Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

άλλη μια νίκη

Μία ακόμα νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα πόλο του Πανιωνίου, που επιβλήθηκε του ουραγού Εθνικού με 6-10 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α1 πόλο ανδρών και παρέμεινε στην 4η θέση, έναν βαθμό μπροστά από τον 5ο Παναθηναϊκό.

Τα 8λεπτα: 2-2, 1-2, 1-0, 2-6.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Σελετόπουλος): Κουτσιαλής 3, Τζαμαντάκης 1, Παπαδόγκωνας 5, Αλβέρτης 1.

Έχει γίνει βαρετό, δεν συνάδει με την γενικότερη νοοτροπία στον Πανιώνιο μια τέτοια ομάδα, σοφά ποιώντας η διοίκηση έχει αποφασίσει και δρομολογήσει να διαλυθεί η συγκεκριμένη ομάδα και να καταστραφεί η δουλειά πολλών ετών διαλύοντας και τις υποδομές. 

Τι να την κάνουμε μια ομάδα που νικάει και κρατάει ψηλά το όνομα της ομάδας μας? 

Κινδυνεύουμε να μπερδευτούν οι οπαδοί μας, και να νομίζουν ότι είμαστε σοβαρός σύλλογος, με όραμα, με στόχους και με επιτυχίες. Στον Πανιώνιο που οραματίζονται οι διοικούντες, προφανώς ταιριάζει να χαροπαλεύει στις τελευταίες θέσεις, για να παίζουν τα παιχνίδια τους οι εκάστοτε σωτήρες.

Το ερχόμενο Σάββατο, παίζουμε άλλον έναν εύκολο αγώνα, κατά του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου. Θα ήθελα να δω μια πισίνα γεμάτη κόσμο, Πανιώνιους που θα δείξουν με την παρουσία τους ότι εκτιμάνε την φιλότιμη προσπάθεια των παικτών, και θα στείλουν ένα μήνυμα στους διοικούντες πως αυτή η ομάδα κόσμημα σημαίνει πολλά, πως δεν είναι για πέταμα στα σκουπίδια.

9 σχόλια:

amanAM είπε...

Για να καταλάβουμε όλοι πως παίζεται το παιχνίδι, αρκεί να δούμε τι έγινε με το σήριαλ της μεταγραφής του Μανωλά στην Ουκρανία.

Για να φάνε τα λεφτά του Θρασύβουλα, που είχε δικαιώματα στον παίκτη, ήθελαν να βάλουν μαϊμού τίμημα στην μεταγραφή, αλλά δεν τους έκατσε τελικά γιατί κώλωσαν οι Ουκρανοί.

Όταν λοιπόν ακούμε πως ο Μανιάτης που είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες του Ολυμπιακού, κατέληξε εκεί για πενταροδεκάρες, και για άλλα τόσα έχει συμφωνηθεί απότι φαίνεται και ο Σιόβας, που είναι παίκτης με ταλέντο και με μέλλον, μπορούμε να καταλάβουμε γιατί οι μαθητευόμενοι μάγοι της διοίκησης έχουν πάψει προ πολλού να ασχολούνται με τα προβλήματα του Ερασιτέχνη και για την εξεύρεση λύσεων, και ασχολούνται με τις μπίζνες του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Επίσης μπορούμε να υποψιαστούμε που βρίσκονται λεφτά κάθε τρεις και λίγο, την ώρα που σκάει και μια νέα βόμβα, ενώ υποτίθεται πως δεν υπάρχει φράγκο ούτε για τα εισιτήρια του τραμ!

Τα λεφτά είναι πολλά, και ορισμένοι προφανώς προτιμάνε το χρήμα, και όχι την δόξα.

amanAM είπε...

όσοι παίζετε στοίχημα, παίξτε αύριο διπλό.

Δυστυχώς για εμάς, οι καντέμηδες Λυριτζής και Οικονόμου, θεωρούν πως το παιχνίδι θα λήξει άσσος υπέρ του Πανιωνίου, άρα είναι στάνταρ δύο.

Ποτέ δεν έχουμε νικήσει όταν αυτοί προβλέπουν υπέρ του Πανιωνίου. Εάν πάρουμε το χι, εγώ θα είμαι ευχαριστημένος.

Προληπτικός? Εγώ? Α μπα, καθόλου!!!

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Και τί ώρα είναι ο αγώνας πόλο αύριο; προλαβαίνουμε ώστε να είμαστε και στο ποδόσφαιρο στις 17.00;

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Όλοι στον ερασιτέχνη είναι απλήρωτοι για μήνες όπως ξέρουμε...
Χθες-προχθές είχαν συνάντηση με τη διοίκηση και τούς είπαν πως δέν υπάρχει σάλιο και όποιος αντέχει κάθεται... όποιος δέν αντέχει να πάει αλλού να δουλέψει. Είπες τίποτα Αντώνη; Ούτε κάτι έναντι δέν είπε να τους δώσει ο κ. Τσάβαλος! Απ' τα τρία το μακρύτερο πήρανε ή θα πάρουνε...
Πού στο διάολο πάνε τα λεφτά τών συνδρομών μας κάθε μήνα; Στον ερασιτέχνη πληρώνουμε. Γιατί δέν πάνε στον ερασιτέχνη;;; Πού πάνε;

amanAM είπε...

