Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Eγώ φταίω!!!

Για την χθεσινή ήττα από την ΑΕΚ, εγώ φταίω. Ζητάω συγνώμη από τους απανταχού συμπανιώνιους, δεν το έκανα σκόπιμα. Παρόλο που έπρεπε, προφανώς δεν έδωσα έξτρα κίνητρο στον Φανούρη, προκειμένου να παίξει η ομάδα πιο επιθετικά και να βάλει κανένα γκολάκι.

Στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι, θα φέρω μαζί μου μερικά πενητάευρα, και θα τα κουνάω στον Φανούρη προκειμένου να τρέξει περισσότερο, και μερικά κατοστάευρα για να κάνει καμιά πάσα σε συμπαίκτη, κι όχι μόνο σε αντίπαλους.

Θα ντυθώ και με τα οπαδικά χρώματα του όποιου αντίπαλου, προκειμένου να βρει επιπλέον κίνητρο ο Φανούρης, γιατί όταν στις εξέδρες βλέπει Πανιώνιους, βαριέται το παιδί. Ξενερώνει. Όταν βλέπει αντίπαλους οπαδούς, τότε αφιονίζεται.

Ελπίζω οι δηλώσεις του Φανούρη να είναι οι τελευταίες που διαβάζω από παίκτη του Πανιωνίου. Πληρώνω εισιτήριο για να τους βλέπω να παίζουν, όχι για να τους ακούω να μιλάνε και να σχολιάζουν. Όταν θα με πληρώνει αυτός για να με βλέπει να παίζω οτιδήποτε (πχ το πουλί μου), τότε ας πει κι αυτός το κοντό και το μακρύ του.

Οι δηλώσεις του Φανούρη:
Για τα γκολ που δέχεται η ομάδα στα τελευταία λεπτά στη Νέα Σμύρνη

«Σε αυτό πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική εμείς οι παίκτες, κάτι που πρέπει να κάνουν και οι οπαδοί μας. Τα προηγούμενα χρόνια χάναμε πολύ δύσκολα. Περιμένουμε περισσότερη υποστήριξη από τον κόσμο. Η ομάδα δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση και θέλουμε τους οπαδούς στο πλευρό μας».

Για τα εκτός έδρας αποτελέσματα

«Είναι τα χαρακτηριστικά μας σαν ομάδα είναι να παίζουμε στην κόντρα επίθεση, αλλά ο κόσμος θα μπορούσε να μας δώσει ένα έξτρα κίνητρο».

όλες οι δηλώσεις του Φανούρη, εδώ:  http://www.sport-fm.gr/article/505433

8 σχόλια:

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Φιλέ θα καταχραστώ τη φιλοξενία σου και θα βρίζω…

ΡΕ ΦΑΝΟΥΡΗ, ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΠΗΔΗΣΟΥ

amanAM είπε...

To "πηδήσου" δεν είναι βρισιά. Ούτε το πηδήξου. Είναι ευχή!

IWN1998 είπε...

Ένα παίκτη στο δοκάρι δεν ήξεραν να βάλουν...
Το έχουν ξανακάνει με τη Λάρισα στο 0-3, να μας φέρνουν στο γήπεδο για να μας δείξουν πως ξεφτυλίζεται ο Πανιώνιος.
Λυπάμαι αλλά με το σούργελο της ΑΕΚ, ο χθεσινός Πανιώνιος ήταν εξευτελιστικού επιπέδου.
Αφήστε τις δηλώσεις γιατί τα κάνετε χειρότερα. Παίξατε για τα μπάζα και σας τιμώρησε και η μπάλα. Τέλος. Αποδείξτε στο γήπεδο πράγματα αν μπορείτε.

br fun_atic είπε...

Δηλαδή φταίμε εμείς για την ήττα γιατί γράφαμε ότι έχουμε καλή ομάδα και ότι η ΑΕΚ είναι για γέλια...Τι άλλο θα ακούσουμε Θεέ μου...

amanAM είπε...

