Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Μέγας Πανιώνιος

Τη μεγαλύτερη νίκη στην προσπάθεια του να κατακτήσει την δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου στην Α1 πόλο των ανδρών σημείωσε ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν με 11-6 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, στο μεγάλο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής και ξέφυγαν με πέντε βαθμούς από τους αντιπάλους τους στην τρίτη θέση και, από ‘δω και πέρα, θα παλέψουν για τη δεύτερη κόντρα στη Βουλιαγμένη, αφήνοντας τους «πράσινους» στην τέταρτη θέση να παλεύουν να την κρατήσουν από τη Χίο.

http://www.sport-fm.gr/article/468757

12 σχόλια:

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Καλημέρα φίλτατε…. Ας γελάσουμε λίγο…
Προχωράει ένας άσπρος και βλέπει στον δρόμο έναν μαύρο. Σκάει στα γέλια. Του λέει ο μαύρος:
- Γιατί γελάς;
Του λέει ο άσπρος:
- Ξέρεις γιατί οι πατούσες σου είναι άσπρες;
- Γιατί;
- Γιατί όταν ο Θεός σε έβαφε, πάταγες κάτω! Χαχαχαχα!!!!!
Την άλλη μέρα ξανασυναντιούνται. Σκάει πάλι στα γέλια ο άσπρος.
Του λέει ο μαύρος:
- Γιατί γελάς;
Λέει ο άσπρος
- Ξέρεις γιατί οι παλάμες σου είναι άσπρες;
- Γιατί;
- Γιατί όταν ο Θεός σε έβαφε, ακούμπαγες στο τοίχο! Χαχαχα!!!!!
Την άλλη μέρα συναντιούνται πάλι.
Αυτή τη φορά σκάει στα γέλια ο μαύρος.
Λέει ο άσπρος:
- Καλά, εσύ, γιατί γελάς;
Λέει ο μαύρος:
- Ξέρεις γιατί η κωλοτρυπίδα σου είναι μαύρη;
- Γιατί;
- Γιατί όταν σε γάμαγα ήμουν φρεσκοβαμμένος!!!!!!!!!!

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Πεθαίνει ένας μηχανικός και παει στον Άγιο Πέτρο, (στον παράδεισο). - Τι ήσουνα στην ζωή σου; ρωτάει ο Πέτρος. - Μηχανικός. - Δεν έχεις καμία δουλειά στον Παράδεισο. Άνθρωποι σαν και του λόγου σου είναι καθάρματα που ξεζουμίζουν τον κοσμάκη. Τον στέλνει λοιπόν στην κόλαση. Τον παίρνει ο Διάβολος και τον ξεναγεί. Ο μηχανικός ρίχνει καντήλια από την όλη κατάσταση. Αρχίζει λοιπόν τις επόμενες μέρες να βελτιώσει τα πράγματα. Βάζει κλιματισμό, στήνει ανελκυστήρες, φτιάνει αυτόματες πόρτες κλπ. Κάποια στιγμή τηλεφωνεί ο Θεός στον Σατανά: - Τι γίνεται, πως πάει; - Πολύ καλά. - Τι εννοείς πολύ καλά; - Να από τότε που ήρθε αυτός ο μηχανικός που δεχτήκατε εσείς έχει αλλάξει την ζωή μας, έχει βάλει κλιματισμούς, air condition, τ' άντερα του ξέρει να φτιάχνει ο άνθρωπος. Να 'σαι καλά που μας τον έστειλες. - Έτσι ε; Να μου τον στείλεις αμέσως πάνω! Νομίζω πως έχουμε κι εδώ μερικά πράματα. - Τι 'λε ρε, σου 'στρίψε; Δεν γίνονται αυτές οι μεταθέσεις. Εσύ έχεις φτιάξει τους κανόνες, το ξέχασες; - Αυτό που σου λέω εγώ, να μου τον στείλεις αμέσως πάνω! - Ξέχασε το μεγάλε! - Θα σου κάνω μηνύσει, τ' ακούς; του λέει ο Θεός. - Και που θα βρεις δικηγόρο;

amanAM είπε...

Καλημέρα.
Ότι πρέπει τα ανεκδοτάκια σήμερα, γιατί έχω τις κακές μου.

Νάσαι καλά.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

ΑΝΑΛΥΣΗ 3-5-2

To 3-5-2 μπορεί να προσφέρει πολύ σημαντικές τακτικές επιλογές/λύσεις στους προπονητές και σίγουρα δεν είναι ξεπερασμένο. Αυτό καταδεικνύει άλλωστε και το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο όπου αρκετοί προπονητές επιχείρησαν την επαναφορά του στο προπονητικό προσκήνιο. Από την άλλη φαίνεται ότι δεν είναι κατάλληλο για ομάδες πολύ υψηλού επιπέδου που αρέσκονται στο επιθετικό ποδόσφαιρο, σε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Η παρουσία 3 κεντρικών αμυντικών αποδυναμώνει την επιθετικότητα της ομάδας αφού πρόκειται για παίκτες με πολύ μειωμένες επιθετικές αρετές ενώ οι πλάγιοι μπακ-χαφ πρέπει να είναι πολύ μεγάλης ποδοσφαιρικής κλάσης ώστε να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν με συνέπεια σε αμυντικά αλλά και επιθετικά καθήκοντα.

amanAM είπε...

