έχουμε πρόβλημα στο κέντρο εδώ και 15 λεπτά, και βγάζει τον Σβέρκο (που έτσι κι αλλιώς ήταν εξαφανισμένος) και ενισχύει το κέντρο με τον Τσότσαλιτς. Ανησυχώ όμως για 2 πράγματα: ο Λάτκα είναι κρύος και εκτός ψυχολογίας του αγώνα, ο δε Λαρισαίος αμυντικός που απασχολούσε ο Σβέρκος, θα προωθηθεί κι αυτός και θα αυξηθεί η πίεση, αντί να μειωθεί.

Δυστυχώς, είχα δίκιο.

Δεν έχω γνώσεις προπονητικής, αλλά... σε τέτοιες περιπτώσεις κάποιοι άλλοι προπονητές βάζουν ξεκούραστους επιθετικούς για να εκμεταλλευτούν τις αντεπιθέσεις, και να κρατήσουν την αντίπαλη ομάδα πιο πίσω. Αυτή η αμυντική θωράκιση που επέλεξε ο Λεμονής, είναι αποτέλεσμα εσφαλμένης νοοτροπίας του προπονητή, και όχι των παικτών!

Θεωρώ πως φταίει 100% ο Λεμονής για τις επιλογές του, διότι δεν του βγήκαν. Εάν του έβγαιναν, θα ήταν μάγκας. Έτσι είναι! Εάν νικούσαμε 3-1 επειδή ο κάφρος ο Παππάς δεν έδινε το ανύπαρκτο πέναλτι, θα μιλούσαμε για τον μαίτρ της τακτικής Λεμονή, που με τις αλλαγές του κράτησε και εδραίωσε το αποτέλεσμα.

Τώρα, ο Λεμονής αναζητεί τις αιτίες της απώλειας των βαθμών, στην νοοτροπία της φυλής, λες και αυτός είναι από αλλού.

Αυτός έβγαλε επιθετικό και έβαλε αμυντικό, οι παίκτες έχουν κακή νοοτροπία που οπισθοχώρησαν???

Τέλος, δεδομένου ότι οι Έλληνες παίκτες που έπαιζαν ήταν λιγότεροι (Φανούρης αρκετά καλός εχθές, Κοντοές MVP ως συνήθως, ο Σιόβας και ο Γκαλίτσιος που έτσι κι αλλιώς είναι αμυντικοί, και ο Μήτρογλου), σε τι ευθύνεται η φυλή μας για τον Λάτκα, τον Μπάλαμπαν, τον Κουμορτζί, τον Όμο, Τσότσα, κλπ)?

Γκρίνιαζε η εξέδρα στο 3-1 αλλά και στο 3-2, ότι δεν απομάκρυναν την μπάλα από την περιοχή. Ακόμα και όταν κερδίζαμε την μπάλα, δεν είχαν που να την δώσουν μπροστά, ακόμα και ο Μήτρογλου ήταν πολύ πίσω! Άσε που ήταν τόσο κουρασμένος που δεν έτρεχε πια. Ποιός θα έκανε αντεπίθεση? Ο Φούφουτος?

Το αποτέλεσμα ήταν έργο Λεμονή, δια χειρός Παππά.

Ο Σβέρκος έπρεπε να γυρίσει λίγο πιο πίσω, και στην θέση του Κουμορτζί έπρεπε να μπει ο Σαλαλί. Έτσι, θα ενισχυότανε το κέντρο, και θα είχε παρέα ο Μήτρογλου για να απειλήσει, θα κρατούσαν την Λάρισα πίσω, και θα είχαν οι αμυντικοί που να δώσουν την μπάλα.

Εναλλακτικά, ας έμπαινε ο Κούκετς. Πάντως όχι  ο Λάτκα (= -1 παίκτης μπροστά).

