Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Μαγκιά

Αν και είμαι εκ πεποιθήσεων αντι-ΠΟΚ, θα παραδεχτώ δημόσια ότι εν τέλει το χάρηκα εχθές που ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-1 την πρωταθλήτρια Γερμανίας, την Μπορούσια του Ντόρτμουντ. 

Ούτε για τους βαθμούς που και καλά μάζεψε η Ελλάδα, ούτε γιατί μια Ελληνική ομάδα νίκησε μια ξένη. Άλλωστε ο Ολυμπιακός δεν είναι (στα δικά μου μάτια) μια Ελληνική ομάδα. Είναι μια Ανώνυμη Εταιρεία, με παίκτες μισθοφόρους αλλοδαπούς. Ελληνικές ομάδες είναι οι Εθνικές, καθώς και οι ομάδες που παίζουν Ελληνόπουλα.

Όμως, την ώρα που υπήρχαν στους δρόμους χιλιάδες κόσμου, χάρη στο αποτέλεσμα του πέτυχε εχθές ο Ολυμπιακός, οι Έλληνες οπαδοί του τραγουδούσαν ένα σύνθημα, που από μόνο του άξιζε όλα τα λεφτά:

Έτσι γαμάνε, αυτοί που σας χρωστάνε!!!

Χάρη σε αυτό το σύνθημα, σκέφτηκα πόση ξεφτίλα θα νιώσανε οι κωλογερμαναράδες που είδαν την πρωταθλήτρια ομάδα τους να ηττάται από τον πρωταθλητή της χρεοκοπημένης Ελλάδας... Μάγκας λοιπόν ο Ολυμπιακός, άσχετα της αντιπάθειας που του έχω, χθες μου πρόσφερε μια μεγάλη χαρά.



1 σχόλιο:

amanAM είπε...

Aχ Κούλα!

Είδα μόνο το πρώτο ημίχρονο, και ανησύχησα, αλλά τελικά έχασα το καλό, τότε που έφαγε τα 3, με μοιραίο τον Κοντοέ που έτσι κι αλλιώς ούτε στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλός.

Εμείς γλυτώσαμε από τον παιχταρά τον Κοντοέ. Νάναι καλά, να μας διασκεδάζει σαν παίκτης της Κούλας.