Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

2-0 την Δόξα Δράμας

και 8-5 τον Παναθηναϊκό στο πόλο, στο καπάκι, στα πλαίσια του πρωταθλήματος εφήβων για όσους είναι γεννηθέντες μέχρι το 1996.

Αφού μπήκε σοβαρά και γερά στο παιχνίδι, με 2 κλασσικούς σέντερ φορ τον Κούτσι και τον Ντιμπαλά, και πίεσε από την αρχή την Δόξα, πήρε από την αρχή του παιχνιδιού ένα σκορ ασφαλείας με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Αντούνιες (που το κέρδισε ο Κούτσι), και λίγο μετά με τον Ντιμπαλά, και εάν είμαστε λίγο πιο σοβαροί, το σκορ εύκολα θα έφτανε σε μεγάλα νούμερα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ρόκα κατέβασε τα ρολά, και έσωσε την Δόξα από συντριβή.

Φεύγοντας από το γήπεδο, πήγα και παρακολούθησα το δεύτερο ημίχρονο ενός εξαιρετικού παιχνιδιού στο Αρτάκης. Στο σημείο που έφτασα στην πισίνα, ο Παναθηναϊκός προηγείτο 5-3. Τελικό σκορ 5-8. Τα παιδιά έπαιξαν σαν πραγματικοί πάνθηρες, και ανέτρεψαν το σκορ πετυχαίνοντας σπουδαία νίκη για την κατηγορία τους.


2 σχόλια:

Θεμιστοκλής είπε...

Σπουδαία νίκη, αλλά δε μπορούμε να ησυχάσουμε. Με τη διαφορά ασφαλείας που πήρε μετά το βρωμοντέρμπι ο γάβρος, υπάρχει περιθώριο και για μαγειρέματα στη συνέχεια.
Η ομάδα - όνειρο πως πήγε; Κάντε και καμμιά ενημέρωση για μας τους απομακρυσμένους.
Απο φωτογένεια πάντως, σκίζουμε.
Μεγέθυνα τη φωτογραφία της προηγούμενης ανάρτησης και για ώρα προσπαθούσα να βρω ποιος στέκεται δίπλα στον Κωστή.
Στην αρχή νόμισα πως κατεβάσατε τον Εμβολιάδη!

amanAM είπε...

Εμείς βάλαμε 5 καθαρά γκολ!

Αυτοί, κάτι που τρέχανε ενώ δεν είχε διευκρινιστεί εξ αρχής ότι επιτρέπεται το τρέξιμο, με κάτι γρήγορες αλλαγές πάσας που επίσης ενδέχεται να αντιβαίνει στους κανονισμούς, κάτι που ξέρανε να σουτάρουν κλπ, βάλανε καμιά δεκαριά, αλλά ποιός ασχολείται?

Εμείς όμως είχαμε τις πιο ωραίες εμφανίσεις, και εάν τους παίξουμε ένα μαν του μαν σε τσιπουράδικο, δεν έχουν ελπίδα. Και σε μακαρονάδες τους παίζουμε όποτε θέλουν, και σε κοψίδια.

Ο καθένας από εμάς, μπορεί να φάει από ένα αγριογούρουνο γεμιστό με αρκούδα!!! Αυτοί μπορούνε?

Τι να λέμε τώρα, η διαιτησία ήταν ανύπαρκτη. Από εκεί ξεκίνησαν όλα. Χωρίς διαιτησία τι περίμενες? Θα παίζανε τίμια? Τρέχανε λέμε, τρέχανε!!!