Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

διαταγή πληρωμής

Ο Πανιώνιος έλαβε από το Πρωτοδικείο Αθηνών διαταγή πληρωμής της ανεξόφλητης επιταγής που έχει στα χέρια του από τη μετεγγραφή του Γρηγόρη Μάκου στην ΑΕΚ. Η διαταξή για την επιταγή ύψους 165.000 ευρώ  θα κοινοποιηθεί στην Ένωση την επόμενη εβδομάδα λόγω της απεργίας των δικηγόρων.
Η ΑΕΚ υποχρεούται να εξοφλήσει τον Πανιώνιο άμεσα. Ειδάλλως η ΠΑΕ της Νέας Σμύρνης θα προβεί σε κατασχέσεις. Είτε από από χρήματα που έχει λαμβάνειν η ΑΕΚ από την Super League, είτε από τα χρήματα του ΟΠΑΠ, είτε από τα εισιτήρια των εντός έδρας αγώνων της ΑΕΚ, είτε και από την εγγυητική επιστολή των «κιτρινόμαυρων»... http://www.novasports.gr/

Άντε μπας και κλείσουμε καμιά τρύπα της ΠΑΕ...

Τις τελευταίες ημέρες, έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια για την εξεύρεση χρημάτων και την πληρωμή παικτών και προπονητών, στο τμήμα του πόλο. Πρέπει εξάπαντος να βρεθούν χρήματα από χορηγούς.
Σήμερα η αντρική ομάδα Πόλο αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Αργοστόλι.


Χωρίς Φαμπιάν στα Γιάννενα. 

Ο Φαμπιάν Εστογιανόφ έμεινε εκτός αποστολής, καθώς δεν μπόρεσε να προπονηθεί κανονικά ούτε την Παρασκευή. Ο Ουρουγουανός παίκτης ακολούθησε ελαφρύ ατομικό πρόγραμμα.
Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Ελευθερόπουλος, Σιδεράκης, Παναγόπουλος, Γιόνσον, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Κρικβέλια, Ομο, Κουμορτζί, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Ριέρα, Κούτσι, Κολοβός, Πετκάκης, Ρόκας, Αυλωνίτης, Σκέμπρι, Αναστασόπουλος.
Η αποστολή του Πανιωνίου αναχωρεί το Σάββατο στις 12:00 για την πόλη της Ηπείρου. Η προετοιμασία για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο Πανηπειρωτικό στάδιο στις 18:00.

http://www.novasports.gr/

3 σχόλια:

amanAM είπε...

Περισσότερο από δώδεκα ώρες χρειάστηκαν οι παίκτες του Πανιωνίου, προκειμένου να πάνε στο Αργοστόλι για να αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα.

Αξέχαστο θα μείνει το παιχνίδι με το Αργοστόλι στου πολίστες του Πανιωνίου, ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Και αυτό γιατί χρειάστηκαν δώδεκα ώρες για να φτάσουν στην Κεφαλονιά.

Οι «πάνθηρες» ξεκίνησαν σήμερα το πρωί στις 5.30 αεροπορικώς για το νησί του Ιονίου, αλλά οι άστατες καιρικές συνθήκες ανάγκασαν το αεροσκάφος να επιστρέψει στην Αθήνα, ενώ ήδη βρισκόταν στην Πάτρα.

Η ομάδα επέστρεψε στις 7.15 π.μ. στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και επικοινώνησε με την Ομοσπονδία για να ενημερώσει σχετικά με το πρόβλημα μετακίνησης. Η απάντηση ήταν πως εάν οι διαιτητές βρίσκονταν στο κολυμβητήριο την ώρα του αγώνα και άνοιγαν το φύλλο, τότε θα υπήρχε κίνδυνος τιμωρίας για τον Πανιώνιο.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Νέας Σμύρνης, προσπάθησαν να βρουν πούλμαν αλλά οι προσπάθειές τους «ναυάγησαν», με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να μετακινηθούν με τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα. Έτσι, πήγαν στην Πάτρα και από ‘κει πήραν το πλοίο για Σάμη.

Οι παίκτες της Νέας Σμύρνης εξαντλημένοι από το ταξίδι (διαβάστε περισσότερα στο: Η «οδύσσεια» του Πανιωνίου) και χωρίς δεύτερο φουνταριστό έκαναν αξιοπρεπή εμφάνιση χωρίς να καταφέρουν να πάρουν κάποιο βαθμό.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο και ενώ το σκορ ήταν 8-7 υπέρ του Αργοστολίου, αποβλήθηκε ο Στέλιος Μιμίδης με αντικατάσταση για τους φιλοξενούμενους, με αποτέλεσμα να μείνει ο Πανιώνιος χωρίς φουνταριστό.

Τα 8λεπτα: 3-3, 1-0, 3-1, 4-3.

amanAM είπε...

χλωμά τα βλέπω για το ματσάκι με τα Γιάννενα...

Πρώτα απόλα, γιατί την έχουμε δει ότι βαθμούς μαζεύουμε μόνο εκτός, άρα κάπου θα αγχωθούν οι παίκτες ότι και καλά είμαστε το φαβορί!!!

Δεύτερον γιατί όντως πήραμε βαθμούς στο Αγρίνιο και στην Κέρκυρα, οπότε τα Γιάννενα θα μας υπολογίσουν περισσότερο από ότι οι 2 προηγούμενοι...

Τρίτον, γιατί εάν πάρουμε την νίκη, θα ισοβαθμήσουμε στην πρώτη θέση με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, και άλλους, πράγμα κομματάκι δύσκολο να συμβεί, γιατί που τέτοια τύχη, έστω και από συγκυρία...

...άρα, μαύρα τα μαντάτα για σήμερα. Θα δούμε. Αν και τα γούρια μου λένε για θετικό αποτέλεσμα, η λογική λέει άλλα!!!

Για να δούμε τι θα γίνει τελικά, θα νικήσει η "λογική" ή τα γούρια.

amanAM είπε...

Ρε συ Βασίλη, γιατί βάζεις ερωτήματα στο μπλογκ σου, ενώ τα σχόλια είναι κλειδωμένα?

Στο Αργοστόλι η ομάδα συνοδεύτηκε από τον γενικό αρχηγό του τμήματος.

Από ότι ακούστηκε, η διαιτησία ήταν επιεικώς απαράδεκτη. Όμως η βασική αιτία της ήττας δεν ήταν αυτή, ούτε η κούραση. Δεν παίξαμε καλά. Όλα τα άλλα συνέτειναν για να στραβώσει εντελώς το πράγμα.