Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

υγιεινός περίπατος



0-3 ήττα από τον Ολυμπιακό. Αναμενόμενο και λογικό: Υπάρχει έτσι κι αλλιώς τεράστια διαφορά δυναμικότητας, η δικιά μας ομάδα ανασταλτικά λειτούργησε σαν καφενείο, ενώ ο καλύτερος παίκτης του Πανιωνίου έπαιζε δυστυχώς στην αντίπαλη ομάδα. Ο Ραφίκ Τζιμπούρ ήταν ότι καλύτερο είδαμε εχθές, έβαλε 2 γκολ που δεν τα πανηγύρισε, σεβόμενος ότι δεν σέβονται τόσοι και τόσοι Πανιωνάρες. Κρίμα που δεν έβαλε κι εκείνο το ανάποδο ψαλίδι, να κάνει χατ τρικ ο παιχταράς. Μεγάλη διαφορά και από τον Μανιάτη, καμία σχέση με εκείνον τον γελοίο τον Μάκο, που και το τζακ ποτ του λόττο να είχε πιάσει, έτσι δεν θα έκανε όταν έπαιζε εναντίον της ομάδας που τον ανέδειξε...

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο κύριος Λεμονής, θα πρέπει να αισθάνθηκε ικανοποιημένος για το εύκολο απόγευμα που πέρασε η ομάδα του.

Την ΑΕΚ την αντιμετωπίσαμε λες και παίζαμε με τον πρωταθλητή Ευρώπης, ενώ με τον Ολυμπιακό κατεβήκαμε λες και παίζαμε με ομάδα της τρίτης εθνικής, που θα κερδίζαμε εύκολα. Όταν χάθηκε η ευκαιρία του Κούτσι στο 0-1, φάνηκε πως δεν υπήρχε η παραμικρή ελπίδα για κάτι καλύτερο.

Ο νεοφώτιστος ΟΦΗ προφανώς έχει πολύ καλύτερη ομάδα από την δικιά μας, αφού νίκησε με 3-1 την Κούλα (είχε νικήσει και τον ΠΑΟΚ με 2-1), ενώ ο Ατρόμητος της καρπαζιάς, συνεχίζει αήττητος να καμαρώνεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το επόμενο Σάββατο θα παίξουμε εναντίον της υπερομάδας του Σπανού και του Δώνη... Λογικά θα προσπαθήσει ο Λεμονής να παίξει το αγαπημένο του σύστημα: Όλοι πίσω, κι αν καταφέρουμε σε κάποια αντεπίθεση να πετύχουμε κάποιο γκολ, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάποιον βαθμό. Στα εκτός έδρας αισθάνεται καλύτερα, διότι γνωρίζει καλά πως η Νέα Σμύρνη είναι η έδρα του Πανιωνίου, που γι αυτόν προφανώς είναι ξένη ομάδα!

Δεν περίμενε κανένας να νικήσουμε τον Ολυμπιακό. Να προσπαθήσουμε θέλαμε, να παλέψουμε για την έκπληξη. Όχι να ανοίξουμε τα μπούτια και να κάτσουμε να μας πηδήξει ο γαύρος χωρίς καν να ιδρώσει. 


7 σχόλια:

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Για να καταλάβετε φίλοι αναγνώστες, τι εστί Βασίλης….
Σε προηγούμενη ανάρτηση : "Κακά τα ψέματα ο καθρέπτης μιας ομάδας είναι το ποδόσφαιρο". Αυτό ισχύει ακόμα πιο έντονα σήμερα.

Τώρα γυρνάς και μας λες, τάχα για πόλο το οποίο ανέβασε τα έξοδα του ερασιτέχνη, και κάνεις τρελή κωλοτούμπα. Όσο για το πόσο Πανιώνιος είναι ο καθένας, αυτό άστο γιατί από το γήπεδο ούτε περνάς, προτιμάς την ηλιούπολη, και τώρα που θα παίζετε μαζί με τους μπράβους σας στα τοπικά θα είναι πιο καθαρό το άθλημα.

Εγώ δεν σε βρίσω τα γεγονότα αναφέρω. Αλλα είσαι μπλογκερ για φαπες γιατί σβήνεις τα σχόλια που δεν σου αρέσουν και κλειδώνεις , σα αδερφη προισταμένη το κέίμενο. Εσύ πετάς μόνο πυροτεχνήματα, και κρύβεσαι μετά. Μόνο να κραυγάζεις ξέρεις. Ο διάλογος είναι απύπαρτος για σένα

Ρε αμαναμ οι αναρτήσεις σου χάνουν την αξια τους όταν εμφανίζεται ο καραβολ. Ρίχνεις το επίπεδο σου όταν ασχολείσαι μαζί του. ΑΙσχος.

Οσο για το ματς, μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων και φυσικό το αποτέλεσμα.Αυτοί που αποδίδουν σε "άλλα" τη νίκη του Ολυμπιακού,καλύτερα να ασχοληθούν με άλλο σπορ. Και για τα γατάκια τους κολοβους και αναστασοπουλους, αφήστε το παραμυθι, με γατακια δεν πας στη σουπερλιγδα....

vassilis είπε...

Αγόρι μου Π. Μάντολες
εγω ξέρω σήμερα που ο γιός μου θα πάει στο σχολείο ότι όταν του πουν οι γάβροι για την τριάρα αυτός θα τους πει για το ευρωπαικό του πόλο. Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό πρόβλημα σου.

Απο κει και πέρα εχω εμαιλ αν εχεις αρχιδια γράψε μου.
Αλλα δεν το κάνεις γιατί εκει θα φάνει το όνομα σου.

Λοιπον Ξύδι μέχρι να σου περάσει. Οσο για τα γατάξια και τους Κολοβούς, πουλώντας τέτοιους ζεις 40 χρόνια. Και για να μην πάμε μακριά και η δική σου διοικηση αυτό είπε. Διαχειρίσιμο το έλλειμμα με τους σωστούς τρόπους. Ποιοι είναι: ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ.

Αντε λοιπόν σε αυτούς που σε διοικούνε και που δεν καταλαβαίνανε την απλή αριθμητική αν δεν τους την έλεγε ο τσολακάκης (ότι αν αυξηθούν οι ομάδες θα μειωθούν τα έσοδα) να τους ρωτήσεις.

Ετοιμάσου να χειροκροτήσεις και τους Κουβραίους που έρχονται σα σωτήρες.

Πανηγύρισε και με το γάβρο των πάγκων και το 4-2-4 που έπαιξε κόντρα στην καλύτερη ελληνική ομάδα λες και ήταν η Ανω Τραχανοπλαγιά απέναντι του. Ποιος θα μάρκαρε στο κέντρο; Ο Φανούρης, ο Κουμ;
Και αν θεωρείς ότι παιρνει αυτά τα λεφτά άξια δωστα του εσυ.

amanAM είπε...

Αυτός που σβήνει τα σχόλια είναι φασίστας, ενώ αυτός που επιτρέπει τα σχόλια ρίχνει το επίπεδο επειδή κάποια σχόλια δεν είναι της αρεσκείας όλων...

Τον Βασίλη τον γνωρίζω, συναντιόμαστε στους αγώνες του πόλο στο Αρτάκης, και έχουμε συναντηθεί και μιλήσει σε Γενικές Συνελεύσεις.

Δεν μπορούμε να συμφωνούμε σε όλα, αλλά δεν είμαστε εχθροί επειδή διαφωνούμε ενίοτε.

Δεν περισσεύει κανένας από τον Πανιώνιο.

Δεν μπορεί η ομάδα να κατεβαίνει αμυντικά μέσα στην Νέα Σμύρνη στο παιχνίδι με την ανύπαρκτη ΑΕΚ (που έφαγε 3 από τον ΟΦΗ, την Στουρμ, και τον κάθε πικραμένο) και να κατεβαίνουμε επιθετικά με τον Ολυμπιακό με τον οποίο έχουμε τέτοια διαφορά δυναμικότητας.

Προς το παρόν, μετράμε ένα χι εντός έδρας, με τον Εργοτέλη. Για να δούμε πότε θα ξανασταυρώσουμε βαθμό.

Με δεδομένα τα έξοδα και τα πρόστιμα γιατί βρίζουμε την μάνα του ΓΑΠ (αλήθεια, πότε έγινε η Μαργαρίτα θεσμός σαν τα θεία, που δεν πρέπει να βρίζουμε?), και δεδομένου ότι στα εντός έδρας δεν έχουμε ελπίδα, άραγε μπορούμε να ζητήσουμε από τους αντιπάλους να παίζουμε στην έδρα τους τα παιχνίδια που έπρεπε να παίξουμε στην Ν Σμύρνη?