Το παιχνίδι του πόλο των ανδρών είναι αργά, μάλλον κατά τις 7 ή 7μιση. Οριακά προλαβαίνουμε.

Θα ξέρω αργότερα την ώρα, και θα το γράψω.

amanAM είπε...

Αυτό που κάνει η διοίκηση είναι εξαπάτηση εργαζομένων. Έχεις συμφωνήσει σαν υπάλληλος της γραμματείας ή σαν προπονητής κλπ μια μηνιαία αμοιβή, σου χρωστάνε από πέρυσι, σου κάνανε hair cut του μισθού λόγω οικονομικής συγκυρίας (λες και πριν την κρίση τους τα δίνανε τα λεφτά, όμως η κρίση είναι πολύ βολική δικαιολογία), και τώρα σου λένε ότι όσα πήρες μέχρι τον Δεκέμβρη αυτά είναι, και δεν πρόκειται να ξαναπληρωθείς από Γενάρη και μετά, εάν θέλεις κάθεσαι, αλλιώς φύγε, στα 'ρχίδια μας!!!

Απίστευτοι τύποι!!!

Όμως εμείς πληρώνουμε κανονικά, παρόλο που οι αποδείξεις λένε οικονομική ενίσχυση και όχι αμοιβή του Πανιωνίου για να προπονούνται τα παιδιά μας.

Ε λοιπόν τα πράγματα είναι απλά: Οικονομική ενίσχυση από δω και πέρα γιοκ. Πάπαλα. Ο καθένας πράττει κατά συνείδηση. Εμένα δεν μου επιτρέπει η συνείδηση μου ο προπονητής που ασχολείται με το παιδί μου, να είναι απλήρωτος.

Προτιμάω να πληρώσω μόνος μου τον προπονητή και όσους εργαζόμενους μπορώ, και ας μας κάνει μήνυση ο Πανιώνιος (σε μένα και στους ομοίους μου) γιατί δεν πλήρωσα οικονομική ενίσχυση.

Αυτά μέχρι το καλοκαίρι. Μετά θα ψάξω άλλο σύλλογο για τα παιδιά μου, σε αυτό το μπουρδέλο δεν σκοπεύω να συνεχίσω να φέρνω τα παιδιά μου.

Εκτός κι αν μέχρι τότε, βάλλουν μυαλό ή σηκωθούν να πάνε στα τσακίδια και στον αγύριστο μαζί. Δεν γίνεται αυτόν τον ιστορικό σύλλογο να τον διοικούν τόσο μικροί άνθρωποι, τόσο κοντόφθαλμοι, τόσο μικρόψυχοι που δεν ντρέπονται να εκμεταλλεύονται ανθρώπους, και εμάς και τους εργαζόμενους.

Στην ανακοίνωση της Λέσχης των Αθηνών, αναφέρονται ζουμερά πράγματα. Πως διαπραγματεύονται συμφωνίες (πχ για τον Σιόβα) αυτοί που αποτελούν προσωρινή διοίκηση?

Η κονόμα είναι στην ΠΑΕ, και ο Ερασιτέχνης είναι η τελευταία τους προτεραιότητα...

amanAM είπε...

Στις 7 είναι το παιχνίδι πόλο αύριο με το Καλαμάκι. Εγώ θα πάω στο καπάκι μετά την μπάλα, αναγκαστικά θα χάσουμε την πρώτη περίοδο μάλλον!

Εκτός κι αν είναι τέτοιο το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, που πολύ φοβάμαι ότι θα είναι τέτοιο, που δεν θα με πειράξει να φύγω λίγο νωρίτερα... Δεν πιστεύω ότι ωφελεί σε κάτι να βρίζουμε τους παίκτες, άσε που δεν φταίνε αυτοί έτσι κι αλλιώς.

Σάμπως αυτοί να πληρώνονται? Σαν τους εγκλωβισμένους του χρηματιστηρίου είναι όλοι τους.

vassilis είπε...

Σταματείστε να πληρώνετε τον ερασιτέχνη και συνενοηθείτε οι γονείς να μαζέψετε τα λεφτά να πληρώνετε απευθείας τους προπονητές.

Το κάνανε στην τέντα γιατί να μην το κάνουμε και στα άλλα αθλήματα;

Ο εργαζόμενος ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ.

amanAM είπε...

Βασίλη αυτό ακριβώς θα κάνουμε. Όλοι οι γονείς είμαστε από την ίδια πλευρά και συμφωνούμε πως δεν είναι δυνατόν να συνεχίσει αυτή η εξαπάτηση εναντίον μας, εναντίον των παιδιών μας, και πάνω από όλα εναντίον των εργαζομένων.