Το Σάββατο, παρακολούθησα το παιχνίδι του Αστέρα εναντίον του Βόλου. Το ίδιο έκανε και ο Βόλος. Ενώ δεν πιεζότανε ιδιαίτερα, άρχισε να βγάζει επιθετικούς και μεσοεπιθετικούς, και έβαλε αμυντικούς. Αυτομάτως ο Αστέρας έγινε πολύ πιο επιθετικός και απειλητικός. Απλή λογική ήταν να συμβεί, και θεωρώ πως δεν έγινε τυχαία. Θέλανε να το δώσουνε το ματσάκι, και το έδωσαν. Μέχρι το 89 'ο Αστέρας δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το δώρο του Βόλου, όπως δεν το εκμεταλλευτήκαμε εμείς στον Βόλο, όταν δεν μπορέσαμε ποτέ να βάλουμε ένα γκολ και να πάρουμε εκεί το τρίποντο. Να τα λέμε όπως είναι: ο Βόλος είχε κάτσει να χάσει και από εμάς, άσχετα ότι αποδειχτήκαμε ανίκανοι να το εκμεταλλευτούμε!

Αυτά τα ολίγα, περί αυτών των πολλών.

ΥΓ3. Μακάρι να είχε γίνει το 0-1 στην φάση που ακυρώθηκε το γκολ της Λάρισας. Πραγματικά, δεν έχω καταλάβει γιατί ακυρώθηκε αυτό το γκολ. Την είχα ξεχάσει αυτήν την φάση, αλλά κοιτώντας το βίντεο στο ίντερνετ, θεωρώ πολύ τραβηγμένη την υπόδειξη για επιθετικό φάουλ στον Κοντοέ. Εάν ήταν ανάποδα θα φώναζα γι αυτό, οπότε θεωρώ πως έχουν δίκιο οι Λαρισαίοι να φωνάζουν για την φάση αυτή.  Μπορεί να το παλεύαμε αλλιώς το παιχνίδι, ενώ μετά το 2-0 στο πρώτο ημίχρονο επήλθε ψυχολογική χαλάρωση.

Το χέρι του Μετίν ίσως να ξεγέλασε τον διαιτητή, η μπάλα άλλαξε πορεία τόσο όσο χρειαζότανε, ο δε επόπτης ήταν ανάποδα και είναι φυσικό να μην είδε τίποτα. Αλλά στο πέναλτι, υπάρχει σαφής ευθύνη, αφού το χέρι που υποτίθεται ότι ανατρέπει τον Ιγγλέσιας, είναι στο έδαφος και δεν κουνάει ούτε έναν πόντο.

Ο Παππάς δεν έκανε απλώς 2-3 λάθη σε δύσκολες φάσεις. Είχε χάσει τον έλεγχο στην διάρκεια όλου του παιχνιδιού, όλοι φώναζαν, σφύριζε άλλα αντ' άλλων σε όλες τις εύκολες φάσεις. Είναι απαράδεκτος, και είναι φυσιολογικό να έχουν παράπονα και οι 2 ομάδες.


11 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Έτσι είναι όπως τα λες. Αν όμως πάρουμε διπλό από τον Ηρακλή αποκαθιστούμε τη σημερινή χασούρα

amanAM είπε...

Κατ αρχάς με ενόχλησε πολύ που πολύς κόσμος έφυγε σήμερα εκνευρισμένος με την ομάδα. Φέραμε 3-3 εξ αιτίας 2 κάλπικων γκολ του Παππά. Η Λάρισα έπρεπε να παίζει με 10 παίκτες πολύ νωρίτερα, και πολλά από τα φάουλ που δόθηκαν υπέρ της ήταν για γέλια, αλλά πέραν αυτού, πως να παίξεις σε τέτοιες συνθήκες?

Με εκνεύρισε επίσης που κάποιοι οπαδοί συζητούσανε στο ημίχρονο (ενώ διαφαινόταν η εύκολη νίκη μας), και έλεγαν πως... ας νικήσουμε σήμερα, να σωθούμε εμείς, και μετά ας πουλήσουμε παιχνίδια, όπως πέρυσι με την Λάρισα!!!

