Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Αγαπητέ Γιάννη

Δικαίωμα σου να πιστεύεις και να δηλώσεις ότι θέλεις. Πρέπει όμως να μάθεις να σέβεσαι και να εκτιμάς, διότι ουδείς χείριστος από τον αχάριστο ευεργετηθέντα.

Ο Πανιώνιος σου πρόσφερε στέγη όταν δεν σε ήξερε ούτε ο περιπτεράς της γειτονιάς σου, σου έδωσε τις ευκαιρίες, σε ανέδειξε σε αρχηγό του, και σε έφερε σε επίπεδο να καλείσαι στην Εθνική. Αντί να ζητάς το δικό μας ευχαριστώ, να τιμάς και να ευχαριστείς αυτούς που σε ανέδειξαν.

Άντε μπράβο!

Αντιγράφω από το  http://www.sport-fm.gr/article/470046
Δύο κερδισμένους είχε η μεταγραφή του Γιάννη Μανιάτη στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο ίδιος για τη νέα, αλλά και την παλιά του ομάδα, μιλώντας στη media day των «ερυθρόλευκων».

«Έγινε ό,τι καλύτερο και για μένα και για τον Πανιώνιο. Ίσως θα πρέπει να λένε ευχαριστώ που έφυγα. Ο Πανιώνιος δεν ήθελε δεξιό μπακ, αλλά επιθετικό. Και είμαι πολύ χαρούμενος που σώθηκε η ομάδα», τόνισε ο 24χρονος άσος.

Μέσα στους τέσσερις μήνες παρουσίας του στον Ολυμπιακό, στέφθηκε πρωταθλητής. «Είμαι πολύ χαρούμενος που κατακτώ το πρώτο μου πρωτάθλημα. Σε λίγους μήνες έγινα πρωταθλητής και κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να το ζήσει αυτό. Πλέον περιμένω τη φιέστα», δήλωσε, ενώ για την εμπειρία του ως «ερυθρόλευκος» και τις απαιτήσεις που υπάρχουν, ανέφερε: «Ήρθα τη στιγμή που η ομάδα είχε ήδη πάρει διαφορά. Υπάρχει μεγάλη πίεση, εγώ δεν την έχω νιώσει ακόμη. Στην αρχή είχα άγχος κι ακόμα έχω λίγο, αλλά πιστεύω πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη».

7 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Αυτό είναι το πρόβλημα με τέτοιου είδους συνεντεύξεις. Δεν ξέρεις ποτέ τι ακριβώς δήλωσε ο παίκτης.
Πράγματι, όπως ανέβηκε η είδηση είναι κάπως χοντρή. Θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση αν ο Μανιάτης ο οποίος αποδεδειγμένα στάθηκε και πόνεσε την ομάδα μπορεί να εκφράστηκε με αυτόν ακριβώς τον τρόπο και τον τόνο.

Σε κάθε περίπτωση όμως έχει δίκιο να είναι παραπονούμενος για κάποια πράγματα. Δεν θα είχε άδικο να σκεφτεί ότι η ομάδα δεν τον υπολόγιζε δεδομένου ότι όχι μόνο είχε αποκτήσει ένα σωρό παίκτες στη θέση του αλλά και επειδή για να χωρέσουν όλοι αυτοί, αναγκάζονταν να παίξει ως αμυντικό χαφ, θέση που δεν την γνωρίζει. Είναι επίσης γνωστό ότι οι σχέσεις του με τον κ. Λεμονή δεν ήταν καλές. Εντελώς συμπτωματικά η μεταγραφή του έγινε ύστερα από εντονότατο φραστικό επεισόδιο στην προπόνηση κατά το οποίο λέγεται ότι ο Μανιάτης θεώρησε πως ο προπονητής τον μείωσε και ως άνθρωπο και ως αρχηγό.

Αν το δει κάποιος ψυχρά λογιστικά, πράγματι θα έπρεπε να είμαστε ευχαριστημένοι με τη μεταγραφή καθώς αντικειμενικά είχαμε πολλούς παίκτες στη θέση του, ενώ αντίθετα δεν είχαμε χρήματα και παίκτες στην επίθεση. Νομίζω ότι το θέμα δεν είναι σπουδαίο...Ίσως η διατύπωση να μην ήταν η πρέπουσα.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Δεν φτάνει που τον κάναμε άνθρωπο, αλλά ο γενίτσαρος έφυγε και θιγμένος, ο αληταράς! Αλλά η φασίστας ο BRF τα σβήνει αυτά τα σχόλια της αλήθειας, γιατί το μπλοκ του έχει επίπεδο. Μαζέψαμε όλα τα κωλόπαιδια, τους κάναμε παίκτες και μετά μας προσβάλουν τα τσογλάνια του κερατά.!

ΖΗΤΩ Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ br FANATIK.
ZHTΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ.

NK99 είπε...

Το αγωνιστικό κόστος που πλήρωσε ο Πανιώνιος δίνοντας τόσες ευκαιρίες σε αυτόν τον παίκτη από τότε που ήταν 20 και που το ταλέντο του δεν είναι και εκτυφλωτικό φαίνεται ότι είναι μια παράμετρος που αγνοεί ο Μανιάτης.

