Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Λύγισε ο Πανιώνιος

Η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη δεν κατάφερε σε καμία στιγμή να κοντράρει τον αντίπαλό της. Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης οι πολίστες της Σαβόνα επέβαλαν τον ρυθμό τους και έκαναν ό,τι ήθελαν μέσα στην πισίνα. Ο Πανιώνιος είχε πολλά προβλήματα σε άμυνα και επίθεση και έδειχνε ανήμπορος να αντιδράσει.
Ο Δημήτρης Μάζης, ο οποίος αγωνίστηκε με γαστρεντερίτιδα, δήλωσε μετά τη λήξη της αναμέτρησης: "Στην παρούσα φάση ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων για να νικήσουμε. Δε θέλω να σταθώ στην άμυνα ή στον παίκτη παραπάνω. Σε όλους τους τομείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Δεν νομίζω ότι έχει σημασία η ισοπαλία στο πρώτο ματς. Θα ήταν λάθος να πούμε ότι η Σαβόνα δεν είναι καλύτερη από εμάς. Είναι ομάδα φορμαρισμένη, εμείς δεν ήμασταν. Η απώλεια του τροπαίου δεν θα μας επηρεάσει για τους στόχους στην Ελλάδα. Δεν ήταν αποτυχία. Ηταν ένας ευρωπαϊκός τελικός".
Τα οκτάλεπτα: 5-2, 3-1, 1-0, 2-0.
Σαβόνα (Κλαούντιο Μιστράντζελο): Ρίτσο 3, Γιάνοβιτς 2, Γκ. Φιορεντίνι 2, Αντζελίνι 1, Ασταρίτα 1, Αϊκάρντι 1, Ντ. Φιορεντίνι 1.
Πανιώνιος (Μάκης Βολτυράκης): Μιράλης 1, Κοκκινάκης 1, Μουρίκης 1.

3 σχόλια:

NK99 είπε...

Ήταν καλύτερη ομάδα και φάνηκε και στο πρώτο παιχνίδι. Μπράβο στους παίκτες που έφτασαν ως στον τελικό. έχουν ευκαιρία τώρα να κάνουν μια καλή προσπάθεια να πάρουν το πρωτάθλημα. Ίσως τους το χρωστάει η τύχη.

amanAM είπε...

Πάντα υπάρχει κάποιος τρόπος, ο καλύτερος να νικηθεί.

Θέλει πίστη, ομαδική προσπάθεια, να εκμεταλλευτείς τις όποιες αδυναμίες, να υπερβάλλεις εαυτόν.

Για μένα δεν υπάρχει θέμα συζήτησης ποιά είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο: Μακράν είναι η Μπαρτσελόνα.

Παρόλο που δεν συντάσσομαι συνήθως με τον ισχυρό, στην περίπτωση της Μπαρτσελόνα ζω την εξαίρεση στον κανόνα μου. Αυτό που μου αρέσει πάνω απόλα, είναι πως αυτή η ομάδα είναι παραγωγή από τα φυτώρια της Μπαρτσα, και ακολουθεί ένας στρατός από ταλεντάρες που θα μας κάνουν να τρίβουμε τα μάτια μας για πολλά χρόνια.

Παρόλα αυτά, ο Μουρίνιο βρήκε τρόπο να την αντιμετωπίσει μετά την αρχική πεντάρα, για το πρωτάθλημα. Ξύλο και άγιος ο Θεός, και πήρε το χι για το πρωτάθλημα αφού αποσυντονίστηκε τελείως η λειτουργία της ομάδας.

Ξύλο και στον τελικό του κυπέλλου, και το πήρε το κύπελλο τελικά στην παράταση. Έστησε και ολόκληρη παράσταση του αδικημένου, για να μην τολμήσει ο ισπανός διαιτητής να δείξει κάρτες και να τους αφήσει με 7-8 παίκτες, όπως τους άξιζε.

Εχθές όμως, παρά το ξύλο, ο διαιτητής δεν μάσησε πολύ. Ο δε Μέσσι, πήρε την κατάσταση στα πόδια του, και καθάρισε το παιχνιδάκι.

NK99 είπε...

Όταν μια ομάδα με τους παικταράδες που έχει η Ρεάλ στήνεται μέσα στο γήπεδο της πίσω από την σέντρα και παίζει ξιλίκι έμμεσα αναγνωρίζει την ανωτερότητα του αντιπάλου.

Δεν ξέρω αν θα πάρει τελικά το τρόπαιο αλλά στη συνείδηση του κόσμου είναι η καλύτερη ομάδα για τοι λόγο που προανέφερα. Εγώ βλέποντας την συνέντευξη τύπου του Μουρίνιο που είπε ότι η Μπαρτσελόνα δεν είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης συνέλαβα τον εαυτό μου να έχει ξεχασει ότι πέρσι έχασε από την Ίντερ του Μουρίνιο. Το μόνο που μου έχει απομείνει από το περσινό τσαμπιονς είναι ότι η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη ομάδα.