Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Τι άλλο θα ακούσουμε?

Κάποιοι εμφανίζουν σαν αποκάλυψη-λαυράκι μια φωτοτυπία παλαιότερης φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας του Πανιωνίου... Εν τω μεταξύ παραιτήθηκε και ο Τσολακάκης, μεταδόθηκε ηχογραφημένη συνέντευξη του στο διαδίκτυο που εξαγγέλλει αποκαλύψεις και συγχρόνως αποκαλύπτεται και ο ίδιος... 

Τι είπε ο Τσολακάκης? Με 2 λόγια είπε πως αυτός διαχειρίστηκε περίπου 14 από τα 20 εκατομμύρια που "έχωσε" από την τσέπη του ο Τσακίρης στην ομάδα μας, πως κάποιοι έτρωγαν λεφτά από τον Τσακίρη για να τον συμβουλεύουν (λάθος), πως ενώ δεν χρωστάμε πουθενά δεν υπάρχει δεκάρα τσακιστή, πως ο Απέγητος δανείστηκε λεφτά από τον Μάχο και σε αντάλλαγμα του έδωσε ακάλυπτη επιταγή χωρίς ημερομηνία λήξης.

Τι δεν είπε ο Τσολακάκης: Για ποιό λόγο δεν αδειοδοτηθήκαμε (αφού δεν χρωστάμε και είμαστε καθόλα εντάξει), πως διαχειρίστηκε αυτός τα χρήματα του Τσακίρη, τι έκανε για να προστατεύσει τον Τσακίρη από το να μην χάνει άδικα τα λεφτά του από όσους είχε μαζέψει τριγύρω του, κάτι που προφανώς τον απογοήτευσε και τον αηδίασε τελικά. Δεν μας είπε επίσης για ποιό λόγο ο Μάχο δάνεισε λεφτά στον Απέγητο. Έκανε ας πούμε τοκογλυφία? Έκανε σαν χάρη ένα άτοκο δάνειο σε κάποιον φίλο και συνεργάτη του? Και πως εμπλέκεται ο Πανιώνιος στις προσωπικές συναλλαγές του Μάχο με τον μάνατζερ του? Διότι ο Απέγητος από όσα ξέρω απέχει από τα διοικητικά του Πανιωνίου πολύ πιο πριν από την έλευση του Μάχο.

Ο Τσακίρης έχει μοναδικό ταλέντο να διαλέγει φίλους... Ο άνθρωπος αυτός έπαιζε monopoly σαν πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου, και κάποιοι μάσησαν το κοροϊδάκι που πίστεψε και αγάπησε την ομάδα μας. Αναρωτιέμαι εάν στις υπόλοιπες επιχειρήσεις του επιλέγει συνεργάτες με τα ίδια κριτήρια ή μόνο στον Πανιώνιο είχε τέτοιο ταλέντο!

-----------------------

Στην Θεσσαλονίκη μαζεύτηκαν 7-8 χιλιάδες Ηρακληδείς και πλακώθηκαν με  Παοκτσήδες. Εμείς μπορεί να είμαστε λιγότεροι, αλλά τουλάχιστον δεν δώσαμε δικαιώματα να πούνε το παραμικρό. Βέβαια εμείς δεν αντιμετωπίσαμε κάποια αντισυγκέντρωση που είχε στόχο να προβοκάρει την πορεία μας στην Βουλή.

-----------------------

Σήμερα στις 9μιση το βράδυ, είναι ο δεύτερο τελικός του Λεν Τρόφυ. Πιστεύω στην ομάδα μας και στον προπονητή μας. Εάν παίξουμε έξυπνα, ήρεμα, συγκεντρωμένα, και εάν εκμεταλλευτούμε τις όποιες αδυναμίες της Σαβόνα, μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη. Η Σαβόνα μπορεί να είναι καλύτερη ομάδα, αλλά δεν είναι ανίκητη. Στο πρώτο παιχνίδι, οι παίκτες μας ήταν υπερβολικά αγχωμένοι, δεν εκμεταλλεύτηκαν τις επιθέσεις με παίκτη παραπάνω, και κάνανε ήρωα τον τερματοφύλακα της Ιταλικής ομάδας, σουτάροντας ψηλά κι όχι χαμηλά, κάτι που ήταν βούτυρο στο ψωμί του συγκεκριμένου τερματοφύλακα.

Καλή επιτυχία να έχουμε σήμερα, και εύχομαι σύντομα να βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι να οδηγήσουν τον ιστορικό μας σύλλογο εκεί που του αξίζει, μακριά από περιπέτειες και λαμογιές.

2 σχόλια:

cdu είπε...

For the record, τα παιχνίδια των ψευτοδημοσιογραπφων συνχίζονται:
Ενώ ο sport.gr μιλάει για 7χιλ Ηρακλειδείς, άλλοι μιλούν για 1000 με 2000. Ειλικρινά θεωρώ απίθανο το 7000.

Άλλο, οι ενέργειες και τα λεγόμενα του Τσολακάκη - να συνδέει άσχετα πράγματα, να απαντάει σε άλλα πράγματα, να μην εξηγεί ακριβώς γιατί δεν πήραμε την άδεια, να ρίχνει ευθύνες δεξιά και αριστερά, να μπερδεύει καταστάσεις - δείχνουν ή άνθρωπο που τα έχει χαμένα (και άρα δεν είναι παράλογο να τα θαλάσσωσε στην αδειοδότηση) ή κάποιον που γνωρίζει τις ευθύνες του και απλά ρίχνει δεξιά και αριστερά λάσπη για να καλυφθεί. Για κάποιο λόγο μου φαίνεται το δεύτερο.

amanAM είπε...

Εάν ακούσεις την φωνή του στην ηχογραφημένη συνέντευξη, ακούγεται σαν να μιλάει μεθυσμένος. Ακαταλόγιστος λόγος.