Ίσως σκουπίζοντας τον πάγκο και τις εξέδρες του Καραισκάκη μέχρι να δοθεί αντάλλαγμα σε κάποιον υπάλληλο του Μαρινάκη, να κατορθώσει να αναλογιστεί κάποια πράγματα....

amanAM είπε...

Το ότι πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι που έφυγε ο Μανιάτης, κι έτσι ενώ πηγαίναμε προς τον Καιάδα, τελικά σωθήκαμε, είναι γεγονός. Άλλο αυτό, κι άλλο να τον ευχαριστήσουμε γι αυτό.

Δεν μπορώ να γνωρίζω τι καυγάδες υπήρξανε με τον Λεμονή, αλλά το αποτέλεσμα δικαιώνει τον Λεμονή, αφού χωρίς τον Μανιάτη είδαμε πολύ καλύτερη αμυντική λειτουργία.

Κατά τα άλλα, ο Μανιάτης ήταν φευγάτος τουλάχιστον από πέρυσι το χειμώνα, τότε που επρόκειτο να πάει στην Εσπανιόλ, το καλοκαίρι που δήλωνε ότι ήταν ώρα να φύγει, πως ο Πανιώνιος ήταν μικρός για τα όνειρα του κλπ, οπότε μην το χρεώνουμε στον Λεμονή ότι έφυγε ο "φευγάτος"...

Τον Μάκο είχαμε άχτι, αλλά ο Μανιάτης είναι της ίδιας κατηγορίας άτομο. Δυστυχώς έχουμε μεγάλη προϊστορία από αχάριστους που ο Πανιώνιος ήταν μια μικρή και ασήμαντη παρένθεση στην λαμπρή καριέρα τους...

Ο Μάκος ήταν τυχερός που έπεσε την υπό διάλυσιν ΑΕΚ, κι έτσι έχει παίξει κάμποσα παιχνίδια. Ο Μανιάτης, είναι επίσης τυχερός που πήγε στον ολυμπιακό την στιγμή που δεν τον ένοιαζε πλέον για βαθμούς, κι έτσι του έδωσε κάποιες ευκαιρίες.

Του χρόνου, είμαι πολύ περίεργος πόσο θα παίξει, ή εάν θα καταλήξει σαν αντάλλαγμα σε καμιά Κέρκυρα ή Πανσερραϊκό!

zouri1 είπε...

Με βρισκουν συμφωνο αυτα που ειπε ο Μανιατης.Εφυγε απο την ομαδα και αυτο βοηθησε να μας δοθουν 2 παικτες δανεικοι οι οποιοι οπως αποδειχτηκε τουλαχιστον για τον Μητρογλου ηταν ο βασικος βοηθος στον μη (σιγουρο υποβιβασμο) μας.Καμια σχεση δεν εχει με τον Μακο.Τον εχω συναντησει μετα την μεταγραφη του και ακομα ποναει πολυ για την ομαδα.Θεωρω οσο και αν δεν ειναι ευκολο κατι τετοιο σε εποχη επαγγελματισμου,ουι παντα θα αγαπαει τον Πανιωνιο

τρελοπανιωνιος είπε...

μια φορα ειχα συναντησει τον Μανιατη στον τελικο του Len Tropik πριν απο 2 χρονια ειχε ερθει να δει το παιχνιδι, αν δεν κανω λαθος ηταν ο μονος απο τους παικτες μας που ειχαν ερθει... Το παιδι ηταν παθιασμενο με την ομαδα κια το εχει δειξει απειρες φορες ομως ειναι και επαγλματιας και κοιταξε και την καριερα του, ειμαι σιγουρος πως ο Μανιατης ελεγε πως δεν τον ειχε αναγκη ο Πανιωνιος γιατι ειχε αλλο δεξι μπακ ομως με την μεταγραφη του ηρθε ο Μητρογλου και εδωσε στην ομαδα αθτο που της ελειπε, μπας και κανει λαθος η θα τρελαθουμε τωρα... Αυτο δεν λεγαμε και εμεις ? τι του τα χωνουμε τωρα ? να βρισουμε τον μακο οκ αλλα ο Μανιατης τοσα χρονια εδωσε και την ψυχη του για την ομαδα...

amanAM είπε...

Έχει διαφορά να είμαστε ευχαριστημένοι που έφυγε, από το να πούμε κι ευχαριστώ.

Είναι τεράστια η διαφορά. Εάν δεν την καταλαβαίνει ο ίδιος, τι να πω.

Εγώ είμαι ευχαριστημένος που έφυγε. Αλλά όχι να του πω ευχαιρστώ γι αυτό. Και για τον Χίκα που έφυγε που έφυγε χάρηκα. Να του πω κι αυτουνού ευχαριστώ που μας απάλλαξε από την παρουσία του?

Ποιόν Χίκα? Τον Κουτσινικούλη της Αλβανίας!