Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

ανύπαρκτος και ηττοπαθής

Ο Λεμονής σήμερα κατέβασε την ομάδα λες και θα έπαιζε με την Μπαρτσελόνα. Φοβήθηκε τους ανύπαρκτους, μια ομαδούλα με μέτριους παίκτες σαν τον Κοντοέ, τον Μάκο, τον Λαγό, τον παππού τον Λυμπερόπουλο, τον Σιαλμά, τον αλήτη τον Μανωλά (που εάν δεν είχε το επώνυμο του θείου του δεν θα έπαιζε ούτε σε τοπικό πρωτάθλημα), και κάτι ξένους κάτω του μετρίου. Από τέτοια ομάδα δεν χάνει ούτε η Στουρμ Γκράτς, και χάσαμε εμείς!!! Πόσο χαμηλά έχει πέσει ο Πανιώνιος...

Ο μόνος παίκτης της ΑΕΚ που θα μπορούσε να απειλήσει τον Πανιώνιο, αποχώρησε από το πρώτο ημίχρονο, λόγω τραυματισμού. Χωρίς τον Λεονάρντο, η ΑΕΚ ήταν ακόμα πιο ακίνδυνη. 

Κατάφερε ο Λεμονής να χάσει από αυτό το Καφενείο. Παίζαμε στο πρώτο ημίχρονο χωρίς αριστερή πτέρυγα, η μόνη επιλογή ανάπτυξης ήταν να πάρει την μπάλα ο μαρκαρισμένος με 2 και 3 αμυντικούς Φαμπιάν, ο οποίος ήταν απελπιστικά μόνος. Δεν άξιζε ο σημερινός Πανιώνιος ούτε το χι, αλλά και η ΑΕΚ το ίδιο, όχι να κερδίσει κιόλας.... Ένα παιχνίδι χωρίς φάσεις, χωρίς ευκαιρίες, ένα παιχνίδι που έπρεπε να μας πληρώσουν για να το δούμε, κι εμείς να μην το βλέπουμε.

Κατάφερε ο Πανιώνιος να χάσει από αυτό το τσίρκο, και να βλέπω την φάτσα του Μάκου να πανηγυρίζει έξαλλα. Και μόνο γι αυτό, ο Λεμονής θα πρέπει να παραιτηθεί άμεσα. Στοιχίζει έναν σκασμό λεφτά, δεν επιτρέπεται η ομάδα να παρουσιάζει τέτοια εικόνα. Απέτυχε να νικήσει αυτό το εύκολο παιχνίδι, και ξενέρωσε τους οπαδούς της ομάδας μας. Τακτική ηττοπαθής, μην πω και ύποπτη... Εάν δεν μπορείς να νικήσεις τέτοια ΑΕΚ, τότε τράβα στο λιμάνι και πνίξου.

Η ομάδα πρέπει να φέρει πίσω στον κόσμο στο γήπεδο, όχι να τον διώχνει απογοητεύοντας τον για άλλη μια φορά.

7 σχόλια:

IWN1998 είπε...

Δυστυχώς όλα πλέον μπορούν να θεωρηθούν και από τη σκοτεινή τους πλευρά.
Πάντως για να παίξω το συνηθισμένο ρόλο μου του δικηγόρου του διαβόλου, τα αμυντικά μας άκρα, Γιόνσον και Κρικβέλια, ο ένας κατ' εξασκολούθηση και ο άλλος σήμερα με τη δικαιολογία του πρόσφατου τραυματισμού του, ήταν απελπιστικά ακόμα και με αυτή τη νεκροζώντανη ΑΕΚ.
Η μονοσήμαντη ανάπτυξή μας (βλέπε Φαμπιάν)είναι προβλέψιμη, όσο μεγάλος παίκτης και αν είναι ο Φαμπιάν.
Στον άξονα δεν μπορούμε και η αποχώρηση Σάμαρη μας έκανε χειρότερους.
Όντως ο Λεμονής μπορεί να είναι βαρίδι αλλά αν υπάρχει παρασκήνιο δεν ξέρω αν είναι αυτός ο δημιουργός ή ένας από τους εκτελεστές.

Σίγουρα επειδή τα μη αγωνιστικά θα παίξουν πιο μεγάλο ρόλο από τα αγωνιστικά, η ομάδα πρέπει να πάρει τις αποφάσεις εκείνες που δεν θα την καταστρέψουν εξωγηπεδικά.
Για τις πρόσφατες μεταγραφές ελεύθερων παικτών για τις οποίες κατηγορείται ο Λεμονής ή και αυτός, σίγουρα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι πρόκειται για ελεύθερους παίκτες και μάλιστα ότι πιθανόν διευκολύνει την πώληση άλλων παικτών με μεγάλα συμβόλαια που δεν τους αντέχουμε όπως μάλλον δεν αντέχονται τα συμβόλαια Λεμονή και συνεργατών.
Αν ο ίδιος ο Λεμονής μπορεί να το κατανοήσει και να κάνει μια κίνηση να διευκολύνει την ομάδα, σαφώς θα αναστρέψει το σε βάρος του κλίμα. Αλλά βέβαια υπάρχει και ο αντίλογος των ότι όσο και να είναι το συμβόλαιό τους, δεν πληρώνονται και η καλή τους διάθεση φαίνεται από την υπομονή που κάνουν όσο είναι απλήρωτοι.

amanAM είπε...

