Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

πρώτο βήμα: Η νίκη!


Αυτό που δεν κατάφερε πριν από δύο χρόνια, στην παρθενική συμμετοχή του στον τελικό του LEN Trophy ανδρών, φιλοδοξεί να καταφέρει φέτος ο Πανιώνιος. Οι "κυανέρυθροι" υποδέχονται την Τετάρτη (13/4, 18.30) τη Σαβόνα στη Νέα Σμύρνη στον πρώτο τελικό της διοργάνωσης με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Η νίκη άλλωστε θα είναι και το πρώτο βήμα προς την πολυπόθητη κατάκτηση της κούπας. Οπως λέει ο διεθνής φουνταριστός του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Μουρίκης: "Είμαστε σε καλή κατάσταση, δεν έχουμε μεγάλη διαφορά από τη Σαβόνα και πάμε να την κοντράρουμε στα ίσα. Η Σαβόνα είναι καλή ομάδα, διαθέτει έμπειρους παίκτες, όπως οι ξένοι Σμιθ και Γιάνοβιτς, αλλά και κάποιους Ιταλούς διεθνείς. Στόχος μας είναι η νίκη, έστω και με ένα γκολ διαφορά. Θα κυνηγήσουμε όμως το κάτι παραπάνω. Κλειδί στην εξέλιξη του ματς θα είναι η άμυνα. Πρέπει να παίξουμε καλή και σφιχτή άμυνα και να κρατήσουμε τους Ιταλούς χαμηλά στο σκορ".

Η διάθεση των εισιτηρίων του τελικού (τιμώνται προς 10 ευρώ) έχει ήδη ξεκινήσει από τα γραφεία του Ερασιτέχνη, ενώ στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης θα τοποθετηθούν και λυόμενες κερκίδες, προκειμένου να αυξηθεί η χωρητικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: