Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

το καμάρι των Νοτίων προαστίων

«...ο μπασκετικός Πανιώνιος είναι το καμάρι των Νοτίων προαστίων, καθώς πέραν της τεράστιας ιστορίας που κουβαλάει, είναι μια ομάδα που χάρη στον πρόεδρο Ηλία Λιανό, βγάζει «υγεία» και διακρίνεται από συνέπεια. Συνολικά, ωστόσο, ο Πανιώνιος αντιπροσωπεύει κάτι ιδιαίτερο για τα Νότια Προάστια, καθώς η ποδοσφαιρική ομάδα είναι σταθερά στην Superleague και τροφοδοτεί με παίκτες σπουδαίες ομάδες, το πόλο έχει φέρει μεγάλες διακρίσεις και φυσικά το γυναικείο μπάσκετ είναι μόνιμα στις κορυφαίες θέσεις του πρωταθλήματος. Μέσα σ’ όλα δεν πρέπει να ξεχνάμε πόσα παιδιά απασχολούνται σε όλα τα τμήματα του Πανιωνίου. Απλά είναι κρίμα που ζούμε σε αυτή την δύσκολη εποχή και δεν μπορούν να γίνουν κάποιες κινήσεις, ώστε ο σύλλογος να γίνει ακόμα πιο δυνατός και να συσπειρώσει όλο τον φίλαθλο κόσμο των Νοτίων προαστίων»

Αυτά είπε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, η πλήρης συνέντευξη εδώ:  http://www.sport-fm.gr/

Ας σταματήσουν κάποιοι να μέμφονται τις επιτυχίες του Πανιωνίου, και να πάψουν να ονειρεύονται τις ομάδες μας στα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Ο Πανιώνιος είναι πολύ μεγάλος για να μικρύνει τόσο πολύ, όσο τον ονειρεύονται ορισμένοι...

2 σχόλια:

NK99 είπε...

Είναι ευχάριστο να βλέπεις ότι κάποιοι παίκτες εκτιμούν και καταλαβαίνουν ότι αγωνίζονται σε ένα μεγάλο σύλλογο και αισθάνονται την ανάγκη και την υποχρέωση ίσως, να το πουν.

Ο Πανιώνιος είναι μεγάλος σύλλογος και αυτό είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. Το ξέρουν όχι μόνο οι οπαδοί του αλλά και οι πέτρες.

Τελευταία αλλά και παλαιότερα φύγανε αρκετοί αθλητές - βόδια που ούτε κατάλαβαν την τιμή να φέρουν τα σύμβολα του αρχαιότερου συλλόγου του ελληνισμού. Δυστυχώς ορισμένοι βγήκαν και από τα σπλάχνα του.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν είναι λίγοι αυτοί που προσπάθησαν να χαντακώσουν τον σύλλογο διότι μόνο έτσι θα επιβίωναν μέσα σε αυτόν. Έχω κάποιες ελπίδες ότι η σημερινή διοίκηση δεν είναι έτσι αν και με κάποια πράγματα που γίνονται και άλλα που δεν γίνονται με ζωνουν τα φίδια.

Petros Mavrogiannopoulos είπε...

antΜπράβο στον ΒΛάντο που δείχνει σεβασμό για τον σύλλογο στον οποίο μεγάλωσε. Μακάρι να γίνει καλύτερος από τον πατέρα του!