Σήμερα παίζαμε στις 8μιση με τον Εθνικό, πιστεύω να νικήσαμε εύκολα, δυστυχώς το έχασα το παιχνιδάκι γιατί είχε προπόνηση ο μικρός την ίδια ώρα.

Πήρα και τα εισιτήρια μου για τον τελικό της Τετάρτης. Τζετ!

Παρακολούθησα και το τέλος της προπόνησης των ανδρών, στο γήπεδο μας. Συνάντησα φίλους, όλα καλά.

amanAM είπε...

13-3 τελικά τον Εθνικό, σε αγώνα προπόνησης σε χαλαρούς ρυθμούς.

Κρίμα μια ιστορική ομάδα του πόλο, να είναι ο εύκολος αντίπαλος όλων σχεδόν των ομάδων. Εγώ μεγάλωσα με τον Εθνικό μόνιμο πρωταθλητή, και την Γλυφάδα κάποια στιγμή να παίρνει τα σκήπτρα. Τι απέγινε η Γλυφάδα? Σε ποιά κατηγορία παίζει?

Αμάν πια με τους Ολυμπιακούς και τους Παναθηναϊκούς. Προτιμάω στο πόλο ομάδες όπως η Βουλιαγμένη, η Γλυφάδα, το Π Φάληρο, τον Εθνικό, τα Ιλύσια, την Χίο, τα Χανιά, την Πάτρα, Βόλο, Χαλκίδα, Αργοστόλι, Κέρκυρα, την Καβάλα κλπ, και φυσικά την Πανιωνάρα πάνω απόλες.

Katrinos είπε...

Αντώνη , δυστυχώς η λαίλαπα του ΠΟΚ έχει διαλύσει όλα τα αθλήματα. Κάποτε στο μπάσκετ ήταν ο Άρης , ο ΠΑΟΚ, εμείς, ο Ηρακλής, το Παγκράτι, οι αμπελόκηποι, γινόντουσαν απίθανα ντέρμπι. Μετά πλάκωσαν οι αφοί κοντοί κ ο Σωκράτης κ τα ισοπέδωσαν όλα. Το ίδιο πάνω κάτω έγινε παντού.

amanAM είπε...

Ναι ρε, το Παγκράτι! Το θυμάμαι αυτό!!!

Μην ξεχνάμε και τον Μίλωνα. Ήταν ιστορική δύναμη στο μπάσκετ.

amanAM είπε...

μετά την νίκη στο ΟΑΚΑ, αγκαλιάσαμε την τρίτη θέση. Σήμερα, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ στην Θεσ/νίκη, η τρίτη θέση εξασφαλίστηκε οριστικά. Η Χίος δεν μας έκανε το χατήρι, έχασε στην Βουλιαγμένη με 5-4 κι έτσι ακόμα κι αν χάσει η Βουλιαγμένη από τον Ολυμπιακό, έχει παραπάνω βαθμούς από εμάς, αφού εμείς κουβαλάμε την ισοπαλία με τον ΠΑΟ εντός έδρας.

Στο φάιναλ φορ, θα αντιμετωπίσουμε την Βουλιαγμένη, με ντεζαβαντάζ έδρας.

amanAM είπε...

Προς το παρόν, η Μπαρτσελόνα δυσκολεύεται να κάμψει την αντίσταση της ΑΛΜΕΡΙΑ. 0-0 στο 42 του πρώτου ημιχρόνου

amanAM είπε...

πιο δύσκολα από ότι φαίνεται από το σκορ, η Μπαρτσελόνα νίκησε τελικά με 3-1 την Αλμερία.

Βρέθηκε πίσω στο σκορ στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, και το τρίτο γκολ μπήκε στις καθυστερήσεις.

Οι 8 πόντοι διαφοράς από την Ρεάλ παρέμειναν.

tsines είπε...

τώρα λένε να κάνουν και τμήμα χαντμπολ στο βάζελο που αν γίνει θα δούμε σίγουρα και στο γαύρο ... θα τελειώσει σε λίγο και το χαντμπολ...

εμείς όμως στο τμήμα αυτό που είμαστε ;

όσο για το πόλο , μόνο εύκολη δεν είναι η βουλιαγμένη για να πάμε τελικό ! αλλά προέχει να δούμε τώρα το ευρωπαικό

μακάρι θεέ μου για να σκάσει και λίγο το χειλάκι μας ... μια κούπα γαμώτη !