Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

πρώτο βήμα για την πρόκριση

Ο Πανιώνιος νίκησε εύκολα την Πρίμορατς Κότορ, με 11-6, μετά από εξαιρετικό παιχνίδι από πλευράς Πανιωνίου.

Η απόδοση της ομάδας έφτασε σε πολύ υψηλό επίπεδο τα 3 πρώτα οκτάλεπτα, όπου το αρχικό 0-1 μετατράπηκε σε 11-1. Στο διάστημα αυτό δούλεψε πολύ καλά η άμυνα του Πανιωνίου, εξαιρετικά τα μπλοκ, και το τέρμα έμοιαζε με δαχτυλήθρα για τους αντιπάλους μας, ενώ η δικιά μας επιθετική λειτουργία και αποτελεσματικότητα ήταν υψηλού επιπέδου.

Το τέλος του αγώνα, δεδομένου ότι είχε κριθεί το αποτέλεσμα, εξελίχτηκε σε προπόνηση, με αποτέλεσμα να κλείσει  διαφορά του σκορ.
Το πιο ευχάριστο από όλα, ήταν η σχεδόν γεμάτη εξέδρα του κολυμβητηρίου, γεμάτη νιάτα και ομορφιά. Πολλά αγόρια και κορίτσια από τις ακαδημίες και άλλοι φίλοι του αθλήματος, έδωσαν το παρόν, και έστειλαν μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον του Πανιωνίου.

Αύριο παίζουμε πάλι στις 8:00΄ το βράδυ, και την Κυριακή το μεσημέρι στην 1:00΄.
Ο Πανιώνιος χρειάζεται την υποστήριξη όλων των φίλων του. Ελπίζω αύριο να είμαστε ακόμα περισσότεροι. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ, ενώ τα παιδιά μπαίνουν τζάμπα. Κάθε 5ευρο είναι τονωτική ένεση στα δύσκολα οικονομικά του Πανιωνίου.

ΥΓ. Σάββατο πρωί.
Ας διαβάσουμε τι γράφτηκε στο http://www.onsports.gr/
ο Πανιώνιος  συνέτριψε την Πρίμορατς στην πρεμιέρα του β’ γύρου του Γιούροκαπ με 11-6.
Η ομάδα πόλο του Πανιωνίου επιβλήθηκε της Πρίμορατς στην πρώτο παιχνίδι του β΄ γύρου στο Γιούροκαπ με 11-6, με τον Όμιλο να διεξάγεται στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης.
Οι «πάνθηρες» επικρατούσαν με 11-1, ένα λεπτό πριν το τέλος του τρίτου οκταλέπτου αλλά στη συνέχεια χαλάρωσαν στην ομάδα του Μαυροβουνίου να μειώσει. Τρεις αποβολές για την ελληνική ομάδα δέχτηκε ο αρχηγός, Παναγιώτης Παπαδόγκωνας.
Τα 8λεπτα: 6-1, 3-0, 2-1, 0-4.
Πανιώνιος (Σελετόπουλος): Καπότσης 3, Κότεριλ 3, Μιμίδης 2, Παπαδόγκωνας 1, Κουκής Λ. 1, Τζαμαντάκης 1.

Αντιθέτως, η Χίος που βγήκε πρωταθλήτρια των μεταγραφών, και ο εφοπλιστής-χρηματοδότης έχει δώσει τα ρέστα του για να φτιάξει ομάδα, τελικά γνώρισε την ήττα με 9-7 από τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο δε Παναθηναϊκός, ηττήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, με βασική δικαιολογία την κούραση από το ταξίδι. 

Άσχημο ήταν το ξεκίνημα της ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού στην Κωνσταντινούπολη, αφού ηττήθηκε με 8-6 από την Μέντβετσάκ στο πρώτο παιχνίδι του β’ γύρου του Γιούροκαπ.

Αναπάντεχη ήταν η ήττα του Παναθηναϊκού, που πλέον θα πρέπει να πάρει τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι με την Λε Μπεν, το ίδιο και στο κυριακιάτικο με την Γαλατάσαραϊ, προκειμένου να ελπίζει στην πρόκριση για την φάση των «16».

Σημαντικό ρόλο στην ήττα των «πρασίνων» εκτός από την κούραση του ταξιδιού, αφού η καθυστέρηση τους ανάγκασε να φτάσουν στην Κωνσταντινούπολη στις 4 τα ξημερώματα, έπαιξε και στο αγωνιστικό κομμάτι, η αποβολή του Φαναριώτογλου χωρίς αντικατάσταση, όταν το σκορ ήταν 7-6.

8λεπτα: 1-0, 2-1, 1-2, 4-3.
http://www.onsports.gr/ 


Ελπίζω οι διοικούντες, να αντιληφθούν πόσο σημαντική ήταν για τον Πανιώνιο η διοργάνωση του προκριματικού γύρου στην Νέα Σμύρνη, μπροστά στα μάτια των οπαδών και των παιδιών που γεμίζουν καθημερινά τις πισίνες μας. Οι παίκτες μας ήταν συγκεντρωμένοι και ξεκούραστοι από ταξίδια, κλπ, ενώ είχαν στο πλευρό τους έναν 8ο παίκτη, τον κόσμο. Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους εργάστηκαν σκληρά για αυτήν την διοργάνωση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: