Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Ουδέν πρόβλημα (?)


Το www.sport-fm.gr αποκαλύπτει γιατί η εισήγηση της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ είναι αρνητική και πως προκύπτει η αισιοδοξία στη Νέα Σμύρνη!

Καταρχήν, πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι, πρόβλημα με την ασφαλιστική ενημερότητα (να είναι πλαστή ή να μην έχει κατατεθεί…), δεν υπάρχει! Οι ιθύνοντες, ως προς αυτό το θέμα, είναι σαφείς. «Ας έρθει όποιος θέλει και έχει την παραμικρή αμφιβολία στη Νέα Σμύρνη να του δείξουμε όσες φορολογικές ενημερότητες θέλει, όχι μόνο για τη φετινή σεζόν, αλλά και για τις προηγούμενες», λένε χαρακτηριστικά!

Ποιο είναι, όμως, το πρόβλημα και η εισήγηση της Επιτροπής Αδειοδότησης είναι αρνητική;

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.sport-fm.gr, αυτό επικεντρώνεται σε δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών -κι όχι τεσσάρων- που ακόμα δεν έχουν υπογράψει το σχετικό έγγραφο, που να «λέει» ότι έχουν εξοφληθεί μέχρι τελευταίου… ευρώ.

Τον έναν τον ξέρουμε εδώ και καιρό και είναι ο Κάσπερ Ρίσγκαρντ. Στον Δανό μέσο, με τον οποίο ο Πανιώνιος βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη, οφείλεται ένα ποσό της τάξεως των 40.000 ευρώ. Ένα ποσό… αστείο, με λίγα λόγια. Κύκλοι της «κυανέρηθρης» ΠΑΕ τονίζουν ότι «το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή δεν έχει υπογραφεί από τον Κωνσταντίνο Τσακίρη, επί ιδιοκτησίας του οποίου αποκτήθηκε ο Ρίσγκαρντ κι εφόσον ο σύλλογος βρίσκεται στα δικαστήρια με τον παίκτη, γιατί να του καταβληθεί το ποσό; Εάν η δικαιοσύνη αποφασίσει ότι έχει δίκιο, τότε τα χρήματα θα του καταβληθούν άμεσα»!

Ο δεύτερος, όμως, αποτελεί… έκπληξη, καθώς το όνομά του δεν είχε «παίξει» καθόλου! Αυτός είναι ο Γιούργκεν Μάχο! Ωστόσο, ο Αυστριακός δεν έχει υπογράψει το έγγραφο, όχι γιατί του οφείλονται χρήματα από τον Πανιώνιο (και άρα, είναι… φευγάτος), αλλά γιατί, όπως σημειώνουν οι διοικούντες, «ένας μάνατζερ που είχε του… έφαγε 57.000 ευρώ. Ο Μάχο ζήτησε να μην υπογράψει προς το παρόν. Και τι να του πούμε; Όχι; Στον άνθρωπο που μας κράτησε στην κατηγορία και θα είναι και του χρόνου μαζί μας;».

Σύμφωνα με όσα λένε, λοιπόν, στον Πανιώνιο, ακόμα κι αν η Επιτροπή Αδειοδότησης εμείνει στην απόφασή της και δεν δώσει αύριο άδεια στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, οι «κυανέρυθροι» θα προσφύγουν στο δευτεροβάθμιο όργανο (έχοντας κανονίσει τις οικονομικές τους οφειλές… όποιες κι αν είναι αυτές, τελικά) και θα δικαιωθούν. 
http://www.sport-fm.gr/article/471144

Συμπέρασμα: Έχουμε μαλλί να ξάνουμε! Πάμε για το δευτεροβάθμιο, σήμερα (20/4) άδεια γιοκ!!!
Λόγος ανησυχίας? Ουδείς... Άλλωστε και με τον Μπέλιτς δεν είχαμε λόγους ανησυχίας, και τα αποτελέσματα του εφησυχασμού μας, δικαιώθηκαν!

Μέχρι το δευτεροβάθμιο, ο Θεός και η ψυχή μας τι άλλες υποθέσεις θα σκάσουν. Μέχρι τότε, κανένας δεν θα μπορεί να κοιμάται ήσυχος, εκτός από εμένα ίσως. Γιατί εγώ? Μα γιατί και στην γάμα εθνική να πέσουμε, τι αλλάζει? Θα ξεσκιστούμε στις εκδρομές στον Νότιο Όμιλο. Άλλωστε οι πιτσιρικάδες μας της Κ20 μπορούν χαλαρά να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της γάμα εθνικής, και μπορεί πάνω τους να χτιστεί ο νέος Πανιώνιος με Ελληνόπουλα. 

Αυτοί που οδήγησαν τον Πανιώνιο σε αυτό το χάλι να δούμε πως θα κοιμούνται. Με διπλή φρουρά φαντάζομαι...

ΥΓ. Ε ρε ξεφτίλα... Εάν μια στο εκατομμύριο αυτά που μαθαίνουμε έχουν την παραμικρή σχέση με την αλήθεια, τότε... κινδυνεύουμε να πέσουμε για ένα ποσό που ακόμα και 1000 Πανιώνιοι να δώσουμε από 100 ευρώ, σωζόμασταν, αλλά κανένας δεν μας τα ζήτησε. Ομάδες σαν την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ δεν θα έπρεπε να μπορούν να πάρουν άδεια ούτε στον αιώνα τον άπαντα. Αλλά ο Πανιώνιος είναι ο εύκολος στόχος.Η Καβάλα των μηδενικών συμβολαίων, αδειοδοτήθηκε από την πρώτη στιγμή. Αυτά είναι τα ωραία.

Τον περασμένο Νοέμβρη, μας παρουσίαζαν σαν κέρδη, τα (υποτιθέμενα) ταμειακά διαθέσιμα. Τώρα μας παρουσιάζουν έτοιμους να πέσουμε κατηγορίες, για 100 χιλιάρικα. 



1 σχόλιο:

NK99 είπε...

Στους υποβιβασμούς αρρώστησα. Τώρα η σωστή προσέγγιση του θεματος είνα αυτη που δίνεις με τον τίτλο συμπέρασμα. Θα χαιρόμαστε την ομάδα μας σε όποια κατηγορία και να παίζει.

Δηλαδή στο όνομα της παρουσίας του Πανιωνίου στην Α Εθνική (που είναι πράγματι σημαντικό για το σύλλογο) θα αφήνουμε κάποιους να διασύρουν το σύλλογο. Αυτή τη στιγμή για πολύ κόσμο είμαστε το παράρτημα, οι μπαταχτσήδες, αυτή που στήνουν αγώνες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Διαφωνώ ότι κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους...δεν τους έχω ικανούς ούτε άλλωστε κινδυνεύουν. Στην Ελλάδα άλλωστε την πληρώνουν μόνο οι αθώοι.

Δεν ξέρω ποια θα είναι τα αποτελέσματα στο θέμα της αδειοδότησης αλλά και μόνο που υπάρχει ως θέμα είναι ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ για το σύλλογο.