Ας παίζαμε με Κολοβό, με Αναστασόπουλο, με Κούρντι, με τον Σάμαρη και στα 90' και όχι μόνο για 45, και ας χάναμε.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Παίχτες πουλημένοι
η Σμύρνη δέν πεθαίνει!

amanAM είπε...

Εγώ είχα προβλέψει την εξέλιξη και το αποτέλεσμα του αγώνα.

Οι λόγοι είναι οι εξής:

1. Είμαστε οι πρωταθλητές στην νεκρανάσταση.

2. Εάν νικούσαμε, θα είμασταν (προσωρινά και φαινομενικά) στην πρώτη θέση του πίνακα της βαθμολογίας.

3. Η ομάδα επί Λεμονή δεν παίρνει αποτελέσματα στην έδρα μας, προφανώς τον εξυπηρετεί η τακτική στα εκτός έδρας.

4. Κάθε φορά που κάποιοι παίκτες μας αρχίζουν τις δηλώσεις, πάντα χάνουμε μετά.

και 5. και σπουδαιότερο, τα γούρια μου, έδειξαν πως θα χάναμε και μάλιστα στο 90', και το είπα σε φίλους που μπορούν να το επιβεβαιώσουν.

Δυστυχώς η λογική αλλά και τα γούρια, δεν έπεσαν έξω!

zamis είπε...

Η ομαδα δεν μπορει να παιξει μπαλα εντος απο τον Λινεν και μετα.Πολυ απλα διοτι απο τοτε εχουμε να δουμε κανονικο προπονητη.Οσο κι αν δεν αρεσει σε καποιους,αυτη ειναι η αληθεια.

amanAM είπε...

ο Λεμονής κατέβασε τον Πανιώνιο, σαν να παίζαμε εκτός έδρας, και παρόλα τα χάλια της ΑΕΚ, επέμεινε σε αυτήν την τακτική καθόλη την διάρκεια του αγώνα. Η ΑΕΚ δεν έκανε ευκαιρίες, διότι εμείς υπερβολικά πίσω.

Εάν χάναμε σε εκτός έδρας παιχνίδι με γκολ στις καθυστερήσεις, από αντίπαλο που δεν είχε ευκαιρίες, θα νοιώθαμε άτυχοι.

Ο Χιμένεθ δεν τσίμπησε, ροκάνισε τον χρόνο με ανούσιο ποδόσφαιρο, έχοντας εξασφαλίσει το μηδέν (που για τα δικά του δεδομένα ήταν ικανοποιητικό), και τελικά έκλεψε το ματσάκι στις καθυστερήσεις προς τέρψιν του Μάκου.

Εμείς που πληρώσαμε για να δούμε αυτό το φέσι, μην κατηγορηθούμε εάν στο επόμενο παιχνίδι δεν είμαστε ούτε χίλιοι στο γήπεδο.

Ψηνόμουνα να πάω Γιάννενα, αλλά δεν πρόκειται... Μόνοι τους παίζουν καλύτερα. Εμείς τους κομπλάρουμε. Καλύτερα να μην ξαναπαίξουμε εντός, ή να έρχονται οι φιλοξενούμενοι οπαδοί εδώ, κι εμείς σπίτια μας.

Έτσι, θα γλιτώνουμε τα πρόστιμα για τα συνθήματα ή τις ρίψεις αντικειμένων (όταν συμβαίνουν τέτοια) και θα παίρνουμε αποτελέσματα στην Νέα Σμύρνη.

Κάποιοι οπαδοί, έρχονται στο γήπεδο για να βρίσουν τους ίδιους τους παίκτες μας ή τον προπονητή.

Με τι ψυχολογία να παίξει ένας παίκτης, όταν τον βρίζουν οι οπαδοί της ομάδας του, πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι?

Όλοι οι παίκτες, έδιναν πάσες στον γάμο του καραγκιόζη, ο μόνος που έτρωγε το κράξιμο ήταν ο Φανούρης.

Όταν έκανε σωστές ενέργειες, δεν άκουσε ένα μπράβο.

Εγώ ένα θα πω: Κάτω τα χέρια από τον Φανούρη. Φανούρη ζω, για να μπορώ να σε δω.

zamis είπε...

by the way,μπραβο στους πανθηρες για την αυτοσυγκρατηση τους,δεν επεσε σχεδον τιποτα μεσα.