Με πιο ψύχραιμη ματιά, θα ήθελα να πω πως το παιχνίδι της Κυριακής το φοβήθηκε υπερβολικά ο Λεμονής, οι δε παίκτες ήταν επίσης χεσμένοι μέχρι εκεί που δεν παίρνει.

Με αποτέλεσμα να παίξουν εξ αρχής για το χι, πράγμα λογικό εάν δεν είχαμε απέναντι μας το πτώμα της ΑΕΚ, αλλά είχαμε μια σοβαρή ομάδα.

Μην ξεχνάμε πως το ποδόσφαιρο είναι και θέμα τύχης. Μισή φάση, αρκεί για να έρθει το γκολ, ενώ δέκα ευκαιρίες που δεν χάνονται, μπορούν να μην καταλήξουν στα δίχτυα.

Από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, θεωρώ δίκαιη την ισοπαλία με τον Εργοτέλη, όσο κι αν μας πληγώνει αυτό, και δίκαιη την νίκη στην Κέρκυρα.

Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός έχασε έναν σκασμό ευκαιρίες, που θεωρώ ότι αδικείται από την ήττα, ενώ και με τον ΠΑΟΚ το χι θα ήταν πιο δίκαιο. Στο παίχνίδι με την ΑΕΚ, το χι επίσης θα ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα, με τον τρόπο που παίξαμε.

Άρα, οι βαθμοί που θα έπρεπε να έχουμε με βάση τον τρόπο που έχουμε παίξει, είναι 7, και τόσους ακριβώς έχουμε.

Θεωρώ πως ο (απλήρωτος) προπονητής μας, ο κύριος Λεμονής, έχει κάνει καλή δουλειά, ο εχθρός του καλού όμως, είναι το καλύτερο.

Απαλλαχτήκαμε από αυτόν τον απίθανο Μπάλαμπαν, που δεν ξέρουμε πόσο θα μας στοιχίσει αυτό τελικά, και η ομάδα παίζει αξιοπρεπώς, με σπάνιες εξαιρέσεις.

Η πίκρα μας που χάσαμε από μια τέτοια ΑΕΚ, αντί να της χώσουμε 5 γκολ, μας έχει κάνει να τα βλέπουμε όλα μαύρα.

Μαύρα τα βλέπουνε και οι ΑΕΚτζήδες, που νικήσανε στην Νέα Σμύρνη και δώσαμε φιλί της ζωής στον Χιμενεθ. Δεν είδα κανέναν να χαίρεται από την νίκη τους, πλην του Μάκου, ο οποίος κινδυνεύει να μην ξαναδεί ενδεκάδα εάν αποκτήσει η ΑΕΚ σοβαρό προπονητή και ρόστερ.

amanAM είπε...

Και για να τελειώνουμε, εγώ τον συμπαθώ πολύ τον Φανούρη, και θεωρώ ότι είναι παίκτης ικανός, με φαντασία και με καλές ενέργειες.

Είναι όμως αργός, επιρρεπής σε λάθη, παιδαριώδη μερικές φορές, και δεν μαρκάρει.

Γενικά θα τον χαρακτήριζα παίκτη βήτα εθνικής, αν και σχεδόν όλο το πρωτάθλημα μας είναι αυτού του επιπέδου.

Όμως μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής. Αρκεί να μην κάνει δηλώσεις!!!

Eddie 21 είπε...

sygnomi alla sas gamisame

amanAM είπε...

φιλαράκο eddie, εγώ ντρέπομαι για την εμφάνιση της ομάδας μου, και είμαι βέβαιος πως εάν είχαμε νικήσει με τον ίδιο τρόπο που νικήσατε εσείς μετά από τέτοιο παιχνίδι, θα ντρεπόμουνα ακριβώς το ίδιο.

Μακάρι να υπήρχε ένας τρόπος, όταν 2 ομάδες κακοποιούν τόσο άσχημα το ποδόσφαιρο, να έχαναν βαθμούς και οι 2.

Πράγματι μας γαμήσατε. Και οι εσείς, και οι δικοί μας παίκτες μας γαμήσανε εξίσου.
Δεν ήταν θέαμα αυτό. Πιστεύω ότι παρακολούθησα ένα από τα χειρότερα παιχνίδια ever.