Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Eίσαι Πανιώνιος? Απόδειξε το!

Την ερχόμενη Παρασκευή, ξεκινάει ένα τριήμερο στο κλειστό κολυμβητήριο στην Αρτάκης, που θα παιχτεί η πρόκριση της ομάδας μας του πόλο στον επόμενο γύρο του Ευρωπαϊκού κυπέλλου.

Η ομάδα μας χρειάζεται όλους εκεί, στο πλευρό της. Για να την στηρίξουμε από τις εξέδρες με τα συνθήματα και την παρουσία μας, και επιπλέον για να την στηρίξουμε οικονομικά με την πληρωμή του εισιτηρίου που θα υπάρχει. Κάθε ευρώ αυτήν την στιγμή είναι φιλί ζωής στο άθλημα που μας χάρισε 2 ευρωπαϊκούς τελικούς (σε ομαδικό άθλημα), η μεγαλύτερη διάκριση που είχε ποτέ ο Πανιώνιος στην ιστορία του.

Όλοι όσοι αισθανθήκαμε έστω και λίγο περήφανοι για τα κατορθώματα αυτής της ομάδας, πρέπει να την βοηθήσουμε. Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους μας, και πρέπει να χαμηλώσουν τις οικονομικές τους απαιτήσεις οι παίκτες και οι προπονητές,  αλλά μην ξεχνάμε πως οι παίκτες του πόλο περνάνε 4-5 ώρες την ημέρα σε διπλές προπονήσεις πρωί-απόγευμα, και είναι δύσκολο να έχουν άλλες δραστηριότητες για βιοπορισμό. Κάθε εισιτήριο που θα πουληθεί, είναι μια ένεση για την επιβίωση της ομάδας αυτής. Σίγουρα αυτά τα παιδιά αξίζουν περισσότερα από πολλούς ακριβοπληρωμένους μισθοφόρους που πληρώνουμε κάθε Κυριακή για να σέρνονται, όπως στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Η φετινή ομάδα πόλο έχει πιο χαμηλό μπάτζετ, αλλά χρειάζεται να αισθανθεί πως είμαστε όλοι στο πλευρό τους, για να τους κάνουμε να γουστάρουν να φοράνε τις φανέλες και τα σκουφιά με τα χρώματα της ομάδας μας, έστω και με ακόμα λιγότερα χρήματα.Οι παίκτες θα κάνουν ότι μπορούν καλύτερο. Εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας? Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε εάν είμαστε Πανιώνιοι μόνο για να γκρινιάζουμε, ή εάν στηρίζουμε τις ομάδες και τους παίκτες μας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Παρασκευή 7/10
18:30 Χεϊμπελιάντα-Ντιναμό
20:00 Πανιώνιος-Πρίμορατς
Σάββατο 8/10
18:30 Ντιναμό -Πρίμορατς
20:00 Πανιώνιος-Χείμπελιάντα
Κυριακή 9/10
11:30 Χεϊμπελιάντα-Πρίμορατς
13:00 Πανιώνιος - Ντιναμό

ΥΓ.
Την πρώτη του νίκη και μάλιστα μακριά από την έδρα του πήρε στο φετινό πρωτάθλημα ο Πανιώνιος, στο παιχνίδι που άνοιξε την «αυλαία» της φετινής σεζόν.
Οι παίκτες του Δημήτρη Σελετόπουλου, έχοντας ήδη παίξει επίσημα παιχνίδια λόγω της συμμετοχής τους στο Eurocup, εμφανίστηκαν καλύτερα προετοιμασμένοι και επικράτησαν με 9-4 του Παλαιού Φαλήρου. Από τους γηπεδούχους απουσίαζε ο νεοαποκτηθείς Κινέζος Λι, που αναμένεται στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα.
Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-2, 1-1, 0-3. 
Παλαιό Φάληρο: Παπαδόπουλος 1, Φλώρος 1, Τσαγκάρης 1, Δικαίος 1.
Πανιώνιος: Μιτελούδης 3, Μιμίδης 3, Παπαδόγκωνας 2, Καπότσης 1

http://www.onsports.gr/Polo/A-1-Andrwn/item/122356-Protos-nikitis-o-Panionios

5 σχόλια:

vardos είπε...

Αγαπητε κυριε Αμαν, αν οι πορδοσφαιριστες εκαναν την προπονησηn που καμνουν οι υδατοσφαιριστες, τοτενες και το τόπιον! θα εμανθαναν χαχαχα και διφραγκα που θα αξιζαν θα εκερδιζαν!!

amanAM είπε...

Λίγη ευγένεια και ευπρέπεια δεν βλάπτει! Εγώ δεν σας έβρισα!!!

Γιατί με αποκαλείτε κύριο?
Εγώ δεν είμαι κύριος, ένας απλός άνθρωπος είμαι, κύριοι είναι κάποιοι άλλοι, που περνάνε τους εαυτούς τους για Θεούς...

Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω, πράγματι οι πολίστες κάνουν απίστευτα σκληρή και επίπονη προπόνηση, ενώ οι παχυλά αμειβόμενοι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα είναι καφενεία μπροστά τους.

Άλλωστε, δεν αποκτούνε τυχαία αυτά τα σώματα. Για να ανταποκριθεί το σώμα τους σε όλο αυτό το έργο που καλούνται να παράξουν, αναπτύσσει ανάλογους μύες. Ενώ οι ποδοσφαιριστές είναι σαν λουκουμάδες συγκριτικά με αυτούς.

Αυτή ακριβώς είναι η διαφορά που έχουν οι ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα, σε σχέση με τους συναδέλφους τους στην Αγγλία, στην Ισπανία, κλπ. Εκεί οι ποδοσφαιριστές είναι αθλητές, οι "δικοί" μας είναι καφενεία.

amanAM είπε...

Ο δημοσιογράφος που κάλυπτε το παιχνίδι, προφανώς περίμενε νίκη του Παλαιού Φαλήρου, και έψαξε να βρει δικαιολογίες για το γεγονός ότι νικήσαμε εμείς.

Και καλά είμαστε πιο έτοιμοι επειδή παίξαμε παιχνίδια, λείπει και ένας παίκτης από το Φάληρο, κλπ, κλπ.

Ενώ το ρεπορτάζ για τις νίκες του Βάζελου με στο Αργοστόλι και της Χίου με το Καλαμάκι, προφανώς οι ομάδες είχαν ίδια παιχνίδια, και όλους τους παίκτες παρόντες!!!

Εγώ φταίω που τους αποκαλώ δημοσιοκάφρους?

amanAM είπε...

Παράξενα πράγματα συμβαίνουν:
Στο site του Πανιώνιου, καθώς και σε οποιοδήποτε άλλο ενημερωτικό μέσο του Πανιωνίου, δεν αναφέρονται πουθενά οι επικείμενοι αγώνες στο κολυμβητήριο της Αρτάκης.

Αύριο, μεθαύριο και την Κυριακή παίζει η Πανιωνάρα μας, και δεν αναφέρεται πουθενά.

Τυχαίο ή κάποιοι αποφάσισαν να σαμποτάρουν το πόλο, να μην το μάθει κανένας, να μην πάει κανένας, και να φανεί πως... είναι άχρηστο το όποιο ποσό ξοδεύεται γι αυτό το άθλημα?

amanAM είπε...

τελικά η γκρίνια φέρνει αποτέλεσμα:

Εχθές κάποια στιγμή, ανέβηκε το πιο κάτω: http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=18538&catid=5

Μπορεί να είναι και σύμπτωση, αλλά κι έτσι να είναι, προτελευταία μέρα ρε παιδιά? Πως και δεν το αφήσατε από Δευτέρα?

Καλημέρα σας.