Μπορεί και να γίνεται, και σαφώς μας συμφέρει!!!

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Τα παπάρια μάντολες στα επιστρέφω στα μούτρα σου!

1) Πλάκα μας κάνεις ρε Καραβολ, δεν εξηγείται αλλιώς. Θα πάει ο γιος σου στο σχολείο και θα πει στους συμμαθητές του, τα 8χρονα, ότι κερδίσαμε στο πόλο, και θα τους κάνει τα μούτρα κρέας! Τι να καταλάβω ότι είσαι πιο έξυπνος εσύ από ένα 10χρονο....??

2) Σιγά μη σου στείλω mail. Εσύ κάνεις μονολόγους, και τα σχόλια είναι μόνο εμπάθεια και τεκμηρίωση του κώλου. Όσο κράζεις θα σε κράζω... Μη μας κάνεις μαθήματα ανδρισμού, ας το κάνει κάλος άλλος.... Δημόσια να βγάζει και ο κόσμος τα συμπεράσματα του...

3) Όσο για τα γατάκια και τους Κολοβούς, υπάρχει μια αντίληψη, ότι όλα μικροί να ναι και ότι να ναι. Όλα αυτά τα χρόνια, ποιος μικρός αξίζει στον Πανιώνιο, και έφτασε κάπου?? Για πες μας???. Νιαούρισαν όλοι, και αντί να παίξουν μπάλα, ήταν μόνο παιδάκια για καφετέριες...

4) όσο για το Λεμονή, τα έχουμε πει. Να τον διώξετε τώρα! Είναι πολλά τα λεφτά και οταν έλεγε ότι καλύτερα είναι με κατσαβάκη, ο Πιπεριας, έκανε πλάκα. Εκεί όμως θα κατακτήσουμε. Όταν παίζουν ανάπηροι ποδοσφαιριστές τύπου Φανούρη, Κουμ, Ντάντο, αυτά θα είναι τα αποτελέσματα.....

ΥΓ. Αντώνη, κανείς δεν περισσεύει από τον Πανιώνιο. Όχι από την Ηλιούπολη....

vassilis είπε...

Αντωνη μην ασχολείσαι. Και εγω σταμάτησα να ασχολούμαι με τον κάθε κομπλεξικό.

Δες τι γίνεται σήμερα με τις ανακοινώσεις και το τι παίζεται με την ΠΑΕ και θα καταλάβεις γιατί γίνονται οι επιθέσεις και τι έγινε πριν 5 βδομάδες.

Θα διαφωνήσω. Στον Πανιώνιο περισσεύουν αυτοί που έχουν ίδιο όφελος.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Τοτε δεν πρεπει να ασχολεισαι και με το μπλογκ σου...
το δικο σου ειναι σοβαρο!
κατω ο φασισμος

amanAM είπε...

Βασίλη, έχω κουραστεί να ψάχνω τι κρύβεται από πίσω από κάθε τι που ακούω ή βλέπω.

Ίσως έτσι να είναι η κοινωνία μας, γιατί να διαφέρει ο Πανιώνιος. Εγώ όμως ως δεδηλωμένος γραφικός, αρνούμαι να μπω σε τέτοιες λογικές.

Για να είμαι ειλικρινής, βοηθάω όπως μπορώ το ερασιτεχνικό πόλο και το βόλεϊ, δεδομένου ότι έτσι κι αλλιώς ξοδεύω εκεί τον χρόνο μου. λόγω των παιδιών μου που ασχολούνται με αυτά.

Εάν αναπτύξει ο Πανιώνιος δραστηριότητα άθλησης ΑμεΑ, επίσης μπορώ να βοηθήσω όπως μπορώ, λόγω εμπειρίας που έχω σε τέτοιες δραστηριότητες.

Δεν μπορώ να παρακολουθήσω τις όποιες ίντριγκες και τα παιχνίδια του καθένα. Εκτός όλων των άλλων, τους βαρέθηκα όλους.

Φιλάκια θερινά και εις το επανακούειν.