Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

δηλώσεις Φερέρα

Χαρούμενα πρόσωπα υπήρχαν στη Νέα Σμύρνη μετά την επικράτηση του Πανιωνίου και μέσα στην έδρα του Ηρακλή. Ο Εμίλιο Φερέρα ωστόσο, συνιστά ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Μάλιστα, είχε προσωπική συνομιλία και με τον Φαμπιάν «Λόλο» Εστογιανόφ για να του εξηγήσει τους λόγους τους οποίους τον άφησε εκτός αγώνα, αν και ο Ουρουγουανός του είχε δώσει το «ok» για να παίξει.

Πολύ σημαντική η νίκη τόσο σε βαθμολογικό, όσο και στον ψυχολογικό τομέα, αλλά σε καμία περίπτωση οι παίκτες των «κυανέρυθρων» δεν πρέπει να αποπροσανατολιστούν και να παρασυρθούν από τις δύο συνεχόμενες νίκες (με Ατρόμητο και Ηρακλή). Αυτή είναι η άποψη του προπονητή της ομάδας, Εμίλιο Φερέρα που προσπαθεί να κατεβάσει τους τόνους.

Αυτό δε που προβλημάτισε περισσότερο τον Βέλγο κόουτς είναι το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Φαμπιάν Εστογιανόφ. Ο «Λόλο» ήθελε πολύ να αγωνιστεί, αλλά ο τεχνικός του Πανιωνίου, πιστεύοντας ότι υστερεί σε φυσική και αγωνιστική κατάσταση, προτίμησε να τον αφήσει εκτός. «Θέλω να σε προστατεύσω. Το ίδιο θα έκανα και με οποιονδήποτε άλλο ερχόταν από πολύμηνο τραυματισμό. Όλοι στην ομάδα πιστεύουμε στην αξία σου» είπε ο Φερέρα στον Εστογιανόφ ενώ λίγο αργότερα και ο Κωνσταντίνος Τσακίρης συναντήθηκε με τον παίκτη (και τον μάνατζερ του) και πλέον το θέμα θεωρείται λήξαν, μια και ο έμπειρος μέσος έδειξε να καταλαβαίνει τη θέση του τεχνικού του.

http://www.sport-fm.gr

Σχόλιο: Σε περιμένουμε όλοι, να γυρίσεις γερός και δυνατός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: