Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Πανιώνιος – ΝΟ Χίου

Σήμερα, στο Κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, στις 18.00'

Δύσκολο παιχνίδι, η Χίος είναι πολύ δυνατή. Η ομάδα μας χρειάζεται όλους δίπλα της.

Εγώ λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν θα μπορέσω, και στενοχωριέμαι γι αυτό. Δεν είναι εύκολη η ώρα και η μέρα. Κανονικά το παιχνίδι ήταν για αύριο, αλλά λόγω της επικείμενης γενικής απεργίας, αύριο το κολυμβητήριο θα παραμείνει κλειστό. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, να νικήσει ο καλύτερος, κι αυτός να είναι ο Πανιώνιος. Η Χίος φέτος έχει παίκτες με όνομα και ακριβό μπάτζετ, αλλά οι ομάδες δεν αγοράζονται, χτίζονται. 

Όταν θα βαρεθεί ο κάθε λεφτάς που κάνει την πλάκα του ξοδεύοντας ποσά για να φέρει ονόματα στην ομάδα του, τότε μετά το (προσωρινό) πέρασμα του, μένουν ερείπια. Αυτή θα είναι και η μοίρα της Χίου, την επόμενη μέρα.

Η δικιά μας ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια, έφτασε σε 2 ευρωπαϊκούς τελικούς, κάτι που προβλήθηκε ελάχιστα. Το κόστος αυτής της πορείας θα μας στοιχειώνει για πολύ καιρό.
Ευτυχώς έγινε καλή δουλειά στις υποδομές, και εκεί πρέπει να στηριχτούμε για το μέλλον. Έχουμε ομάδα με μέλλον, αρκεί να αντέξουμε στο παρόν, διότι το σημερινό μπάτζετ του τμήματος αρκεί μόνο για τις μετακινήσεις και τα τρέχοντα έξοδα της ομάδας, και όχι για τους μισθούς των παικτών και των προπονητών. Αυτήν την στιγμή γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια να βρεθούν οι κατάλληλοι χορηγοί, που θα βοηθήσουν την ομάδα να ανταπεξέλθει οικονομικά. 

Οι παίκτες της ομάδας πρέπει εξάπαντος να πληρωθούν τα συμφωνηθέντα, γιατί είναι άδικο να τους πάρουμε στον λαιμό μας. Δεδομένου ότι τα έξοδα είναι ανελαστικά τουλάχιστον για την φετινή χρονιά, πρέπει με κάθε τρόπο να αυξήσουμε τα έσοδα. Εγώ προτιμάω χίλιους "χορηγούς" των 100 ευρώ, παρά έναν των 100 χιλιάδων.


3 σχόλια:

polykos είπε...

9-9. Σε κάποια σημεία του αγώνα θα μπορούσαμε ακόμα καλύτερα. Στα τελευταία 3 λεπτά με σκορ 9-7 υπερ μας, δεν είμασταν αρκούντως σκληροί για να τελειώσουμε το ματς.
Η Χίος είχε την καλύτερη διαιτησία της τελευταίας εξαετίας. Δεν έπαιξε ο Χατζη... και απο εμάς ο Καπότσης(είχε πυρετό).

amanAM είπε...

Λυπάμαι που το έχασα το παιχνίδι.

Όπως είχα προβλέψει, οι ομάδες δεν χτίζονται με μισθοφόρους όσα κι αν ξοδέψεις, αλλά με πιτσιρικάδες που ονειρεύονται ένα καλύτερο μέλλον.

Εντύπωση μου προκάλεσαν οι δηλώσεις του προπονητή της Χίου: Ξέμειναν από δυνάμεις οι παιχταράδες του, η κούραση τους επηρέασε!!!

Τι να πούνε οι δικοί μας, για το περασμένο Σάββατο? Τι να πούνε που δεν πρόλαβαν να γυρίσουν από εκείνον τον Γολγοθά, κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την Χίο με τους παιχταράδες?

Απόσα μου ειπώθηκαν, παίξαμε πολύ έξυπνα στον αιφνιδιασμό. Τα νιάτα χρησιμοποιούν τα όπλα που διαθέτουν, απέναντι στα τρανταχτά ονόματα και την εμπειρία τους. Ο μέσος όρος της ηλικίας της ομάδας μας, είναι τα 21 χρόνια. Αυτό τα λέει όλα.

Κρίμα που δεν κρατήσαμε την νίκη στο τέλος, κάτι που θα έδινε μεγάλο ψυχολογικό όφελος.

Η Χίος στα τελευταία λεπτά ισοφάρισε την Βουλιαγμένη που είχε προηγηθεί με 2 γκολ, το ίδιο έκανε και με εμάς.

Απόσα άκουσα, μετά από μεγάλη κινητοποίηση πολλών ανθρώπων και της διοίκησης, εχθές οι παίκτες πληρώθηκαν κανονικά. Ο αγώνας εξεύρεσης πόρων πρέπει να συνεχιστεί, για να μπορέσουμε να είμαστε σωστοί απέναντι στα συμφωνηθέντα.

Αυτή η ομάδα έχει μέταλλο, και μπορεί να έχει μέλλον. Συγχαρητήρια στον προπονητή μας, τον κύριο Σελετόπουλο.

amanAM είπε...

Σε όλα τα sites, sport.gr, sport-fm.gr, onsports.gr, κλπ, λίγο πολύ λένε πως κλέψαμε τον βαθμό της ισοπαλίας από την Χίο, ότι ήταν κουρασμένη η Χίος από το παιχνίδι του Σαββάτου με την Βουλιαγμένη, κλπ.

Το ότι ήμασταν 2 γκολ μπροστά στο τέλος, δεν τους είπε τίποτα.

Ναι, η Χίος ήταν το φαβορί, αλλά όχι κι έτσι ρε παιδιά, τι καφρίλα είναι αυτή? Αν κάποια ομάδα ήταν κουρασμένη, αυτή ήταν η δικιά μας.