Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

συγκίνηση

Την ώρα που από παντού ακούμε δυσάρεστα, που ο ένας μεταδίδει την κατάθλιψη του στον άλλον, υπάρχουν κάποιες στιγμές που γίνονται κάποια πράγματα που σε συγκινούν, και σε κάνουν να αγαπάς ακόμα περισσότερο τον αθλητισμό και την Πανιώνια διαφορετικότητα.

Ο γιος μου το περασμένο Σάββατο, κατά την διάρκεια της προπόνησης στο βόλεϊ, τραυματίστηκε και απέκτησε ένα ξεγυρισμένο διάστρεμμα. Πήγαμε σε ιδιωτική κλινική, και αφού έγιναν οι απαραίτητες  εξετάσεις από τον γιατρό, κατέληξε το παιδί με ειδικό νάρθηκα στο πόδι. Δεν είναι κάτι σοβαρό, θα τον ταλαιπωρήσει 2-3 εβδομάδες, αλλά το πιο σημαντικό είναι να γίνει σωστή αποκατάσταση για να μην αφήσει κουσούρι σε όλη την αθλητική του ζωή.

Η προπονήτρια και η γραμματέας του τμήματος του βόλεϊ ενδιαφέρθηκαν προσωπικά και ενημερώθηκαν άμεσα για την ιατρική διάγνωση, και από την Δευτέρα ο Πανιώνιος προσφέρει στον γιο μου καθημερινές φυσικοθεραπείες στον χώρο του γηπέδου.

Σήμερα κατά την διάρκεια της φυσικοθεραπείας του, τον επισκέφτηκε η προπονήτρια η κυρία Φωτεινή που εκείνη την ώρα έκανε προπόνηση στο τμήμα του γιου μου, και του παρέδωσε ένα συγκινητικό γράμμα συμπαράστασης από όλα τα παιδιά του βόλεϊ, για περαστικά, για γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή κοντά στους συμπαίκτες και τις συμπαίκτριες του κλπ. Αυτή η κίνηση ήταν εξαιρετικά συγκινητική, κάτι τέτοιες ενέργειες δένουν τα παιδιά της ομάδας, κάνουν τα παιδιά να αγαπήσουν μια για πάντα τον σύλλογο, και είναι συγχρόνως μάθημα ευαισθησίας και πολιτισμού, που τόσο λείπει στις μέρες μας, και το βρήκε ο γιος μου στους αθλητικούς χώρους του Πανιωνίου.

Ένα μεγάλο μπράβο, αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους.

2 σχόλια:

IWN1998 είπε...

Σεβασμός και μπράβο για όλους. Περαστικά και σιδερένιος ο γυιός.

amanAM είπε...

Καλύτερα είναι ο γιος, αλλά δεν τον βλέπω να συνέρχεται πλήρως πριν περάσει άλλη μια εβδομάδα.

Αρρώστησε με γαστρεντερίτιδα και ο άλλος, μας μουντζώσανε!!!

Θεωρώ την συνεργασία με τον Μίλωνα πολύ καλή, για πολλούς λόγους.

Η Νέα Σμύρνη δεν έχει την πολυτέλεια να συντηρεί 2 ανταγωνιζόμενους συλλόγους, αντιθέτως η συνεργασία θα είναι προς όφελος και των δύο.

Απευθυνόμαστε στον ίδιο κόσμο, και χρησιμοποιούμε τους ίδιους χώρους σε πολλές περιπτώσεις. Ενωμένοι και με σεβασμό ο ένας στον άλλον, μπορούμε να μειώσουμε αμφότεροι κάποια κόστη.

Για παράδειγμα, αντί να χρησιμοποιούμε το γήπεδο της ΛΑΝΣ εκ περιτροπής, θα μπορούσαμε να αυξήσουμε τα τμήματα και να κάνουμε κοινές προπονήσεις.

Ο Μίλωνας είναι ιστορικό σωματείο της Νέας Σμύρνης. Αντί να διαλυθούμε και οι 2 μαζί από την σκληρή οικονομική πραγματικότητα, μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον.