Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Νυν υπερ πάντων αγών!

Ο σημερινός αγώνας, είναι ένας αγώνας δίχως αύριο. Μια νίκη κατά της Δόξας Δράμας θα μας δώσει ανάσα σωτηρίας, που με προσοχή στα επόμενα παιχνίδια θα σωθεί η χρονιά.
Εάν στραβώσει το αποτέλεσμα, βάζουμε υποψηφιότητα για υποβιβασμό. Η ομάδα λοιπόν πρέπει να τα δώσει όλα, και να παλέψουν οι παίκτες για το τομάρι τους, αλλά το μέλλον το δικό τους και του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

H αποστολή της ομάδας μας: Μιχαηλίδης, Πόγκασιτς, Σιόβας, Πιέρ, Ρόκας, Αντούνιες, Ρόβας, Κουλουχέρης, Κούρντι, Ντιμπαλά, Κούτσι, Ομο, Οκόγιε, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Σάμαρης, Αμποντουλάγιεφ, Μιλοβάνοβιτς.

Ελπίζω να δούμε από την αρχή του αγώνα μπροστά το δίδυμο Κούτσι-Ντιμπαλά, και να πιέσει από την αρχή ο Πανιώνιος να καθαρίσει το παιχνίδι, και όχι να αρχίσουμε να παίζουμε όση μπάλα μπορούμε τέλος πάντων στο δεύτερο ημίχρονο. Ας ελπίσουμε πως δεν θα χρειαστούμε την εμπειρία του Φανούρη από την αρχή του αγώνα, αλλά να μπει αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, ο Σάμαρης θα κάνει κάποια αξιόλογη τελική προσπάθεια και όχι σουτ-πασούλες στον αντίπαλο τερματοφύλακα, πως ο Κούτσι δεν θα χάσει άλλη μια φορά τα άχαστα, και δεν θα δούμε τις γνωστές γκέλες στο κέντρο και στην άμυνα.

-------

Με ψηλά το κεφάλι η γυναικεία ομάδα βόλεϊ αποχαιρέτησε την Α1, επικρατώντας με 0-3 του Πανελληνίου μέσα στο κλειστό της Κυψέλης. Οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη νέα σεζόν, αυτή τη φορά όμως στην Α2 κατηγορία.
Τα σετ: 20-25, 9-25, 18-25.

----------

Ήττα με 83-69 στο γυναικείο μπάσκετ από τον Παναθηναϊκό, και απώλεια της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών.
Δεκάλεπτα: 24-15, 44-33, 60-47, 83-69.
Πανιώνιος (Παππάς): Αξιοπούλου 12 (2), Σαλιέ 2, Τζόνσον 16 (1), Παπαμιχαήλ 15, Μίλκοβα 12, Τασούλη 10 (2), Γιαννακοπούλου 2.

----------

Στις 12 παρά 10, δίνει τον πρώτο της αγώνα η ομάδα 5Χ5 ΙΝΤΕΡΝΙΣΤΑΣ-ΙΩΔΙΟ στα πλαίσια του τουρνουά "Παίζουμε μπαλίτσα για το γηπεδάκι" που έχει στόχο στο να μαζευτούν χρήματα για την ανακατασκευή του γηπέδου αυτού. Όλος ο φίλαθλος κόσμος του Πανιωνίου θα στηρίξει την προσπάθεια για την κατάκτηση της πρώτης θέσης από την ομάδα μοντέλο. 
(μοντέλο λόγω εμφάνισης βεβαίως-βεβαίως...)

INTERNISTAS IODIO team

Δεν υπάρχουν σχόλια: