Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Εισβολή ΠΑΟΚτσήδων στο γήπεδο

Εάν δεν πάνε 2-3 ομάδες στην δ' εθνική,  σαν τιμωρία για την συμπεριφορά των στρατών-οπαδών τους, εάν δεν καθιερωθεί η υποχρεωτική παρουσία όλων αυτών των γνωστών άγνωστων κάφρων όλων των ομάδων στα αστυνομικά τμήματα της περιοχής τους κατά την διάρκεια των αγώνων, δεν πρόκειται ποτέ κάτι να αλλάξει... Τα πράγματα θα γίνονται όλο και χειρότερα, και όλοι θα επικαλούνται την ατιμωρησία των προηγούμενων για να απαλλάσσονται των ευθυνών τους.


Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας, τρία λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, καθώς οπαδοί του ΠΑΟΚ εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο και κυνήγησαν τους παίκτες της Ενωσης! Παράλληλα, άρχισαν να ξεσπούν σε διαφημιστικές πινακίδες, πλεξιγκλάς, ενώ σημειώθηκαν επεισόδια και με τις δυνάμεις των ΜΑΤ. Νωρίτερα ένα καπνογόνο βρήκε τον Σάχα και του έκαψε τη φανέλα!

Το ματς διεκόπη στο 88', λόγω της εισβολής των οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο. Οι άγριες διαθέσεις δεν περιορίστηκαν στους παίκτες της ΑΕΚ, τους οποίους κυνήγησαν μέχρι τη φυσούνα, πετώντας τους μάλιστα και ένα καπνογόνο, αλλά εξάντλησαν το μίσος τους σε τηλεοπτικές κάμερες διαφημιστικές πινακίδες και ο,τιδήποτε βρισκόταν μπροστά τους εκείνη τη στιγμή!
Οι άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι βρίσκονταν περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου, πρόλαβαν και συνέλαβαν δύο οπαδούς, ενώ οι υπόλοιποι διέφυγαν.

Η πλειοψηφία των οπαδών του ΠΑΟΚ έβριζε εν χορώ εκείνους που μπήκαν μέσα στο γήπεδο με άγριες διαθέσεις, φωνάζοντας το σύνθημα "πόσο μαλ**ες είσαστε"!

Ενα καπνογόνο έκαψε τη φανέλα του Σάχα
Τα... προεόρτια ξεκίνησαν στο 57', όταν ο Σάχα κάλεσε διαιτητή και βοηθό να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι, την τρύπα που είχε δημιουργηθεί στα δίχτυα, εξαιτίας ενός καπνογόνου που έπεσε ακριβώς δίπλα στο δοκάρι.
Την ώρα που ο Γούκος επιθεωρούσε τη ζημιά και ο Σάχα απομακρυνόταν προς το σημείο του πέναλτι, άλλο ένα καπνογόνο που πετάχθηκε από την κερκίδα τον πέτυχε στην πλάτη!
Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ έπεσε στο έδαφος, η φανέλα του άρχισε να... καψαλίζεται, αλλά η άμεση παρέμβαση των πιο ψύχραιμων, δεν άφησε να γίνει κάτι χειρότερο.
Ο Σάχα άλλαξε φανέλα και ο Μάνταλος κάλεσε στο κέντρο του γηπέδου τους βοηθούς του και ανθρώπους των δύο ομάδων για να τους ενημερώσει ότι σε περίπτωση επανάληψης παρόμοιου περιστατικού θα διακόψει το παιχνίδι.

Εγγυήσεις ζήτησε ο Μάνταλος
Το παιχνίδι διεκόπη, με τις δύο ομάδες να ζητούν λίγο αργότερα την ολοκλήρωσή του. Οπως μεταφέρθηκε από τα αποδυτήρια, ο διαιτητής Μάνταλος ζήτησε εγγυήσεις ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά, ώστε να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί ο αγώνας, σε διαφορετική περίπτωση θα το διέκοπτε οριστικά. Οι δύο ομάδες ξαναμπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, έπαιξαν 30 δευτερόλεπτα και οι παίκτες έφυγαν τρέχοντας για τα αποδυτήρια.

2 σχόλια:

cdu είπε...

Τα τελευταία χρόνια είδαμε όλες αυτές τις ακρότητες να τιμωρούνται με πρόστιμα, άντε και με μια δυο αγωνιστικές χωρις φιλάθλους. Λες και κανείς χέστηκε για τα πρόστιμα. Όταν όλες οι ΠΑΕ χρωστάνε εκατομύρια σε όσους μιλάνε Ελληνικά (και στο κράτος), κάτι έγινε αν θα χρωστάνε 10 ή 20 χιλιάδες ακόμη.

amanAM είπε...

αφού τις τιμωρίες τις αποφασίζουν οι προς τιμωρίαν, τι περιμένει κάποιος?