Εγώ δεν θέλω να είμαι ένας από αυτούς τους "οπαδούς". Η Πανιώνια διαφορετικότητα είναι ένας μύθος. Αυτοί όλοι, παίκτες, προπονητές, παράγοντες, πρόεδροι, διαιτητές, κλπ μας κοροϊδεύουν κανονικά και με τον νόμο. Κι εμείς είμαστε πελάτες όλων αυτών των απατεώνων, προφανώς γιατί τέτοιοι μας πρέπουν.

Αισθάνομαι αηδία.

Στο τέλος, κάποιοι θεωρούσαν πως το στήσαμε εμείς το παιχνίδι. Αρνούμαι να είμαι οπαδός μιας ομάδας, που σε κάθε αποτέλεσμα να αναρωτιέμαι τι βλέπω και τι σενάρια θα ακολουθήσουν το κάθε παιχνίδι. Μας τόδωσε ο Γαύρος το χι? Το δώσαμε εμείς σήμερα? Το είχαμε δώσει τελικά πέρυσι?

Αυτό πληρώνουμε για να παρακολουθήσουμε?

Σήμερα μας φάγανε τους βαθμούς μας. Με τον Παναθηναϊκό το ίδιο έγινε. Όντας στο "άρμα" του Ολυμπιακού, ο Αθηναίος (και πιθανότατα βαζελότατος) διαιτητής μας πήδηξε κανονικά. Όταν είχα ακούσει τον διαιτητή από Αθήνα, σκέφτηκα πως... θα μας πηδήξει, αλλά μετά το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου, είχα ξεγελαστεί... Δεν θέλω να καταντήσω σαν τον παλιό γνωστό μας τον Βασίλη, που παντού ανακάλυπτε συνωμοσίες. Με αηδιάζει να σκέφτομαι έτσι. Ακόμα κι αν έτσι είναι, εγώ δεν θέλω να το ξέρω, και δεν έχω κανένα λόγο να παρακολουθώ αυτό το προϊόν.

Η παρουσία του Μπέου απέναντι μου στουςεπισήμους, να τον βλέπω να σηκώνεται, να φωνάζει, να σφυρίζει, να χειροκροτάει... επίσης μου δημιουργεί άσχημη διάθεση. Δέχομαι ότι είναι Πανιώνιος, αλλά είναι ένας σοβαρός λόγος εγώ να ξενερώνω. Δικαίωμα μου είναι.

Τι θα κάνουμε παρακάτω, δεν αλλάζει την σημερινή αηδία που ένιωσα. Μακάρι να νικήσουμε όλους τους αγώνες που απομένουν, τι αλλάζει? Ο κάθε καριόλης μπορεί ανά πάσα στιγμή να έρθει και να μας πηδάει. Ποιός θα τον σταματήσει?

Η Σούπερ Λίγδα?

Ο Παππάς σήμερα ολοκλήρωσε το πλήρες ξενέρωμα μου.

amanAM είπε...

Τουλάχιστον σήμερα, θα γλυτώσω από τα σχόλια των Ολυμπιακών φίλων, που εάν νικούσαμε θα λέγανε πάλι πως το πρώτο το έβαλε ο δικός τους Γκαλίτσιος, και το δεύτερο ο δικός τους Μήτρογλου.

Βέβαια, θα τους απαντούσα πως... αυτοί χάσανε από τον ΠΑΟΚ αφού στην άμυνα τους έχουν τον δικό μας Μανιάτη!!!

Πάλι καλά που δεν νικήσαμε, θα θεωρούσαν πως τους το χρωστάμε!

Πήραν έναν παίκτη, πήραμε σε αντάλλαγμα 2 δανεικούς από τις εξέδρες τους, και... αντί να μας ευγνωμονούν, τους χρωστάμε κι από πάνω!!!

Η Μπάρτσα μόλις πέτυχε το 0-1 στην Σεβίλη.

romy38 είπε...

Αραγε με τον Μπεο ο παπας τετοια ωρα που θα ηταν ακομη?Για το ερωτημα σου ποιος θα τους σταματησει.Φυσικα ειμαι Πανιωνιος και οχι Μπεικος

vassilis είπε...

Το πρόβλημα δεν είναι να βλεπεις συνομωσίες, το πρόβλημα είναι αν υπάρχουν. Δυστυχώς στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα πάντα υπάρχουν.

Σήμερα λοιπόν ξαφνικά ομάδες που πετυχαιναν ένα γκολ και αυτό με το ζόρι (Αρης, Τρίπολη, Λάρισα, εμείς), πέτυχαν 2, 3 και 4. Τυχαίο;

Αναρωτιέμαι στο live betting τι απόδοση έδινε το Χ μόλις έβαλε ο Μπαλαμπαν το τρίτο γκολ.

Αυτά από τον παλιό γνωστό που εξακολουθεί να βλέπει παντού συνομωσίες.

amanAM είπε...

1-1 η Μπαρτσελόνα τελικά. 2 δοκάρια, κάτι φάουλ που δεν δόθηκαν και έτσι έγιναν επικίνδυνες αντεπιθέσεις... Ωραίο παιχνίδι πάντως!

:-(

----------------

Το πιο πιθανόν είναι πως παντού υπάρχουν συνωμοσίες στο Ελληνικό (και όχι μόνο) ποδόσφαιρο. Πολλές φορές παράλληλες, αντικρουόμενες ίσως, οπότε ότι και να συμβεί, κάποια συνωμοσία θα αποκαλύπτεται εκ των υστέρων.

Δεν αμφιβάλλω γι αυτό, αλλά σαν θεατής και οπαδός, δεν μου αρέσει αυτό, και πολύ περισσότερο δεν μου αρέσει να σκέφτομαι έτσι. Είναι πολύ καλύτερο (για μένα) να παρακολουθήσω μια ταινία ή ένα έργο, που είναι προκαθορισμένο τι θα γίνει μεν, αλλά έχω εμπιστοσύνη στον σκηνοθέτη ότι ο στόχος του είναι να με ικανοποιήσει σαν θεατή.

Έβλεπα μια περιπέτεια στην Νόβα, γιατί βαριόμουνα να δω τον Γαύρο στην Τούμπα, και ο ήρωας πέρασε δια πυρός και σιδήρου, και στο τέλος πήδηξε από ελικόπτερο σε μια πισίνα, και σώθηκε μαζί με την γκόμενα του ο δε κακός πέθανε τελικά! Αυτό είναι πιο αληθοφανές από το πρωτάθλημα που πλήρωσα για να βλέπω.

zamis είπε...

Η βρωμια ειναι τεραστια και οσοι βαφτιζουν ''θεωριες συνωμοσιας''τις λογικες σκεψεις των φιλαθλων εχουν συμφεροντα-παντος ειδους.
Για παραδειγμα,χτες(και οχι μονο) οι Πανουτσοκαρπετοπουλοι εκαναν αβαβα τις ομορφιες του βαφτισμενου μετρ..οπως και αλλοι,που αν στη θεση του Λεμονη ηταν ο Φουφουτος θα τον ειχαν σκισει.Αναλογα πως συμφερει το μικρο η μακρο κυκλωματακι πανε αυτα..
Γενικα,τα πραγματα ποτε σχεδον δεν τοποθετουνται στη πραγματικη τους διασταση.Οτι δλδ ο Λεμονης ειναι ενας μετριοτατος προπονητης στον οποιο πιστωνεται η ελευση Μητρογλου και το''ψυχολογικο''δεσιμο μιας εως τοτε κατακερματισμενης ομαδας.
Αλλο βεβαια που χτες-χωρις ο ιδιος να κανει την παραμικρη αυτοκριτικη-χαρακτηρισε τους παικτες του ραγιαδες..

amanAM είπε...

Οι Μάχο, Κβιρκβέλια, Όμο, Κουμορτζί, Μπάλαμπαν, Τσότσαλιτς, Σβέρκος, Λάτκα, έχουν κατάλοιπα από την Τουρκοκρατία και κουβαλάνε συμπλέγματα ραγιαδισμού, ενώ ο Λεμονής που έζησε και μεγάλωσε στα Παρίσια και στα Λονδίνα έχει νοοτροπία νικητή και αγωνιστή!!!

Τι άλλο θα ακούσουμε.

Ραγιάς ο Κοντοές? Που παλεύει έναν χρόνο μόνος του με τα θηρία? Φταίει ο Σιόβας που δεν έβγαινε στην επίθεση? Τι έπρεπε να κάνει? Να εγκαταλείψει την θέση του στην άμυνα?

Το ότι ο Μήτρογλου δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του από ένα σημείο και μετά, δεν το είδε ο Λεμονής? Αλλά τι να πει για τον δανεικό?

Ο Φανούρης κάποια στιγμή θύμισε Φαν Μπάστεν. Αλλά κι αυτός από ένα σημείο και μετά, δεν είχε δυνάμεις. Ο Γκαλίτσιος έκανε περισσότερα από όσα μπορεί.

Ποιός είναι ο Ραγιάς κύριε Λεμονή? Για κοίτα λίγο τον καθρέφτη σου, μέσα θα είσαι!

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Vassili, είσαι ο Γκέμπελς της συνομοσολογίας.

amanAM είπε...

Την έντονη δυσαρέσκειά της για τη χθεσινή (13/3) ανακοίνωση-διαμαρτυρία της ΑΕΛ για τη διαιτησία -μεταξύ άλλων…- εξέφρασε με σημερινή, δική της ανακοίνωση, η ΠΑΕ Πανιώνιος.

Σε αυτήν δηλώνει την πλήρη έκπληξή της για τις διαμαρτυρίες της Λάρισας για τις αποφάσεις του κ. Παππά, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «…είναι εμφανές τελικά (στο σύνολο του φίλαθλου κόσμου), το ποια ομάδα δικαιούται να έχει παράπονα και πρέπει να θεωρεί πως αδικήθηκε».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Παρακολουθήσαμε έκπληκτοι τις διαμαρτυρίες της Λάρισας για τις αποφάσεις της διαιτησίας στο μεταξύ μας παιχνίδι κι ενώ είναι εμφανές τελικά (στο σύνολο του φίλαθλου κόσμου), το ποια ομάδα δικαιούται να έχει παράπονα και πρέπει να θεωρεί πως αδικήθηκε.

Με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική του ευθεία, καλό θα ήταν να μην γίνονται δηλώσεις και να μην εκδίδονται ανακοινώσεις που σκοπό έχουν την δημιουργία εντυπώσεων και που μπορεί να «δυναμιτίσουν» το κλίμα.

Η ΠΑΕ Πανιώνιος, παρά το γεγονός ότι είδε στον αγώνα με τη Λάρισα, να καταλογίζεται ανύπαρκτο πέναλτι εις βάρος της, για τρίτη φορά φέτος, όπως έγινε τόσο στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, όσο και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Νέα Σμύρνη, ουδέποτε θέλησε να διαμαρτυρηθεί κι ας εξαναγκάστηκε σε απώλεια έξι πολύτιμων βαθμών.

amanAM είπε...

Αλήθεια, πόσο τιμάει τον Πανιώνιο να φιλοξενεί στον χώρο των επισήμων του τον Αχιλλέα Μπέο που κατά πως φαίνεται έβριζε τον Νταμπίζα (και όχι μόνο) καθόλη την διάρκεια του χθεσινού παιχνιδιού?

Αληθεύει πως είχε πρόσβαση και στην φυσούνα και σε άλλους χώρους που οι λοιποί "κοινοί θνητοί" δεν μπορούν να επισκεφτούν?

Θα μου πείτε, άλλοι οπαδοί δεν έβριζαν? Πιθανότατα ναι, αλλά... ο Μπέος έχει άλλη ιδιότητα, και η πρόκληση είναι πολύ μεγαλύτερη.