Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

10-5 με το Π Φάληρο

Νίκη με 10-5 επί του Παλαιού Φαλήρου στην 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο της Α1 ανδρών για τον Πανιώνιο.
Τα οκτάλεπτα: 2-3, 1-2, 1-2, 1-3.

ΥΓ. Στο χείλος του γκρεμού βρίσκεται η ΑΕΚ, η οποία γνώρισε οδυνηρή ήττα στο κλειστό του Αγίου Θωμά από το Μαρούσι με 69-78, για την 25η αγωνιστική της Α1. Η Ενωση  πλέον θέλει οπωσδήποτε νίκη επί του Πανιωνίου και ήττα του Ηλυσιακού από τον Κολοσσό την τελευταία αγωνιστική, για να παραμείνει στην κατηγορία...http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=92820
Κρίμα για μια ιστορική ομάδα όπως η ΑΕΚ, να βρίσκεται σε τέτοιο σημείο. Μην ξεχνάμε πως η ΑΕΚ ήταν η πρώτη Ελληνική ομάδα που κατέκτησε Ευρωπαϊκό τίτλο στο μπάσκετ, τότε με τον Τρόντζο και τον Αμερικάνο. Κρίμα είναι, κάποιοι θα φταίνε που την κατάντησαν έτσι! Δεν της αξίζει τέτοια τύχη, όσο κι αν είναι κάφροι κάποιοι οπαδοί της και έχουμε τα γνωστά καυγαδάκια περί προσφυγιάς κλπ.

Ο Πανιώνιος έδωσε τέλος στο θετικό σερί του Αρη (3 συνεχόμενες νίκες) παρά το γεγονός ότι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα βρισκόταν πίσω στο σκορ και πήρε μία πολύ σημαντική νίκη με 89-80 στο κλειστό τη Νέας Σμύρνης. Οι κυανέρυθροι έφεραν τα πάνω κάτω στην τελευταία περίοδο και στην παράταση έδωσαν τη χαριστική βολή στους φιλοξενούμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: