Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

τεχνικό πρόβλημα

Κλειστή η μικρή πισίνα λόγω τεχνικού προβλήματος. Τα ίδια μας λέγανε πέρυσι στον Άλιμο, μέχρι που τελικά αποδείχτηκε ότι το τεχνικό πρόβλημα ήταν ότι δεν είχε πληρωθεί το πετρέλαιο.
Θα μου πεις πως και η έλλειψη καυσίμου, τεχνικό πρόβλημα είναι!!! 
Φέτος το κολυμβητήριο του Αλίμου είναι κλειστό από τον Οκτώβρη μέχρι και σήμερα.
Τώρα γιατί πιστεύω πως το τεχνικό πρόβλημα της μικρής πισίνας του Πανιωνίου είναι παρόμοιο, μόνο ο καιρός θα το δείξει...

Λίγες ώρες μετά που η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι το έλλειμμα έπεσε στο 1 εκατομμύριο 200 χιλιάδες, οι θαυματοποιοί που πέτυχαν το κούρεμα των χρεών από τα 13 περίπου εκατομμύρια (όπως ανεπισήμως είχε ειπωθεί στην ενημέρωση στην Εστία Ν. Σμύρνης πριν λίγους μήνες) κατά 90+%, αποζημιώνοντας τόσους παίκτες που έφυγαν, πλήρωσαν τόσα φέσια που ξαφνικά εμφανίστηκαν από το παρελθόν και ταυτόχρονα αποκτήσανε επιπλέον τόσους νέους παίκτες τον Γενάρη, δεν κάνουν κάνα θαύμα ακόμα για να πληρωθεί το απλήρωτο φυσικό αέριο με το οποίο θερμαίνεται η μικρή πισίνα?

Άλλωστε στον Πανιώνιο έχουμε συνηθίσει στα θαύματα. Έχοντας απλήρωτους τους πάντες και τα πάντα, τα λειψά έσοδα του Ερασιτέχνη εξαφανίζονται δια μαγείας. Με ανάλογο τρόπο προφανώς εξαφανίζονται και τα χρέη της ΠΑΕ, θαύμα, θαύμα!!!

6 σχόλια:

vassilis είπε...

Τουλάχιστον ας ζητήσουν από τον Αγιο Αντρέα που είναι δίπλα να ευλογήσει τα νερά να μην κρυώνουν.

amanAM είπε...

30% οικονομία στα έξοδα θέρμανσης θα πρόσφερε ένας νέου τύπου καυστήρας, άλλο τόσο μια ειδική κουβέρτα που θα σκέπαζε την πισίνα κάθε βράδυ, αλεξίνεμα, κλπ.

Αλλά είμαστε large σύλλογος! Extra Large!

Βέβαια, φταίει και ο Άγιος. Όχι μόνο δεν ευλόγησε τα ύδατα, δεν τους έδωσε ούτε φώτιση σε όσους διαχειρίζονται τα θέματα του Πανιωνίου.

amanAM είπε...

Υπάρχει όντως πρόβλημα με την πληρωμή του φυσικού αερίου, αλλά (προς το παρόν) δεν είναι αυτός ο λόγος που το μικρό κολυμβητήριο παραμένει κλειστό:
Υπάρχει πρόβλημα με την καμινάδα του καυστήρα, που ενέχεται για ζημιά που έχει προκληθεί και στον ίδιο τον καυστήρα.

Ήδη έχουν γίνει ενέργειες για την αντικατάσταση της καμινάδας με κατάλληλη, και έχουν προχωρήσει και στην επισκευή του καυστήρα, οπότε σε λίγες μέρες η μικρή πισίνα θα μπορεί να λειτουργήσει, εάν εν τω μεταξύ δεν προκύψει και πρόβλημα με το συσσωρευθέν χρέος για το φυσικό αέριο, που περνάει τα 40 χιλιάδες ευρώ.

Για το θέμα αυτό, γίνεται προσπάθεια να πληρωθεί το χρέος αυτό με κάποιον διακανονισμό, ώστε να πληρωθεί σε δόσεις.

------------

Πρέπει να γίνει αντικατάσταση του καυστήρα με νέο, καθώς και άλλα έργα που εάν καταφέρει η διοίκηση να λάβει σχετική χορηγία, θα γίνει απόσβεση κόστους πολύ σύντομα, και το κέρδος από την εξοικονόμηση του κόστους θέρμανσης θα είναι σημαντικό και για πάντα.

--------------

Πρέπει να γίνουν ενέργειες ώστε να γεμίσουν οι πισίνες με νέους και νέες από την Νέα Σμύρνη και τους γύρω δήμους, ώστε αυτό το μελίσσι από παιδιά όχι μόνο να φέρουν έσοδα που θα επιτρέψουν την πληρωμή των προπονητών στα ίδια επίπεδα μισθών καθώς και των λοιπών εργαζομένων, αλλά θα δημιουργήσουν την δεξαμενή από την οποία θα γεννηθούν οι μελλοντικοί παίκτες της ομάδας μας, και ενδεχόμενα έσοδα από μεταγραφές.

---------------

Όλα τα πιο πάνω, καθώς και πολλά άλλα θέματα, συζητήθηκαν εχθές το βράδυ σε συνάντηση που είχαμε οι γονείς και οι έφοροι των τμημάτων με τον αρχηγό του τμήματος.

Συζητήθηκαν πολλές ιδέες, πολλά άλλα επιμέρους προβλήματα, και μετά από πολύ διάστημα αισθανθήκαμε πως κάποιοι νοιάζονται και προσπαθούν να βρούνε λύσεις για την ανάπτυξη του αθλήματος, και όχι για την διάλυση του τμήματος.

Οι γονείς των αθλητών του Πανιωνίου δεν ζητάνε πολλά: Να βλέπουν τον Πανιώνιο να είναι αρωγός στην καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλουν τα παιδιά μας, και όχι τροχοπέδη. Από εχθές το βράδυ είναι πιο αισιόδοξος ότι τελικά θα τα καταφέρουμε.

amanAM είπε...

Το τελευταίο "είναι" στο προηγούμενο σχόλιο, εννοείται πως έχει γραφτεί κατά λάθος, ήθελα να πω: "είμαι"!!!

Αυτό που κατάλαβα εχθές το βράδυ, είναι πως κάποιοι ενδιαφέρονται πραγματικά, αλλά προφανώς δεν επικοινωνούν σωστά τις προθέσεις τους.

Οι γονείς των παιδιών που αθλούνται, όντας εκ των πραγμάτων οι αιμοδότες του ερασιτέχνη, σε εποχές κρίσης και οικονομικών προβλημάτων σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της κοινωνίας μας, το μόνο που θέλουμε είναι να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο.

Μην παρεξηγείτε την κριτική που ασκώ.
Η κριτική είναι καλόπιστη και αποσκοπεί στο να γίνουν γνωστά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθώς και οι προβληματισμοί μου (βάσιμοι ή και αβάσιμοι), ώστε να αντιμετωπιστούν, να βρεθούν λύσεις, ή να υπάρξουν απαντήσεις ή διευκρινήσεις που θα καταδείξουν το αβάσιμο των φόβων μου.

amanAM είπε...

Συνεχίζονται οι δικαστικές διαμάχες του Πανιωνίου με πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας, με τελευταία αυτή με τον Νταβόρ Κούκετς να ζητά αυτή την φορά 165 χιλιάδες ευρώ!

Σύμφωνα με την εφημερίδα SportDay, ο Κούκετς ζητά 165 χιλιάδες ευρώ από τους «κυανέρυθρους» και έχει προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια για να τα διεκδικήσει, ενώ είχε καταθέσει προσφυγή τον περασμένο Ιούλιο με αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος.

Απόφαση δεν πάρθηκε από το δικαστήριο, ωστόσο πολύ δύσκολα ο Πανιώνιος δεν θα κληθεί να καταβάλει το ποσό που απαιτεί ο Κροάτης άσος, ενώ ήδη η διοίκηση των Νεοσμυρνιωτών έχει έρθει σε επαφή με τον μάνατζερ του Κούκετς για διακανονισμό των οφειλών.

Να σημειώσουμε πως ο Πανιώνιος θα μπορούσε να είχε λύσει το πρόβλημα με τον Κούκετς, αν το περασμένο καλοκαίρι του είχε πληρώσει ένα ποσό κοντά στις 50 χιλιάδες ευρώ…

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/186626-Plironei-kai-Koykets-o-Panionios

Αυτό το ποσό, άραγε είναι μέσα στο 1,200,000 του ελλείμματος όπως το υπολογίσανε, ή είναι εξτραδάκι?

amanAM είπε...

εχθές 14/3/12 οι μίνι παίδες έπαιξαν φιλικό προπόνησης με τους αντίστοιχους πιτσιρικάδες της Γλυφάδας.

Πέρυσι τα παιδιά ακούγανε κολυμβητήριο της Γλυφάδας και βγάζανε φλύκταινες!!! Παγώνανε τα παιδάκια.
Φέτος τα πράγματα άλλαξαν: Τα παιδιά πρώτη φορά προπονήθηκαν σε τόσο ζεστό νερό.

Ο λόγος απλός: Στην Γλυφάδα άλλαξαν ριζικά το σύστημα θέρμανσης, με κύρια πηγή ενέργειας τα φωτοβολταϊκά.

Να που γίνεται!!!